- Konu Sahibi alminaaa2011
Transfer sonrası beta hcg değerim 12.gün 82 16.günü 88 çıktı iki embriyo transfer etmişlerdi çok korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sonrası beta hcg değerim 12.gün 82 16.günü 88 çıktı iki embriyo transfer etmişlerdi çok korkuyorum![]()
Canım ya ikiside tuttu bir tanesi sonlanıyor ki inşallah öyledir yada kimyasal gebelik olabilir Dr. un ne dedi ? yarın tekrar yaptırsan anlaşılır sanırım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını olumsuz dahi olsa bir kere tuttuysa yine olur.
kimyasala donusmus yanı sorun ne bılmyrm ama genetık test yaprtmanı onerırım bende yasadım eylulde kımyasal genetık testte pıhtılasma cıktı bundan dolayı olblcgını soledı
Sizlerin tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı artık benimde bebişlerimin olmasını istiyorum(
canım ben ferijine gidiyorum iyi bi merkez farklı tedavileri var tavsiye ederim canım
Sizlerin tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı artık benimde bebişlerimin olmasını istiyorum(
istanbul canım fertijin tüp bebek merkezi doktorum seval taşdemir şimdilik memnunum...hangi şehirde canım