Doğuma Hazırlık ACİLLLL kızlar cevaplarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hus-em

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
7
0
1
30
Slm hanımlar kızım için emsal mi alya mı diye düşünüp duruyorum sizce hangi ismi koymalıyım .kulaga hos gelen ve her yerde olmayan bi isim istiyorum yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olun bana

Her yerde olmayan bir isim istiyorsan, Alya'yı koyma!! Son senelerin popüler ismi. Çevrende yoksa da kızın okula başlayınca birçok Alya olacak okulunda.

Bunun dışında sevmem Alya ismini zaten.
Ayla bana çok daha güzel ve zarif geliyor.

Emsal olabilir.

Efdal da güzel isim. Düşün derim.
Efdal Köken: Ar.
Anlam: Çok erdemli, çok faziletli

Alya bence emsalden daha güzel söyleniş olarak,anlam olarak da..evet alya ismi çok konulsa da bi ayşe,elif,zeynep kadar çoklukta değil..beğendiğiniz ismi koyun..az konulan olucak diye sonra garip,çocuğu zorlayan isimler ortaya çıkıyor..

İki ismide begeniyom aslında ama alya kulaga daha hoş gelıyo dedıgınz gibi ..düşün düşün bi hal oldum ya cıkamıyom hala işin içinden yınede cok sagl canm gzl fikrin için

Her ısım bellı bır cogunlukta . Zaten ıkı ısmı begenmıssımız. Alyanın soylenısı ve ısım olarak bana daha güzel geliyor. En cok içine sınenı koy. Vaktın varsa düşün acele etme.

Evet alya kulaga daha hoş geliyo ama emsalden de alamıyom ki kendimi emsal a harfi şapkalı a yani yumuşak a olarak kullanılır emsal daha farklı ve daha anlamlı degıl mi sizcede

Evet aslında alya söyleniş olarakta güzel kulagada hoş gelıyo ama emsal de aklımdan cıkmıyo.emsaldaki a yumusak kullanılıyo zaten dogru şekilde tellaffuz edilince alyaya göre emsal daha yaratıcı daha anlamlı agır durmuyo mu ya :/

Alya kesinlikle

Cok teşekkür ederim güzl fikirleriniz için anlaşılan emsal i kimse begenmiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…