acillllll kızlar bu insanlara karşı nasıl davrancağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gta

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
47
0
16
Amasya
kızlar teyzem ve kızlar ile ciddi sorunlarım var ve bu teyzem de annem ile ikiz birbirlerine çok bağlılar. bu yüzden çok zorlanıyorum.

üni bitireli 3 sene oldu güzel sanatlar fakültesi grafik bölümü mezunuyum ankarada iyi bir şirkette grafikerim çok şükür fena bir maaş almıyorum.

sürekli bana bir burun kıvırma aşağılama işimi mesleğimi aşağılama memur olmadığım için sanki insan yerine koyulmamam gibi hisler yaşıyorum.
daha dün akşam geldiler gülşen bak bi tane araba al şahin al o arabada çok iyi öğrenirsin şöförlüğü diyorlar o benim bileceğim iş ayrıca şahin e de binebilirim benim hiç öyle egoist bir insan değilim ama alsam daha iyisini de alabilirim ayrıca öyle bir planım yok onu ben bilirim. baskı yapıyorlar. almak istemiyorum desem bozulcaklar bakarız vs diyerek geçiştiriyorum

pazar günü evde olmuyorum dışardayım anneme aaa pazardamı çalıştıı yazıkkk gibisinden konuşuyorlar sanki ben ameleyim.tmm özel sektör ama öyle de bir şirket değil.:26:

Allaha da hep şükrediyorum gönül isterki memur olmak daha rahat çalışmak vs. ama mesleğim bu devlette kadrom olmadığı için giremiyorum.
paramı ailemle paylaşıyorum eve eşya vs alıyorum. e tabi genç bir bayan olarak giymime önem veriyorum takı vs çok seviyorum.
Bize geliyorlar geçen kışlar mini etek giyinmişti annem üşümüyormuun teyzem öyle dedi öyle demeyin seneye mevkimm artıcak giymime dikkat etmem gerekiyor dedi. sanki bbir tek o üni okudu.

benim işe girişimin 1 yılı doldu alaycı bir tavırla eeeeeee zam yapmıyorlarmı dedi bende saf saf öyle bişey yok gbi bakalım dedim sigaraya başladım de zam yapsınlar dedi benimde siğara içmediğimi biliyorlar böyle imalı imalı alaycı tavırlar

çok sıkıldım bunaldım kendiside kırıkklale üni. iktisat mezunu 2 senedir memur olmaya çalışıyor allah herkesin emeğinin karşılığını versin ama sürekli yüzyüze gelmek zorundayım karşılık verince huzursuzluk çıkıyor annem üzülüyor ne yapcam bilemiyorum..

kırıkkale iktisatı bitirip seni aşağılaması da ilginç.. hoş ne mezunu olursa olsun seni aşağılamamalı o da ayrı.. çocuğu var mı? neden seninle çok ilgili.. bence seni üzen yorumlar yaptığında işinden hayatından memnun olduğunu belirt ve neden beni üzüyorsunuz de.. teyzen de olsa annenin ikizi de olsa abuk subuk konuşarak seni üzemez.. annene de söyle bence.. o kardeşi ise sen de evladısın uyarsın kardeşini.. çok kötü birşeydemiyor ama imaları hoşuna gitmiyor sanıyorum.. yapmasın ima.. açıkça belirt.. tamam teyzen o ama yeğenini düşünmesi lazım..

Bırak komplekslerini kussun , gül geç
Takma kafana , keyfine bak

gülmek en güzeli bence
durumda zaten ortada. 2 yıldır memurlugu kazanamamış.
ben 1. yılımda kazanırdım memurlugu ah ah ne insanlar var. ailelerinin emeklerine yazık de
yada deme boşver. gülüp gecmek en güzeli canım
sıkmada canını böyle insanlar hep var. var olucaklarda. önemli olan gülüp gecmek aldırmamak.
kendi akrabanın yapması biraz başlarda koyuyo ama insan onada alışıyo

Yok bekar benden bi yaş küçük bende bekarım. Aynen kötü bişey demiyor ama çok imalı konuşuyorlar sürekli bende dahil herkesi dalgaya ti alır şekilde konuşuyorlar. Teyzem in beni düşünmesi lazım teyzem ön ayak oluyor bişey diyorum tamamiyle iyi niyetimle kaşların incelmiş gibi ki ince teyzeem ordan yok onun kaşları hep ince zaten dedi sanki kötü bişey demişim gibi. Birkere yaz tatiline gittik birdaha asla gitmem çocuk gibi birbirlerinin yüzmesi ile dalga geçiyorlar kaldığımız yerde ilk geldiğimiz yerde elime vileda aldum temizlik yapılırken teyzem şimdi sen yapamazsın dedi aldı elimden. 25 yaşındayım çok şükür elimden geliyor herşey. Son gün adet oldum o gün denize giremedim aynen şöyle akıllım sen adet geciktirici ilaç kullanmazsan böyle olur dedi. Benim için sorun değildi onlar için sorun oldu. Herşeyi onlar biliyor kimse bişey bilmiyor. O zaman sustum tatilde huzursuzluk çıkmasın diye. Eve geldiğimizde annemlerle 2 hafta konuşmadım. Böyle şeyler konuşmayı hiç sevmiyorum ama Onlarla bizim aramızda maddi manevi fark yok babalar memur onların 2 kızı ben tek çocuğum. Benim mesleğimi beğenmiyorlardı işe girip paramı kazanınca kıskandılar galiba diyorum. Annemlerde biliyor böyle olduklarını ama kavga olmasın diye susuyorlr ben de artık elimden geldipince görüşmüyorum.

Aynen yabancı olsa görüşmem olur biterama teyze kızı olunca 2 ayda bir görüşülüyor. Benim bölümü mesleğime burun kıvırıyorlardı hic beklemeden işe girince hoşlarına gitmedi galiba. Halbuki ben hiç kendimi övmedim kibir vs yok keşke olsa başa çıkabilirim böyle insanlarla Kendileri fazlasıyla yüksrkten uçtu 2 senedir giremeyince bana kıl oldular ben böyle düşünüyorum artık. 17 yaşındaki diğer kızlarıda üni. Sınavına girdi odtü mühendislik tutuyormuş akşam geldiklerinde odtünün kıytırık mühendisliğine gidemem diyor bir hava bir trip kızı görmen lazım kendimi aptal hissettim. şaşırdım odtu mühendisliği en iyi mühendislik Mümkünse görüşmemeye çalışıyorum takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince

keşke herşey böyle tozpembe. secicekleri meslek olsa. ve meslekle hava atsalar
ah ahhhh tozpembe bakıolar herşeye
hem elin oglu diplomasına bakmaz mutfaktaki becerisine bakar
cok kötüyüm dimi
böyle bi resim vardı o geldi aklıma

yok tatlım doğru diyorsun insanlar hayatı sadece para mevki araba vs ibaret olduğunu düşünüyor. halbuki dışarda çok daha farklı bir hayat var. herşey çok zor.

Yaa ben olsam kıskandıklarını düşünürüm, en çok lafı yapılan kişi kıskanılıyor demektir.
İşinizi hiç küçümsemelerine izin vermeyin, mağazalar da falan çalışıp akşama kadar ayakları şişen insanlar var, yani demem o ki ne güzel mesleğinizle ilgili işiniz var, öyle söylediklerinde işin olumlu yönleri hakkında yorum yapın, şahin al mı dedi, bana herşey yakışır diyin gülün yani, onlar sinir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…