- Konu Sahibi fallinlove
-
Anlattiklarin cok normal seyler.
Bes parmagin besi bir olmazki .
İnsan böyle seyler yüzünden kardesinden sogarmi hic!
açtım konuyu anlayarak okusanızz..daha iyi anlayacaksınız bu sadece bir kısmı..!!ayrıca nasıl tepki göstermem gekekiyor diye tavsiye istedim sadece..yani onun için ne yapmalıyım diye ??
Kardeşin zor bir yaşta ve sanırım sınava hazırlanıyor.
Bence biraz kendi haline bırakmak lazım.Yani dağınık konusunda filan müdahale etme bence.
Saygıyı korumak için tartışmaya girmemeye çalış.Ters cevap verip kötü konuştuğu zaman söylediğine cevap verme.Sadece onu uyar.
Mesela sanane,sen şöylesin,falan filan diyorsa "benimle düzgün konuş" demekle yetinebilirsin.Devam ederse,sen de aynı şeyi söylemeye devam et.
Veya "seninle tartışmak istemiyorum" diyerek başka odaya gidebilirsin.
sen heralde sana yeterince ilgi göstermeyişine de brz bozulmuşsun..yani bi sevgilisi var ve o kardesini senden daha cok görüo fln..anlattıın şeylerde can sıkcak yada kardesten soguyacak seyler göremedm ben..snrm sen brz hassas bi dönemindesin :)
bu aralar aynı evde yaşıyoruz ama birbirimizin yüzünü doğru dürüst göremiyoruzz...ayrıca bunun sevdiği biri olmasınnnnn...olduğu an herşey o insandan ibaret oluyorr..ve bu aralarda sevdiği biri var tamamen koptukk birbirimizden...
sadece bu yazdıın kısımdan öyle bi anlam çıkarmıştm seni üzmek istememama yine de sıkma o kdr canını sınav stresi ergenlik bi geçiş dönemi yasıo kardesin çok fazla takma bu durumu kafana
Annen kardeşinle biraz konuşsa...?
Dinlemez mi anneni ? Veya baban ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?