canım yarın 10 haftalık olacak bebişim. mide bulantılarım ve hala sanki regl olacakmışım gibi sancılarım dışında iyiyim şükür. hala inanamıyorum demişisin ben de hala alışamadım hala inanamıyorum ama ben yine iyiyim eşim çok daha kötü hiç bi iş yaptırmıyor bana ama ben kucağıma almadan inanmam diyo :)) sadece hamile olduğum her an aklımda oda olmasa ben hastayım falan diye yatacağım sanırım.inan bana dr. her gün gel ultrasona dese koşa koşa giderim her gün görürüm bebişimi :)) Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah. bak bide gidip kalp atışlarını duyacaksın ya o duyguyu anlatmak imkansız sonraki her gittinde ultrasonda büyümüş göreceksin her gidiş farklı bi heyecan.Rabbim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım
canım ben de bulantı ve ve regl olacakmışım duygusu var.jeli kullandığım için akıntı da oluyo ve durmadan gidip gidip kontrol ediyorum.yazdıkların o kadar güzel ki.her kelimesi yüreğimi ısıttı.senin dediğin gibi ben de kucağıma alana kadar inanamayacağım.benim haftayı tam söylemediler ama biraz geç bir tarih vereceklerini.geç döllenme olduğunu ve hepsinin de aynı zamanda döllenmediğini söylediler.yani içerde birileri abi yada abla...bakalım.umarım herşey hepimiz için aynı güzellikle devam eder.
lansoru da hiç aklımdan atamıyorum.canım umarım o da sağlığına kavuşmuştur.
seni çok iyi anlıyorum sürekli kontrol etme olayında ama ağrılarını çok fazla düşünme dr ilk 3 ay regl olacakmışcasına ağrıların sürecegini ve bunun normal oldugu söylüyor.bulantılara gelince insanı kötü etkiliyor ama buda gebeliğinin ve bebeğinin iyi olduğunun işaretiymiş yani bulantısı olan sevinsin :)). bende jel kullanıyorum ve bi an önce dr.un tamam artık yeter kullanma demesini bekliyorum.bu arada üçüz bebekler için geç tutunma olmuş olabilir ama 8. gün senin hamile olduğun belli olmuş zaten. son adet tarihin nedir canım bebeğinin kaç haftalık olduğu ona göre hesaplanıyor.bu arada unutmadan güzel dileklerine katılıyorum.İnşallah lansor unde güzel haberlerini alacagız sağlıkla sıhhatle
benim son adet tarihim 25 aralık ama dr.un dediğine göre 25 aralığı almayacaklarmış gebelik siresi olarak.Çünkü o tarihe göre çok küçük bunlar diyor.yum.toplamam 8 ocak.transfer 12 ocak. bu keratalar bi oyun yapıyo annelerine ama hayırlısı teyzeleri......
bakarsın ikimizde eylül de doğum yaparız :))
sanırım büyük olasılıkla öyle olur.onlar da kardeş olacak ya anne teyze:))))))
BEnde beta değeri 3 gün evvel 14800 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi... yani acele etme senin daha erken... bir sonraki gidişinde kesin görünür... benim durumum farklı bşir aksilik olabilirmiş....
arkadaşlar mrb..
evet kızlar çok eski yazmışlar...bende bir çare yazıyorum buraya...ben ocakta aşılama yaptırdım..şu an sata göre 5+2 günlük hamile görünüyorum beta hcg 1642 çıktı artışım çok güzel gidiyor...çarşamba tekrar test ve tekrar ultrason bakılacak pzt kese alttan bakıldığı halde görülemedi..bu arada ben 15 gün dür kanama yaşıyorum..ilk 5 gün lekelenme oldu sonra 5 gün kanama şimdide 5 gündür lekelenme devam ediyor...şu anda kahverengi lekeler geliyor ara ara dr çarşamba görünmezse bitirmeliyiz dedi...ne yapmam lazım çok şaşkınım ağrımda yok..bu arada benim tek tüpüm var diğeri daha önce dış gebelikle patladı ve alındı..ve hiç çocuğumda yok...(( önerisi olan varmı?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benimde 3 cü tüp bebek deneyişimiz sonunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz benim 12. gün değerim 395 sizce nasıl iiiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim
canım hayırlı olsun ....hamilesin...benim transferin 13.günde negatifti 16.gün hcg 15 çıktı...bu gün tekrar test yapılacak....2 güne bir değerler 2 katı artıyor ben şu anda 1642 lerdeyimmm ama hala kese görünmedi bakalım...
test isterler normal korkma çünkü beta hcg artışlarını takip etmeleri lazım en önce gebelik beta hcg den anlaşılıyor onun 2 güne bir düzenli olarak 2 katın artması lazım sonrada kesyi görüyorlar tamam diyorlar...ben sabah kan verdim şimdi sonucu bekliyorum..
canım sonucunu yazarsın merak ediyorum inşallah ayırlısı ama doktorum istemedi bende yaptırmadım bilmiyorum korkuyorum bir keseleri görsem rahatlıycam
test sonucu geldi beta hcg pzt 1642 idi bu gün 258 e düşmüş...dış gebelik ama kendiliğinden düşüyor...çok şükür ameliyata gerek kalmadı...
canım çok üzüldüm senin kaçıncı tüp bebek denemem nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?