canım senide strese sokmak istemem ama benim bugün b hcg değerim 22560 oldu ama kese gözükmüyor hala bugün solda tüple yumurtalık arasında kistik bir oluşum görüldü.o yüzden yarın hastaneye yatıyorum operasyona alacaklar.inşallah senin durumun benimki gibi olmaz rabbim senin yüzünü güldürür canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.
iki kese kesin.üçüncü şüpheli salı belli olacak.herkese hepimize yavrularımızı kucağımaza almak dileği ile.........................
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.
iki kese kesin.üçüncü şüpheli salı belli olacak.herkese hepimize yavrularımızı kucağımaza almak dileği ile.........................
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.
canım senide strese sokmak istemem ama benim bugün b hcg değerim 22560 oldu ama kese gözükmüyor hala bugün solda tüple yumurtalık arasında kistik bir oluşum görüldü.o yüzden yarın hastaneye yatıyorum operasyona alacaklar.inşallah senin durumun benimki gibi olmaz rabbim senin yüzünü güldürür canım.
sorgusuz arkadaşım tebrikler gözün aydın vallahi bende baştan sona şimdi okudum sona dogru gerildim ama sonunu görünce içim bir rahat ohhhhhhhhh çekti.neden bu yolda çektigimizi yanlızca bizler anlıyoruzda ondan .olumsuz örnekleride okuyunca insanı alıyor bir karamsarlık.çünkü bu riskler varsa bir gün bizleride bulabilir.işte bu güzel sonlarda bizleri umutlandırıyor.tekrar gözün aydın olsun canım.
kızlaaaaar
bu gün yavrularımın görüntüsünü de aldım üç taneeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım gözün aydın tekrar tebrik ederim seni. bak o kadar merak etttin üzüldün ama 1 değil 2 değil tam 3 tanee harika bişey bu yaaaa :) Rabbim tamamına erdirsin canım
teşekkür ederim canım.evet o kaygılanıyor ki insan.bir tanesi diğerlerine göre biraz küçükmüş.devam eder mi belli olmaz dedi doktor.Bakalım sağlıklı olsunlar da .sen nasılsın.
canım inşallahh oda gelişir ve annişine sıkı sıkı tutunur. inşallah hepsinide sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın canım. ben iyiyim Allah a şükür dr. kontrolumüzü bekliyoruz 5 mart ta göreceğim bebeğimi bakalım ne yapıyor artık hareket ettiğini falan göraceğiz diye sabırsızlanıyorum çok :))
canım şu an ne kadarlık yavrucuğun.umarım bir şikayetin yoktur.neler hissediyorsun .ben hala inanamıyorum:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?