Acilllll yardımmmmm

Subuoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
150
27
98
34
Kızlar merhaba 1 aylık hamileyim ama kilom biraz fazla. Bacaklarım ve kalçm konusunda sıkıntı yapıyorum. Daha ilk aydan sıkıntıysa diğer aylarda kilo aldığım zaman ne olacak diye korkuyorum. Psikolojim bozuldu hamilelik boyunca kalça ve bacak hareketleri çalışsam faydası olur mu bi de bebeğe herhangi bir zararı olmaz herhalde değil mi nolur fikirlerinizi öğrenmek istiyorum deneyimli bayanlardan

Canım beslenme uzmanına basvur bence

doktorunuza danışmanız daha iyi olur, spor yapmanıza engel bi durum yoksa hamilelerin yapabileceği egzersizleri gösteren kitaplar dergiler var onlardan yararlanabilirsiniz. hamilelikte kilo almanız çok normal önemli olan kiloyu bi anda almak yerine yavaş yavaş almakmış ve biz ne kadar kontrol etmeye çalışsak da bazen hızlı kilo artışı olabilirmiş. doğumunuzdan sonra sağlıklı beslenip egzersiz yaparak aldığınız kilolardan kurtulabilirsiniz, şimdi hamileliğinizin tadını çıkarın 2 kilo fazla için canınızı sıkmaya değmez

doktoruna sordun mu canım egzersiz önerdi mi benimde bacak ve kalça sorunum varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…