- 24 Şubat 2018
- 201
- 152
- 53
- Konu Sahibi Mavibiberon35
-
Allahım ne güzel Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darısı bizimle birlikte tüm çabalayan anne adaylarının başına insallah ay ben çok duygusalim reklama bile ağlar oldum :)Bende de polikistik var ve tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 30 yumurtam toplandı, 25’i sağlıklıydı. 13 tanesi 5. güne ulaştı ve döllendi. İkisi transfer edildi. Opudan sonra ohss yaşamadım ben. Transferim 2 ay sonra gerçekleşti. Rahimde polip vardı ve transferden önce onun alınması gerekiyordu çünkü. Şimdi ikizlerime hamileyim ve 2 hafta sonra doğum yapacağım inşallahUmarım siz de güzel sonuçlar alırsınız
Allahım ne güzel Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darısı bizimle birlikte tüm çabalayan anne adaylarının başına insallah ay ben çok duygusalim reklama bile ağlar oldum :)
Insallah cnmAynı durum bende de vardı, hala da varİnşallah bir gün de mutluluktan ağlarsınız
Insallah cnmsenin transferin tazemi oldu dondurulmuşmu
Amin cnm hakkimizda hayirlisi ben hastanedeyim su anda ohss olmusum c.tesi opu olucam opudan sonra ohss dahada articakmis yuksek ihtimal hastanede yaticakmisim valla cok zormus tup bebek ben bu kadar zorlu yollardan gecebilecegimi hic dusunmemistimBende de polistik over var ama eşimde de sprem düşüklüğü var her iki sorunla mücadele ediyoruz yani :) 19 yumurtam toplanmıştı 10 tanesi döllendi ama 3 adet 5. Güne ulaştı 1 tanesi 2 Eylül de transfer edildi dondurulmuş transfer oldum Opudan 2 ay sonra yani ohss olmamak için. Sonucum negatif maalesef. Şimdi kalan 2 tane ile tekrar transfere hazırlanıyorum. Muhtemelen önümüzdeki hafta 2. Transferimi olcam hayırlısı demekten başka çaremiz Yok. Allahım bu yolda olan herkese yardım etsin hepimizi mutluluktan ağlatsın
Evet cnm bugun 35 yumurtam toplandi o yuzden ohss oldum su anda hastanede yatiyorum Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahSıvı kısıtlamasına gitmişti benim doktorum ve günde 6 bıldırcın yumurtası tüketerek atlatmıştım sanırım senin ki daha ileri ondan hastanede yatacaksın sonucu tek iyi olsun da hepsi geçerHepsini unutturur pozitif sonuç
merhaba, hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benim de yaşım 30 iki buçuk yıllık evliyim ve pcos luyum, çarşamba günü 22 yumurtam toplandı, 3’ü ilk üç günde elendi , şu an beklemedeyim ohss olur muyum diye korkuyla yatıp kalkıyorum çünkü ilk 15-16 gün bile risk devam ediyormuş, pcos tüp bebekte en sevilen durum dedi doktorum, ümitsiz olmamak gerek, umarım her şey yolunda gider hepimiz içinKızlar merhaba 30 yaşındayım 3 senelik evliyim. Bu sürede defalarca klomen tedavisi ve 2 aşılama geçirdim. Sonuç tabikide negatif. Şu anda tüp bebek tedavisine basladim ignelerimin bugün 10.günü ve benim en az 40 yumurtam olustu 4 tanesi toplanabilecek boyutta digerleri 10mm 16mm arasinda cesitli boyutlarda ve ben fazla şişirilmiş bir balon gibi patlamamak icin dua ediyorum :))bide nefes darligi kasik agrisi bacak agrisi daha neler neler yasiyorum bugün doktorum ignelere devam et yarin tekrar bakalim ohss ye dogru gidiyosun bizim icin senin sagligin önemli dedi yarin gittigimde kaç yumurtam varsa c.tesi toplicaklar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ben gobegim mosmor oldu bu igneler bitsede bi rahat etsem transver gunune kadar derken bide yumurtalarin dollenmesi ve 5 güne erişmesi gerekiyormus stresin birinden ohh kurtuldum bile demeden hoop nur topu gibi yeni streslere yelken aciyormuşuz :) bu arada transverimde 2 ay sonra yapilacakmiş uzattim biliyorum ama belki aranizda benim yasadiklarima yasicaklarima benzer şeyler yasayip pozitif sonuc alanlar inaniyorum ki var lütfeenn bana moral verin şu stresimden bir tutam eksiltseniz yeter :))
