Hayırlısı olsun canim.. bekle bakalım ne desek yanlış olacak.. hamile kalabilirsin de olmaya da bilir.Merhaba kızlar ben vajinismus hastasıym ve yenmek üzereyim bu ay yumurtlama günümde ben üstteyken denemeler yaptık sanırım olmadı sonra ben sırt üstü yattım spermleri dilatörle içeri ittirdim sonra 20 dakika falan ayalarım havada bekledim adetime 6 gün var belim agrıyor sıcak basıyor sizce hamile olabilirmiuim lütfen cevap verin ???
İlişkiden en erken 15 gün sonra yap benceİnş canım yani bende bilmiyorm kaldım mı kalmadım mı ne zaman test yapayım sence
Çıkabilir döllenmeye bağlı erken testlerde veya kanda çıkabilir ama geç bakmak daha iyi olur dedim beklediğiniz adet günün de çıkabilirYani adet günüm de mi 2 gün önce falan çıkmaz mı acaba ya
Keske vajinismusu tam olarak yenmeden hic girmeseydin o toplara kuzumMerhaba kızlar ben vajinismus hastasıym ve yenmek üzereyim bu ay yumurtlama günümde ben üstteyken denemeler yaptık sanırım olmadı sonra ben sırt üstü yattım spermleri dilatörle içeri ittirdim sonra 20 dakika falan ayalarım havada bekledim adetime 6 gün var belim agrıyor sıcak basıyor sizce hamile olabilirmiuim lütfen cevap verin ???
Eczanede görmüştüm 6 gün önce erken gebelik testi yazıyordu onu alıp deneyin istersenizYumurtlama günüm belli evet 21 Mayıs takvime göre ne adetime 6 gün var ne zaman yapmalıyım sence ?
En yakın zamanda güzel haber alırsın inşallahMalesef gebelik yok kan verdim
Adet gününüz geçerse bir daha verirsiniz, geç döllenme vs olabiliyor çünküİnş çok saolun erken mi verdim acaba 5 gün vardı bugün 4 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?