sanmıyorum hiç öle bişey duymadım
sakin ol bukdar panik yapmanı gerektiren bi durumyok arkadaşım
Bence en dogru yaniti alabilmek icin doktorunu aramalisin. Hic vakit kaybetme buralarda. Birsey olmayabilir ama yine de benim icim buradan gelecek yanitlarla rahat etmezdi. Sen doktoruna danis.
yok artık daha neler :) hiç olurmu öyle :)
selam arkadaslar ben suan 8 hafta 3 günlük hamisim
ve size bi sorum olcaktii yemek yaparken yanik kokusunu ister istemez icime cektim
bu Koku bebege ZARAR were bilirmi Lüüüütfeen yardimciii olunnn cok KORKUYORUMMM BEBEGIM ICIN
CEVAPLARINIZI bekliyorum arkadaslar cevaplar icin cimdiden tsk ederimmm!!!!!!
SizLere bir sorum olacakti kizlar benim en sn Adet tarihim 12.08.2012
ve Bilgsayar hesaplamalarina Göre 11+4 Haftalik hamisim!"
Sizce bu bilgisayar Hesaplamalari dogrumu bana yardimci olursaniz cok sevinirimm BILEN BIRISI VARSA ltff YARDIMCIII olsunn.........."
Cvplariniz icin simdiden tsk ettim !!!!!"
Kimsee yokmuuu bana cvp yazacakkk ?????
ya simdi ilk Hamilelik oldugu icin daha cok tedirginim hani birde gecen
sene bir Düsük nedeni yasamisdim bu yüzdende cok korkuyorumm..Allah hayirlisi neyse onu versin ins...
Hamilelik son adet tarihinden itibaren hafta olarak sayılıyor, ben de hesapladım senin şuanda 11+5 gün bilgisayarının tarihi doğruysa o programlar doğru çalışıyor ama bebeğin 1 hafta daha büyük ya da daha küçük olabilir o döllenmeyle alakalı ama hamilelik hesaplaması bu şekilde oluyor.
Hamilelik son adet tarihinden itibaren hafta olarak sayılıyor, ben de hesapladım senin şuanda 11+5 gün bilgisayarının tarihi doğruysa o programlar doğru çalışıyor ama bebeğin 1 hafta daha büyük ya da daha küçük olabilir o döllenmeyle alakalı ama hamilelik hesaplaması bu şekilde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?