Benim kan degerlerim 8000 gecmisti benim icin tehlikeye ulasmisti ama cok sukur dusmeye basladi surekli serum takiyolar sonradan olunurmu onun hakkinda pek bir bilgim yok cnm izin verirlersede yarin cikmayi dusunuyorum hastaneden benim yumurtalarim 5.gune ulasinca kac tane ulasirsa dondurulacak 2 ay transfer yok dedi dr senin transferin gerceklesicekmi cnmmerhaba, hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benim de yaşım 30 iki buçuk yıllık evliyim ve pcos luyum, çarşamba günü 22 yumurtam toplandı, 3’ü ilk üç günde elendi , şu an beklemedeyim ohss olur muyum diye korkuyla yatıp kalkıyorum çünkü ilk 15-16 gün bile risk devam ediyormuş, pcos tüp bebekte en sevilen durum dedi doktorum, ümitsiz olmamak gerek, umarım her şey yolunda gider hepimiz için
Amin canım inşallahEvet cnm bugun 35 yumurtam toplandi o yuzden ohss oldum su anda hastanede yatiyorum Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Yenimi oldu transfer tuttumu bellimi cnm tabiki öncelik bizim sagligimiz banada öyle dediler donduracaklar 2 adet atlatmam gerekiyormusCnm geçmiş olsun öncelikle bende 28yalındayım pco 31 yumurtan toplandı 22si oldundu 20 tane döllendi ohss olmamak için opu sonrası gün aşırı serum verdiler ve iki adet dönemi sonrası transfer olmuştum hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın öncelik senin sağlığın
Evet cnm 22 tanesi kaliteliymis simdilik 8 tanesi dollenmis daha yeni isleme basladiklari icin bu sayi artabilirde azalabilirde dedi doktorum dondurulacagi icin 5.güne gelmeden dondurma islemi gerceklestirmiyorlarmis 3 veya 4. Gun embriyolari cözülürken bozuluyormus o yuzden 5. Gün şartı varmis persembe gunu net sayi belli olacak persembe donduracaklar hayirlisiylaAmin canım inşallahBaya çok yumurtan olmuş ne güzel bir sürü kaliteli iyi embriyoların olur inşallah bilgi verdiler mi embriyo için
İnşallah hayırlı haberler gelir canım evet gifderek azalıyor en kalitelileri kalıyor içlerinden sen nasıl oldun Peki iyi misinEvet cnm 22 tanesi kaliteliymis simdilik 8 tanesi dollenmis daha yeni isleme basladiklari icin bu sayi artabilirde azalabilirde dedi doktorum dondurulacagi icin 5.güne gelmeden dondurma islemi gerceklestirmiyorlarmis 3 veya 4. Gun embriyolari cözülürken bozuluyormus o yuzden 5. Gün şartı varmis persembe gunu net sayi belli olacak persembe donduracaklar hayirlisiyla
Bugün taburcu oldum ama hala ağrılarim devam ediyor pcos icin tüp bebek buyuk şans deniloyor ama cok buyuk şanssizliklarida var elbette 3 gündür ne cektigimi bir ben bir Allah biliyor valla bide aklim yumurtalarda Allahim cektigimiz acılari emekleri boşa cıkarmasin insallah hep dua ediyorum benimle birlikte bu mücadeleyi veren tüm anne adaylarinin kucagini doldursun rabbim çok zormus yahuuİnşallah hayırlı haberler gelir canım evet gifderek azalıyor en kalitelileri kalıyor içlerinden sen nasıl oldun Peki iyi misin
Evet cnm iki adetten sonda ilk transferim oldu kimyasal gebelikle sonuçlandı dün dondurulmuşlarımla tekrar transfer oldumYenimi oldu transfer tuttumu bellimi cnm tabiki öncelik bizim sagligimiz banada öyle dediler donduracaklar 2 adet atlatmam gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?