acillll fikir istiyorum....!!!

sağol canım ama daha öncede söylediğim gibi ben bu durumu 4yıl çekiyorum.

zamanla olgunlaşır daha farklı olur canım okadar takılacakbir şey değil yaşı itibariyle davranışları biraz hoyrat ve umursamaz olabilir
sen onun büyüğü olarak biraz daha hoşgörülü ol yanlış bir şey yaptığında ona doğrusunu anlatmaya çalış o anlamamış gibi görünür ama kafasında bir yerde muhakkak yer eder zamanı gelince de çıkarır oradan...
siz kardeşsiniz insanın hayatta daha yakın kimi var ki

Düzelir canim merak etme. En gec evlenince düzelir.
Ümitsiz vaka gibi konusmayin sizde :)

Düzelir canim merak etme. En gec evlenince düzelir.
Ümitsiz vaka gibi konusmayin sizde :)

anladığım kadarıyla biraz eziliyorsunuz kardeşiniz tarafından..ve bu çok fazla iyi niyetinizden kaynaklanıyor:)abla olmayı hissetmek hakkım değil mi demişsiniz..elbette hakkınız ve yeri geldi mi kardeşiniz sizi alttan almalı ve saygı göstermeli.ama bunun olmadığını anlıyorum..çok üzülmeyin lütfen zaman herşeyin ilacıdır.elbet sizin yerinizi birgün çok iyi anlayacaktı:)

ahhhh bu ergenlik dönemii anamızı aglatıyor

sabırlar dılıyorum gecıcı bır dönem sadece sabır gereklı

işte bu yani gerçekten beni tam anlamıyla çok iyi anlayabildinz çok teşekkür ederim:))

Benim de bir ablam var ve bizim de aramızda bu tip problem oluyordu.Şimdi ayrıyız yani ben evlendiğim için ayrıldım.Ama bazen tartışmalarımızı bile özlüyorum eminim o da özlüyordur.Demek istediğim şu , kardeşin belli ki deli çağında , ailesi olarak küçük olduğu için biraz da şımartmışsınız.Ben de öyleydim.Ama belli bir süre sonra kendiliğinden düzelecek. Senin alttan alacağını ve büyük tepkiler vermeyeceğini bildiği için de her zaman üste çıkıyor- ben öyle yapıyordum :) Ne yapabilirsine gelince, mesela yardım istediğinde yardım et onun dışında yardımcı olmaya çalışma ..Çok da tartışmaya girmemeye çalış.Zaten dedim ya deli çağında diye,sen şimdi ne yaparsan yap,nasıl bir yol izlersen izle, bir süre sonra zaten yaşının verdiği olgunlukla size yaklaşacaktır.Bu normal bir süreç..Ablalığı hissedemiyorsan,sen de ona ablası gibi davranma

aynı ablam ve ben..kardeşinizde kendimi gördüm..ah ablammm sende mi böyle düşündün diyeceğim evet düşündü ve devamlı bunu dile getirirdi ama hiç fayda etmedi,ben değişmedim ablam sorumluluk sahibiydi ben değil.ablam titiz ve düzenli bense dağınık ve hiçbir işten anlamazdım..şimdi ise evliyim ve zorunlu olarak tüm evin işi bende ..boşuna kendinizi hırpalayıp üzmeyin.. size kardeşinizin yaptıkları şimdi dert ama ileride ise kardeşinize dert (inşallah öyle olmaz),şuan sizin yapabildikleriniz zor geliyor ama ileride çok faydasını göreceksiniz,pratikliğiniz olacak.. kardeşlik ise çoooook önemli,sahip çıkın birbirinize.. birbirinizi üzmenize,kırmanıza değmez..

Kesinlikle katılıyorum.Bu günleriniz bir daha ele geçmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…