Acillllll bakın hamilemiyim???

takvım net bısı soylemez 3 5 gun ılerı gerı de oynayabılır. :)
Evet takvimden ziyade yumurtlama günlerinin belirtilerini takip etmek gerekirmiş ama ben hic anlamıyorum:) testlerle takip edenler de var o da mantikli gelmedi çünkü her şekilde gün asiri ilişki tavsiye ediliyor hamilelikte zaten. Bu şekilde olursa denk gelir mutlaka yumurtlamaya.

Aynen öyle bende pek anlamıyorum ne takvimden ne diğerlerinden hayırlısı nasip inş

ıste bazen o 2 gune 1 ılıskı ınsana gına getırebılıyo herkese gore degıl:) bana uyar da. eger 60 70 gunde anca oluyorsa yumurtlamayı gormek daha mantıklı .) bı de 2 3 gunluk sperm yogunlugunu bı gune ayırmak amac. yoksa tabıkı dedıgın gıbısı en kolay ve stressızı

Haklisiniz ben yeni çocuk düşünmeye başladım o yuzden yolun basında olunca bunları dusunmedim henüz :) yorucu is temposu varsa daha da zor.

Haklisiniz ben yeni çocuk düşünmeye başladım o yuzden yolun basında olunca bunları dusunmedim henüz :) yorucu is temposu varsa daha da zor.
allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın. beklemesı de zor da ıste cok tatlı bı bebıs gelıyo deger :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…