Duphoston ne icin kullanılıyorBen de devlette
Duphaston kullanıyorum günde iki kez
Bir de folik asit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duphoston ne icin kullanılıyorBen de devlette
Duphaston kullanıyorum günde iki kez
Bir de folik asit
Bebegin tutunmasi için ağızdan alınan bir çeşit progesteronDuphoston ne icin kullanılıyor
Daha once dusuk tehlikesi falan yaşadınız miBebegin tutunmasi için ağızdan alınan bir çeşit progesteron
Aşılamadan sonra genelde herkese veriliyor diye biliyorum bu ilacı ama ben bir kez yaşadımDaha once dusuk tehlikesi falan yaşadınız mi
Anladım canım bende burdan okuduklarimla progestan falan istemiştim gerek yok demişti doktor vermediAşılamadan sonra genelde herkese veriliyor diye biliyorum bu ilacı ama ben bir kez yaşadım
Burda yasamayanlara da verildiğini okudum
AA doğrudur canımAnladım canım bende burdan okuduklarimla progestan falan istemiştim gerek yok demişti doktor vermedi
Sonuclarinizi bekliyor14. Günüm
Yarın kan vereceğim
Başka bir ilaç kullaniyor musunuz
Yok canim bana sadece folikasit verdi. Bana neden ilac vermedi bende anlamadim.Canim sen bi ilac kullaniyor musun suan ben duphaston kiullaniyorum asilamanin 10. Gunundeyim 7. Guninden itibaren kasık agrim baya artti
Bana sadece folikasit verdi. Bende anlamadim gerek yok dedi. Bende devlette oldum asilamayi.Canim sen bi ilac kullaniyor musun suan ben duphaston kiullaniyorum asilamanin 10. Gunundeyim 7. Guninden itibaren kasık agrim baya artti
Rahim kalinliginiz kacti ?Anladım canım bende burdan okuduklarimla progestan falan istemiştim gerek yok demişti doktor vermedi
Bilmiyorum ki ama yeterli demişti sanki yani ben okuduğum kadarıyla burdan istediğimi hatrlyrm gerek olursa yazarz demişti once bir hamilelik durumu gerçekleşsin demistiRahim kalinliginiz kacti ?
Negatif malesefHadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz hayir baska hiçbir ilac vermedi doktorum siz devlette mi deniyorsunuz, ben devlette yaptırdım
Çok üzüldüm canım belki erkendir adetin geçmesini de bekleyin diyorlar bazenNegatif malesef
Dilerim öyledir canımÇok üzüldüm canım belki erkendir adetin geçmesini de bekleyin diyorlar bazen
Değerin kac cikti meselaDilerim öyledir canım
Duphastonu Burak adet olucaksin dedi Dr
Bekliyorum bakalim
Bende verdim bugün 11. GünümDeğerin kac cikti mesela
≤2 canımDeğerin kac cikti mesela
Senin kaç çıktı canımBende verdim bugün 11. Günüm
Allahtan ümit kesilmez belkide artar bakalım inşallah olmazsın≤2 canım
E nabizda görünmüyor bakıyorum da bende saat 3.20 de vermistimSenin kaç çıktı canım
İnşallah canım benim yaAllahtan ümit kesilmez belkide artar bakalım inşallah olmazsın