ACİLLLLL.Beta hcg artarken kesesi geç gözüken varmıııı

canım ben de bulantı ve ve regl olacakmışım duygusu var.jeli kullandığım için akıntı da oluyo ve durmadan gidip gidip kontrol ediyorum.yazdıkların o kadar güzel ki.her kelimesi yüreğimi ısıttı.senin dediğin gibi ben de kucağıma alana kadar inanamayacağım.benim haftayı tam söylemediler ama biraz geç bir tarih vereceklerini.geç döllenme olduğunu ve hepsinin de aynı zamanda döllenmediğini söylediler.yani içerde birileri abi yada abla...bakalım.umarım herşey hepimiz için aynı güzellikle devam eder.
lansoru da hiç aklımdan atamıyorum.canım umarım o da sağlığına kavuşmuştur.

seni çok iyi anlıyorum sürekli kontrol etme olayında ama ağrılarını çok fazla düşünme dr ilk 3 ay regl olacakmışcasına ağrıların sürecegini ve bunun normal oldugu söylüyor.bulantılara gelince insanı kötü etkiliyor ama buda gebeliğinin ve bebeğinin iyi olduğunun işaretiymiş yani bulantısı olan sevinsin :)). bende jel kullanıyorum ve bi an önce dr.un tamam artık yeter kullanma demesini bekliyorum.bu arada üçüz bebekler için geç tutunma olmuş olabilir ama 8. gün senin hamile olduğun belli olmuş zaten. son adet tarihin nedir canım bebeğinin kaç haftalık olduğu ona göre hesaplanıyor.bu arada unutmadan güzel dileklerine katılıyorum.İnşallah lansor unde güzel haberlerini alacagız sağlıkla sıhhatle

benim son adet tarihim 25 aralık ama dr.un dediğine göre 25 aralığı almayacaklarmış gebelik siresi olarak.Çünkü o tarihe göre çok küçük bunlar diyor.yum.toplamam 8 ocak.transfer 12 ocak. bu keratalar bi oyun yapıyo annelerine ama hayırlısı teyzeleri......

öyle vallaha seninkiler şimdiden başlamış oynamaya :)) hadi bakalım hayırlısı dr.a gidince kaç haftalık oldugunu söyler. son adetini baz alırlarsa 7+5 haftalık hamilesin demektir. dr.da net belli olunca banada haber ver tamam mı merak ederim şimdi ben :)

lütfen yardımcı olurmusunuz evde test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim utrasonda göremedi kan testi istedi kan testinde 5haftalık hamile çıktı ama hcb degeri1500altındaymış oyüzden haftaya bidaha gel dedi çok korkuyorum hamiledegilmiyim hamileligimi etkilermi

BEnde beta değeri 3 gün evvel 14800 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi... yani acele etme senin daha erken... bir sonraki gidişinde kesin görünür... benim durumum farklı bşir aksilik olabilirmiş....

BEnde beta değeri 3 gün evvel 14800 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi... yani acele etme senin daha erken... bir sonraki gidişinde kesin görünür... benim durumum farklı bşir aksilik olabilirmiş....

diğer arkadaşlar 2009 tarihinde yazmışlar, dolayısı ile onlar belkide muradına ermiştir inşallah..
ancak senin kese görünmemesi ilginç.. bhcg bu değere varınca ister vajinal ister karından görünmesi lazım. ben kötüsünü söyliycem ne olur ne olmaz diye, tabiki benim dediğim gibi olacak diye bişey yok ama kulağının bir köşesinde kalsın :
henüz 1 hafta önce dış gebelikten ameliyat oldum, tüp bebek olduğu için çok yakın takip etti ve 1500 de iken halen keseyi göremeyince artık emin oldu.. benim bhcg de 4 günde ancak 2 katına çıkıyordu. (normal de iki günde çıkar)
ben yakın takip te olduğum için iç kanama , yoğun ağrı yaşamadan ameliyat oldum sol tüpüm alındı.. iyileştim çok şükür 1 hafta geçti.. ne olur olumsuz ihtimali yazdım diye kızma ama bhcg çok yüksek aniden bi sıkıntı olmasın diye uyarayım dedim. bi doktora daha git..
iyi haberlerini bekliyorum, buradan yanıldığıımı sağlıcakla bebişinin karnında olduğunu tez vakitte ilan et lütfen ... sevgilerimle.

arkadaşlar mrb..
evet kızlar çok eski yazmışlar...bende bir çare yazıyorum buraya...ben ocakta aşılama yaptırdım..şu an sata göre 5+2 günlük hamile görünüyorum beta hcg 1642 çıktı artışım çok güzel gidiyor...çarşamba tekrar test ve tekrar ultrason bakılacak pzt kese alttan bakıldığı halde görülemedi..bu arada ben 15 gün dür kanama yaşıyorum..ilk 5 gün lekelenme oldu sonra 5 gün kanama şimdide 5 gündür lekelenme devam ediyor...şu anda kahverengi lekeler geliyor ara ara dr çarşamba görünmezse bitirmeliyiz dedi...ne yapmam lazım çok şaşkınım ağrımda yok..bu arada benim tek tüpüm var diğeri daha önce dış gebelikle patladı ve alındı..ve hiç çocuğumda yok...(( önerisi olan varmı?

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benimde 3 cü tüp bebek deneyişimiz sonunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz benim 12. gün değerim 395 sizce nasıl iiiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim

canım çok üzüldüm ama benimde pek fazla bilgim yok inşallah herşey yolunda gider benimde üçüncü denememde tuttu bakalım bizde inşallah keseleri görürüz

canım hayırlı olsun ....hamilesin...benim transferin 13.günde negatifti 16.gün hcg 15 çıktı...bu gün tekrar test yapılacak....2 güne bir değerler 2 katı artıyor ben şu anda 1642 lerdeyimmm ama hala kese görünmedi bakalım...

canım doktor benden tekrar test istemedi bilmiyorum herşeyin ayırlısı artık

test isterler normal korkma çünkü beta hcg artışlarını takip etmeleri lazım en önce gebelik beta hcg den anlaşılıyor onun 2 güne bir düzenli olarak 2 katın artması lazım sonrada kesyi görüyorlar tamam diyorlar...ben sabah kan verdim şimdi sonucu bekliyorum..

canım sonucunu yazarsın merak ediyorum inşallah ayırlısı ama doktorum istemedi bende yaptırmadım bilmiyorum korkuyorum bir keseleri görsem rahatlıycam

canım sonucunu yazarsın merak ediyorum inşallah ayırlısı ama doktorum istemedi bende yaptırmadım bilmiyorum korkuyorum bir keseleri görsem rahatlıycam

test sonucu geldi beta hcg pzt 1642 idi bu gün 258 e düşmüş...dış gebelik ama kendiliğinden düşüyor...çok şükür ameliyata gerek kalmadı...

canım çok üzüldüm senin kaçıncı tüp bebek denemem nerde yaptırdın

off hiç sormaa daha önce 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım olmadı kendiliğinden dış gebelik oldu tüpü patlattı ameliyatla tüpü aldılar..şimdi yeni bir dr la başladım istanbuldayım .dr direk tüp bebek yapmayalım en son dış gebelik yaşamıssın aşılama ile başlayalım dedi oda ilk aşılamada tuttu..bakalım sonra yine tüp yapılacak...senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…