• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLLLL BETA HCG 12.gün 83 16.gün 87 çıktı

Transfer sonrası beta hcg değerim 12.gün 82 16.günü 88 çıktı iki embriyo transfer etmişlerdi çok korkuyorum :(

Canım ya ikiside tuttu bir tanesi sonlanıyor ki inşallah öyledir yada kimyasal gebelik olabilir Dr. un ne dedi ? yarın tekrar yaptırsan anlaşılır sanırım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını olumsuz dahi olsa bir kere tuttuysa yine olur.

önce ikiside tuttu dmekki ama şimdi biri sonlanıyor dolayısıyla değer düşüyor gibi gözüküyor, iki gün sonra tekrar test yaptırıp durumu netleştiricen canım

Canım ya ikiside tuttu bir tanesi sonlanıyor ki inşallah öyledir yada kimyasal gebelik olabilir Dr. un ne dedi ? yarın tekrar yaptırsan anlaşılır sanırım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını olumsuz dahi olsa bir kere tuttuysa yine olur.

Tahlil yaptırdım arkadaşlar sonucum 12 çıktı yani sonuç negatif yine :((

kimyasala donusmus yanı sorun ne bılmyrm ama genetık test yaprtmanı onerırım bende yasadım eylulde kımyasal genetık testte pıhtılasma cıktı bundan dolayı olblcgını soledı

Sizlerin tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı artık benimde bebişlerimin olmasını istiyorum :((

Geçmiş olsun canım ama şöyle düşün kimyasal gebelik olmuş yani hamile kalabilmişsin bir kere tuttuysa yine tutar.Ben Beylikdüzü medicana Aysun hanıma gittim memnunda kaldım açıkcası Allah yolunu açık etsin.

cANım bende umut tup bebege gıdıyorum doktorum ulun bey ve tavsıye ederım cok memnunum ılk denemem olmasına ragmen test ıstedı ve sukur sebebıde bulundu sımdı sansımı dondurulmmuslarla denıcem ama kımyasal bıle ıyı en azından kotunun ıyısı bebegın tutunmus sonucta rahım hamılelıge alıstı bıde ıyı taraından bak bende aynı seyı yasadım ama umudumu kaybetmedım

İzmir yada İstenbulda en iyi merkez neresi sizce ben izmirde irembe ve smyrina gittim ama hiçbirinde sonuç iyi olmadı :( tutunuyo ama devam etmiyo:(

Back
X