Acillll yardımm

HAYATAKIRGINIM1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
156
143
53
31
2 buçuk yıl önce şikayet edilerek işten cıkarıldım istifa edersek bizden şikayetci olucaklarını söyleyip bize bir dilekce imzalatıp tazminatınız yatıcak diyıp işten cıkarıldım şimdi aradan 2bucuk yıl gecmiş benden davacı olucaklarını duydum öyle bir hakları olur mu ki

2 buçuk yıl önce şikayet edilerek işten cıkarıldım istifa edersek bizden şikayetci olucaklarını söyleyip bize bir dilekce imzalatıp tazminatınız yatıcak diyıp işten cıkarıldım şimdi aradan 2bucuk yıl gecmiş benden davacı olucaklarını duydum öyle bir hakları olur mu ki
Okumadınız mı dilekçeyi? Neyle ilgili şikayet edildiniz birde oda önemli

Ne için şikayetçi olacaklar? Konu ne? Söyleseniz ona göre yorum yapılsa.
Özel okulda temizlik görevlisiydim küçük bir cocuk koşarak kafama yerden aldıgı blok tahta parçası fırlattı bende cocugu hafifce ittirdim ne yapıyorsun dedim o sırada anneesi geldi olay büyüdü

Özel okulda temizlik görevlisiydim küçük bir cocuk koşarak kafama yerden aldıgı blok tahta parçası fırlattı bende cocugu hafifce ittirdim ne yapıyorsun dedim o sırada anneesi geldi olay büyüdü
Böle tiplere sinir oluyorum kendi çocuğu her türlü şeyi yapsın kimse tepki göstermesin.Anlamadığım şey neden onca zamandan sonra dava açılıyor?Olayı görenler kamera kayıdı filan yok mu

Valla çocuğu alıp firlatmadiginiza şükür etsinler.
Yok mu kamera kaydı filan hayırdır yani
Hayır madem işten atildim kadını da paralarim içimde kalmamış olur

Böle tiplere sinir oluyorum kendi çocuğu her türlü şeyi yapsın kimse tepki göstermesin.Anlamadığım şey neden onca zamandan sonra dava açılıyor?Olayı görenler kamera kayıdı filan yok mu
Gecen kadın beni gördü sen halen çalışıyormusun seni hiçbiryerde calıştırmaz edecegim dedi gitmiş 2 yıl sonra şikayetci olmuş ceza verırlermi müdürde kadını tutmuş ver demiş arkandayız demiş öğretmenlerde özel okul ya adı kirlenir dıye 😭

Konunuzu görünce aklıma dünkü öğretmen konulu kupakızı adlı üye geldi bir an istemsizce güldüm 😅 yani verseler bunca zaman verirlerdi diye düşünüyorum ama dilekçe falan diyorsunuz verebilirler demek ki

Konunuzu görünce aklıma dünkü öğretmen konulu kupakızı adlı üye geldi bir an istemsizce güldüm 😅 yani verseler bunca zaman verirlerdi diye düşünüyorum ama dilekçe falan diyorsunuz verebilirler demek ki
Ya ceza ne gelir birde beni hiç bir yerde calışacamıyacksın dedi bu tehtit degilmi acık uclu

Ya ceza ne gelir birde beni hiç bir yerde calışacamıyacksın dedi bu tehtit degilmi acık uclu
Tehdit evet.Yani keşke elinizde çocuğun size tahta fırlatışına ait bi görüntü vs. olsaydı.Ama bence bir şey çıkmaz sonuçta sizinkisi bir bakıma refleks olmuş.Çatır çatır adam öldüren katilleri salıyorlar.

prens ve prenses hazretleri her seyi yapabilir onlara her şey mubah bilmiyor muydunuz? iste sonra bu çocuklar büyüyüp hayatin gerçekleriyle yuzlesince psikolojileri bozuluyor. sonra da z kuşağı deyip eleştiriyorlar. sanki z kuşağı uzaydan geldi. insanlar kendi elleriyle yetiştirdi ve yetiştirmeye devam ediyor. 2 yıl önceki bir olay için bile insanların ekmeğiyle oynamayi kendilerine hak görüyorlar.
kknu sahibi siz de onlari sikayet edin. hem kafanıza atılan sey icin hem tehdit edildiginiz icin hem de zorla dilekce imazlatildigi icin

Her suçun sanırım belli bir şikayet süresi oluyor. 2 sene uzun bir zaman. Belki şikayet bile edemeyecekler. Bence sadece gözünüzü korkutmak istiyorlar. Ayrıca dilekçede de çocuğa şiddet gösterdim vb. bir ifade yer aldığını sanmıyorum. Öyle olsa müdürün 2 sene neden işlem yapmadığını da sorarlar. İhmal etmiş görünür çünkü. Pek bir şey çıkmaz gibi geldi bana.

Her suçun sanırım belli bir şikayet süresi oluyor. 2 sene uzun bir zaman. Belki şikayet bile edemeyecekler. Bence sadece gözünüzü korkutmak istiyorlar. Ayrıca dilekçede de çocuğa şiddet gösterdim vb. bir ifade yer aldığını sanmıyorum. Öyle olsa müdürün 2 sene neden işlem yapmadığını da sorarlar. İhmal etmiş görünür çünkü. Pek bir şey çıkmaz gibi geldi bana.
ya inşallah öyle olur

Back
X