Acillll yardıma ihtiyacımız var amniyon sıvısı sızıntısı:((((

ozllem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
75
0
36
İzmir
arkadaşlar şuan forumumuzdan bir arkadaşımız 14 hafta gebeliğinde amniyon sızıntısı şüphesiıyle hastanede yatıyor daha önce bir bebek kaybetmiş olan arkadaşımıza yardımcı olabilecek her tür bilgiye ve doktor tavsiyenize ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız

ne kadar ilginç burada ki insanlar kendi başlarına gelmeyince hiçbirşeyi önemsemiyorlar demekki yardımcı olunamasa bile arkadaşımıza bir geçmiş olsun diyip iyi dileklerini sunabilecek insanlar vardır sanıyordum ama çok yanılmışım ben buradan yaşadığım sorunları sonuçları birilerine yardımcı olabilir ve moral verebilir diye çok paylaştım hatta şuan hastanede yatan arkadaşımlada bu vasıtayla tanıştım oda herkese bildiği kadar her konuda yardımcı olmuş bir insandır ama yanlış yerde yanlış insanlarla aynı ortamda bulunuyormuşuz en azında yazdıklarımı okuyanların bir iyi dilekte bulunmalarını beklerdim ama başınıza gelince hepiniz yana yakıla yardım istiyorsunuz herkes ektiğin biçer hadi size iyi geyikler

Çok çok geçmiş olsun, bu konuyu bir derdim var bölümüne taşıyalım mı, orada daha fazla kişi görür, belki bilgisi olanlar vardır yardım ederler.

canım eger sıvı beklenenden fazla geliyorsa vücudun gebeliği sürdüremiceği anlamına gelir.amnion sıvısı bebegin gelişimi için cok önemli allah yardımcısı olsun.ilkk gebeliğinde böle bi sorun olmuşmuydu ?

bilgim yok :50:

Allah acil şifalar versin

arkadaşlar şuan forumumuzdan bir arkadaşımız 14 hafta gebeliğinde amniyon sızıntısı şüphesiıyle hastanede yatıyor daha önce bir bebek kaybetmiş olan arkadaşımıza yardımcı olabilecek her tür bilgiye ve doktor tavsiyenize ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız

canım benim bu konuda çok bilgim yok ama aklıma bir arkadaş geldi..prematüre bebekler başlığında rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğum yapanlar diye bir başlık var..orada bu sorunu yaşayan bir arkadaş vardı..şimdi nickini özelden yazıyorum sana..ona ulaşırsan sanırım yardımcı olabilir.

Allah yardımcınız olsun..

Arkadasiniza cok uzuldum... Inanin bu konuda tek bildigim kalkmadan yatmasi bol bol Su icmesi gerektigi onun disinda hic birsey bilmiyorum...
Acil sifalar diliyorum...

ALLAH a göre engel yok ne olur bilemeyiz ama benim başıma geldi malasef ikiz bebek beklıyordum ve su 5 aylıkken gelmeye başladı hemen hastaneye gittim bir hafta bekledıler yani doktor hemen alalım dedi ben kıyamadım çok beklemiştim çünkü ama bir hafta sonra bebeklerın ikisine kaybettim vucud algılıyor ve doğumu başlatıyor normal doğumla 1 saat arayla ikiside geldi tabi çok küçük olduklarından yaşamıyorlardı çok şükür allahım bana yine nasip etti

allah yardimcisi olsun arkadasinizin insss birsey olmaz bebegine ama duydugum kadariyla serum ve bol su icmeyle kimininki geri olusuyormus sivisi...arkadasin ayagini yuksek tutsun wcye bile gitmesin....bende bir bebegimi sivi bittigi icin kaybettim kanamayla beraber geldigi icin anlayamadim...ama arkadasin insss mutlu sona ulasir...turkiyede yasamadigim icin dr konusunda yardimci olamicam...

cnm arkdaşaımıza gecmış olsun perşembe dr um bı bardak suyun bıle yeterlıu olacagını söyledı
fakat bıelemıyorum su kaybı devam edıyomu arkadaşımızda

14 hafta çok erken malesef, Allah yardımcısı olsun :ssz:

umarım her şey yolunda gider. şüphe demişsiniz, kesin değil yani. umarım su kaybı yoktur.

Moralini yüksek tutmaya gayret etsin:/ bol şifalar, inşallah vaktinde ,sağlığıyla alır kucağına bebeğini.

benım hamılelıgımın 20 haftalarında sanırım amnıyon sıvısı azalmıstı.yapacak bırsey yk demıstı doktor sıvı tuket dınlen demıstı.ben cok yapamamıstım ama doguma yakın kendılıgınden artmıstı hatta.tabı o zamanlar bu sıvının neden azaldıgını anlayamadılar ama ben sımdı neden oldugunu bılıoyrum.benım oglumun mesaneyle alakalı sıkıntıları var,tabı gerektıgı kadar ıdrar bosaltımı yapamayınca bu sıkıntı olmustu.cok gecmıs olsun.<allah hayırlısı hangısı ıse onu nasıp etsın bebege ve anneye.

benim bir arkadaşım sııvıyı tamamen kaybetmesine rağmen dr.u bebeği almadı sürekli yattı su içti bol bol ve bebek erken doğdu ama sağlıklı şu anda 5 yaşında seneye okula gidecek...inşallah rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin...

ALLAH a göre engel yok ne olur bilemeyiz ama benim başıma geldi malasef ikiz bebek beklıyordum ve su 5 aylıkken gelmeye başladı hemen hastaneye gittim bir hafta bekledıler yani doktor hemen alalım dedi ben kıyamadım çok beklemiştim çünkü ama bir hafta sonra bebeklerın ikisine kaybettim vucud algılıyor ve doğumu başlatıyor normal doğumla 1 saat arayla ikiside geldi tabi çok küçük olduklarından yaşamıyorlardı çok şükür allahım bana yine nasip etti

bende aynısını yaşadım ve bir bebek kaybettim banada allah nasip etti ama arkadaşımızın 2 ci kez aynı sorunu yaşaması beni kahreder şuan çok yoğun bir sıvı gelişi yok kesin tanı konulmamış umarım amniyon sıvısı değildir gelen ilginize teşekkürler

cnm arkdaşaımıza gecmış olsun perşembe dr um bı bardak suyun bıle yeterlıu olacagını söyledı
fakat bıelemıyorum su kaybı devam edıyomu arkadaşımızda

kısmen devam ediyor am ultrasonda bir problem gözükmüyor enfeksiyondan şüpheleniyorlar

Back
X