Acillll yardıma ihtiyacımız var amniyon sıvısı sızıntısı:((((

canım eger sıvı beklenenden fazla geliyorsa vücudun gebeliği sürdüremiceği anlamına gelir.amnion sıvısı bebegin gelişimi için cok önemli allah yardımcısı olsun.ilkk gebeliğinde böle bi sorun olmuşmuydu ?

ilk gebeliğinde kese açılıp doğum aniden başlamış bu sefer akıntısı var ama ultrasonda bir problem göremiyorlar teşekkürler iyi dileklerinize

acikcasi sizinti seklinde ise umarim durur erken dogumu engellemek icin ilac tedavisi ve
antibiotik tedavisi verilir ama
kabiz olmasin ve cisinide yatakta yapsin mumkunse..
insallah devam eder gebeligi..
ama su an sonlansa bile erken dogum degil dusuk olacak..
yani allah yardimcisi olsun..

haaa unuttum turnusol kagidini koymak en azindan gelen sivinin akintimi
yoksa amnion sivisimi onu anlardik..
bol bol sivi tuketmesi lazim ozellikle damardan..

Son düzenleme:
Bak enfeksiyondanda sivi gelebilir....benim son hamileligimde 28.haftamda sizinti seklinde sivi geldi...zaten ogunde dr randevum vardi gidinceye kadar artti dr ultrasonla bakti kesede ne bir acilma nede sivida azalma yok dedi...alttan siviyi kontrol etti bu amniyon sivisi degil yinede kultur testi yapalim dedi...inanirmisin eve gelinceye kadar pantolonum batti ertesi gune kadar devam etti baska bir hastaneye gittik oda ultrasonda ve alinan sivi orneginden bakti yok degil dedi...kultur testimim sonucu b grubu streptococ cikti hep ovul kullandim durmadi durmadi hep aglatarak acile gidiyordum...internette turkiye jinekologlarin num..alip yardim istiyordum kimisi bebegin suyu dedi kimisi bebegin suyu olsa 3 gunde dogurursun dedilrr..gunde 2 tane hasta bezi kullaniyordum...dr demesi amniyon sivisi gelse hic durmaz devamli gelir ama seninki durup durup geliyor demisti...tam 6 hafta hergun cektim dogum benim icin kurtulus gibiydi 34+4 te dogum yaptim inanirmisin keseyi dr digum ettigim gun kabus bitti...cok sukur oglum cok saglikliydi erken dogmasina ragmen gelisimi cok guzeldi...simdi 21 aylik olmu masallah...ben halada arastiriyotum o sivi nerden gekiyor her dr sordugumda enfeksiyondandir diyor ilk trye grldigimde dr bunu soracam...trkrardan allah arkadasiniza sifa versin...insss oyle birsey yoktur ben daha onceki bebegimi kese yirtilip sivi bitmesinden dolayi kaybetmistim...umarim bu sefer oda benim gibi mutlu sona ulasir....

Bak enfeksiyondanda sivi gelebilir....benim son hamileligimde 28.haftamda sizinti seklinde sivi geldi...zaten ogunde dr randevum vardi gidinceye kadar artti dr ultrasonla bakti kesede ne bir acilma nede sivida azalma yok dedi...alttan siviyi kontrol etti bu amniyon sivisi degil yinede kultur testi yapalim dedi...inanirmisin eve gelinceye kadar pantolonum batti ertesi gune kadar devam etti baska bir hastaneye gittik oda ultrasonda ve alinan sivi orneginden bakti yok degil dedi...kultur testimim sonucu b grubu streptococ cikti hep ovul kullandim durmadi durmadi hep aglatarak acile gidiyordum...internette turkiye jinekologlarin num..alip yardim istiyordum kimisi bebegin suyu dedi kimisi bebegin suyu olsa 3 gunde dogurursun dedilrr..gunde 2 tane hasta bezi kullaniyordum...dr demesi amniyon sivisi gelse hic durmaz devamli gelir ama seninki durup durup geliyor demisti...tam 6 hafta hergun cektim dogum benim icin kurtulus gibiydi 34+4 te dogum yaptim inanirmisin keseyi dr digum ettigim gun kabus bitti...cok sukur oglum cok saglikliydi erken dogmasina ragmen gelisimi cok guzeldi...simdi 21 aylik olmu masallah...ben halada arastiriyotum o sivi nerden gekiyor her dr sordugumda enfeksiyondandir diyor ilk trye grldigimde dr bunu soracam...trkrardan allah arkadasiniza sifa versin...insss oyle birsey yoktur ben daha onceki bebegimi kese yirtilip sivi bitmesinden dolayi kaybetmistim...umarim bu sefer oda benim gibi mutlu sona ulasir....

çok teşekkür ederim anlattıkların için allah oğlunu sana bağışlasın

çok teşekkür ederim anlattıkların için allah oğlunu sana bağışlasın

Amin canim cumlemizinkini....ama arkadasina soyle bol bol dinlensin ayaklarini yuksek tutsun wcyi bile hastanede yataginda yapsin ve kesinlikle kultur testi yapsin enfeksiyonmu bakterimi kesinlikle ogrensin varsa tedavisini gorsun....insss mujdeli haberlerini aliriz....

Allah arkadaşınıza bebeğini bağışlasın..inşallah sağlıkla kucağına alsın..çok fazla bilgim yok ama bu tarz azalmalarda bol sıvı tüketmesi gerekir..Allah yardımcısı olsun...

Hamileliğin riskli dönemlerinde eczanelerde bulunan ve amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştiren alsense ped ile bu süreci kontrol altına almak mümkün .

arkadaşlar şuan forumumuzdan bir arkadaşımız 14 hafta gebeliğinde amniyon sızıntısı şüphesiıyle hastanede yatıyor daha önce bir bebek kaybetmiş olan arkadaşımıza yardımcı olabilecek her tür bilgiye ve doktor tavsiyenize ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız

methaba özlemm hanım arkadaşınıza Allah şifalar versin gebeliğinin sonlarındadır belkide bende amniyon sıvısıyla ilgili çok sıkıntılar çektim ama bu başlık altında hiç yazılarınızı okuyup denk gelmemişim bende yaşadım aynı sıkıntıları demişsiniz sizede çok geçmiş olsun sizde bizler gibi melek annesisiniz demek bende iki bebeğimi kaybettim sıvı azalmasından Rabbim bol sabır versin size sormak istewdiğim diğer gebeliğinizde nasıl bir önlem aldınız hangi dra gittiniz yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, konu hakkında ne yazık ki bir bilgim yok. Umarım sorun en kısa zamanda çözülür ve arkadaşınız güzel bir hamilelik sürecinin ardından bebeğini kucağına alır. Çok geçmiş olsun.

Back
X