• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll yardımmmm kızlarrr

ognayse

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
10
0
6
35
İstanbul
merhaba kızlar ben erkek arkadaşımla kavga ettim sınıftaki bir arkadaşım benimle dalga geciyodu bunuda sevgilime yanlışlıkla ağzımdan kaçırdım çünkü biraz bel altı esprilerdi erkek arkadaşımda bana anlat diye ısrar etti bende unuttum dedim oda kızdı yüzüme kapattı sonra msj attı carsambaya kadar görüşmüyoruz diye ceza vermiş bana aksam olduğunda ben aradım onu napıyosun dedim ne yapıcaksın veya sanane gibi birsey söyledi sonra bidaha sordum ve sen kimsin ben seni tanımıyorum dedi ve ben cok kırıldımmm szce napmalıyım 4 gündür konumuyoruz arasammı onumu beklesem:5:

Canım suç sende değilki o arkadaşında hem sen sevgilinden saklamamış anlatmışsın. Onun böyle davranması hoş değil, tamam kızmış olabilir erkek sonuçta kıskanmıştır ama asla seni kırmasına izin verme sabret arama bence birazcık çarşambaya ne kaldı şurda o zaman ara.

Kaç yaşındasın canım?
Bu yaşadığınız olay bana çocukça geldi de. Ceza vermek, yok seni tanımıyorum demek falan.

merhaba kızlar ben erkek arkadaşımla kavga ettim sınıftaki bir arkadaşım benimle dalga geciyodu bunuda sevgilime yanlışlıkla ağzımdan kaçırdım çünkü biraz bel altı esprilerdi erkek arkadaşımda bana anlat diye ısrar etti bende unuttum dedim oda kızdı yüzüme kapattı sonra msj attı carsambaya kadar görüşmüyoruz diye ceza vermiş bana aksam olduğunda ben aradım onu napıyosun dedim ne yapıcaksın veya sanane gibi birsey söyledi sonra bidaha sordum ve sen kimsin ben seni tanımıyorum dedi ve ben cok kırıldımmm szce napmalıyım 4 gündür konumuyoruz arasammı onumu beklesem:5:

pardon tatlımda sevgilinin yaşı kaç acaba ?? Resmen cocukluk !

sakinleşmesini bekle çarşambaya kadar . sonra ararsın . Bu tür zamanlarda ona güven vermelisin . Senin onun yanında olduğunu beklediğini göstermelisin .

Ben bu forumda çok gördüm en ufak bir sorunda ardını dönüp başka adamlarla konuşan hafif kızlar .

Back
X