Acillll yardım bebeğimi uyutamıyorum

Tugba almina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
2
1
1
35
Mrb 15 aylık kızım var sürekli uyku problemi yaşıyoruz sallanmadan uyumuyor uyku düzenimiz yok günde 1 defa uyutuyorum akşam yine geç saatlere kadar ayakta sallanmadan Nasıl uyutabilirim önerilerinizi bekliyorum

Mrb 15 aylık kızım var sürekli uyku problemi yaşıyoruz sallanmadan uyumuyor uyku düzenimiz yok günde 1 defa uyutuyorum akşam yine geç saatlere kadar ayakta sallanmadan Nasıl uyutabilirim önerilerinizi bekliyorum
rezene çay sakinlaştırır hem uytuyor. ben hep verdim çocuklarıma . butun gun bırak oynasın yorolsun. akşam duş dan sonra uyur

Bu konuda kararlı ve sabırlı olmak çok önemli bana kalırsa.
Ona artık onu sallamayacağını, kendi kendine uyuması gerektiğini uygun bir dille anlatmalı ve artık sallamayı katiyen bırakmalısın.
Belki bir hafta sancılı geçecektir ama kararlı olduğunu anladığında oda ısrarından vazgeçecektir

Benim oğlum hiç uyumazdı, yararabbim ne günler yaşadık. O yüzden çok iyi bilirim o zorluğu.
Zamanla oturuyor düzene diyebilirim sadece. Bende ayağımda çok salladım ama çok pişman oldum sonra, çünkü büyüdükçe ayakta sallama olayı zorlanıyor ve katlanılmaz hal alıyor.
Biz öyle bir duruma gelmiştik ki gecenin bir yarısı uyanıyor ve ayakta sallanmak istiyordu.
Çok bilirim ayağımda çocukla uyuyakaldığımı.
O yüzden tavsiyem bir an önce ayakta sallamayı bırakın.

İlk etapta zor oluyor beşiğinde uyumaya alıştırmak ama zamanla çok rahatlık oluyor.
Ben hiç rahatlatıcı çaylar kullanmadım, hatta kullanmaya korktum.. ama uykuya geçişi için süt verebilirsin veya su ile uykuya geçiş sağlayabilirsin gibi gibi yöntemler var.

Çocuk doktorunuza uyku eğitimi hakkında danışın, doktorunuzda yardımcı olur.
bizim doktorumuz bu anlamda çok güzel tavsiyeler vermişti ve bize büyük kolaylık sağladı.
En doğru sizi o yönlendirecektir.

Back
X