Arkadaslar aranızda müstecep kavruta tedavı olan var mı ben mayıs ayında tüp bebek tedavısıne baslayacagım ılk muaynemı müstecep bey yaptı ve sanırım onunla devam edıcem nasıl bır dr? ısınde uzman mı ılk görüsmede gayet ılgılı ve sıcakkanlıydı fakat tüp bebek ıslemı bıldıgınızz gıbı masraflı bır tedavı o yuzden dr çok önemlı umut tüp bebek merkezı de benı düsündürüyor ne yapacagımı bılmıyorum ne olur bana yardım edın sen senağlamasenağlama
ben o hastanede aşılama yaptırmıştım,yardımcı olmak için yazıyorum,hastanedeki doktorlar ekip olarak çalıştıkları için çok düşünme,memorial bu iş için iyi bir merkez ve doktorlar bilgili,birkaç tane doktor var orada ve başarılı bir merkez,önce merkeze güven sonra tedavine başla,doktorun da ilgiliyse hiç düşünmememlisin..
Arkadaslar aranızda müstecep kavruta tedavı olan var mı ben mayıs ayında tüp bebek tedavısıne baslayacagım ılk muaynemı müstecep bey yaptı ve sanırım onunla devam edıcem nasıl bır dr? ısınde uzman mı ılk görüsmede gayet ılgılı ve sıcakkanlıydı fakat tüp bebek ıslemı bıldıgınızz gıbı masraflı bır tedavı o yuzden dr çok önemlı umut tüp bebek merkezı de benı düsündürüyor ne yapacagımı bılmıyorum ne olur bana yardım edın sen senağlamasenağlama
hunger 86 slm.bende tüp bebek tedavisi gören ve sonucu negatif olan biriyim bende memorıal de müsteccep kavruk un hastasıydım.senin sonucun ne oldu merak ettimbeni bilgilendirebilirmisin acaba teşekkürler
Post acilali uzun sure olmus ama Belki mustecep beyin ismini google a yazip arastiran olur.mustecep bey harika biridir herseyden once insandir ukala degildir istediginiz an ona ulasabilirsiniz bin tanr sorunuz varsa sorabilirsiniz.benim ilk tup bebek denememde once allahin izNi ile sonrada mustecep beyin tecrubesi ile hamile kaldim 9 haftamiz biticek.allah kimseyi aratmasin hepinizin gonlune gore versin. Haa basarli bi urologa ihtiyaciniz varsa kisisel tavirlarini saymazsak tansel kaplancan da isini iyi bilen bi urologtur.dip not:mustecep kavrut meshur selma kahramanın ekibindendir.hepinizi operim bana dua edin