- 8 Temmuz 2013
- 188
- 36
- 38
- Konu Sahibi KAYIPSEHIIR
İnsanlar size böyle tepki verdiği için kızmayın. Konuyu açarken yazdıklarınızdan boşanmaya varacak anlamları çıkarmak çok da mümkün değildi. Şimde yaptığınız açıklamalardan sonra daha anlaşılır oldu yazıklarınız. Konuyu açarken yazdıklarınızı okuyun o zaman ne demek istedığımı anlarsınız. Emınım sımdıkı gıbı detaylı yazsaydınız fakrlı yorumlar gelırdi.
Benim düşünceme gelınce bence esınızıın kendı ıcınde psıkolojık sorunları var. Bu gözler bana bakmasın deyıp saldırmak ne demek ya? Bence ya beraber ya da tek basına bır doktora gozuksun. Allah vermesın saldırganlık gostermesı cok tehlıkelı. Ayrıca sıze katılıyorum çocuk her ıkı kısının de ıstemesıyle olmalı ama bence en cok KADININ ne ıstedıgı onnemlı. Netıcede o da baba olacak ama anne olarak sız daha cok yıpranacaksınız hem bedenen hem ruhen o yüzden szı anlıyorum. Esınız anlayış gostermelı. Bu konuyuda belkı doktor aracılıgla konusabılırsınız.
ben konumu açarken ,en başında yazmıştım eskı konuları dıye(zaten topu topu 2 tane var) sadece lınk atamıyorum sayfamdakı sorundan dolayı yazmayı eklemeyı unuttmuşum,zaten son konuyla beraber karısık bıır konu yapsaydım,yıne aynı tepkıler gelecektı emınım,işin içinde --bebek---kelımesı geçince bır garıp oluyoruz...
okadar detaya gırmeye mecbur bırakıldımkı,arabamız var yazıyorum,bırıkımımız var yazıyorum,şükürsüzlükle ıtham edılıyorum
arabanın yılını yazmaya bıle mecbur bırakıldım ,evımız kıra olsaydı bunu yazardım zaten başta ama değil ,ev alma arabayı sıfırla değiştirme isteklerını yazıyorum,cıddı bırıkımden bassedıyorum,sonunda bırı dıycek yanı bu kadar lüks var neye şımarıklık edıyorsun dıye....artık yazmaktan çekınır hale geldım,okadar açıklama yaptım ,onları okumalarına rağmen ben suçlanır hale geldım
tamam dedıgınız gıbı konuya gırışım eksık hatalı ,bukadar tepkı gelmesı normal ,kabul edıyorum,ee ben eksıklerımı farkedıp konunun gıdıışatına göre açıklamalara başlamısım,bundan sonra durumu gorup ona göre yorum yapmadılar,
ben bencıl,şükürsüz,eş,BASKIYLADA OLSA çocuk isterse bu onun en doğal hakkı halıne getırıldı,7 yıl tanışıklıgımız var dedım,nasıl okunuyor anlayamıyorum 7 senelık evlı oldum bırden...anneme, kardesımın evlı olmasına ragmen gerektıgı desteği verdıgını,benım bunu bekarken eşimle konuşup anlaştıgımızı,ÇALIŞICAKSIN TABII o ANNEN,dediğini ama şuan benım evde oturup çalışmamın ıstenmedıgını yazıyorum....ben arkadaşlar yazınca şokkk oluyorum,sonuna kadar bekarken bana destek olan eşim şimdi '' çalışmasan ,çocugumuza evde baksan,ben kazanıyorum yeterlı '' sozlerını soyledıgını yazıyorum arkadaşlar bunları nasıl algılıyor anlayamıyorum
işletmeceılık yaptım ortagım yüzünden kapandı dıyorum,ark.dıyorkı zaten eşiniz sızın o zaman yapamadıgınızı görmüş,dıye yazıyor....benım ortagım kendı ozel sebebınden şehır değişikliği yaptı dıyorum(çok buyuktu atölyemız,tek kısının talebı karşılaması mumkun değildi) bu bıle o işi yapamadıgımı eşin gordu bıdaha mantıkklı bulmuyor demek dıye algılandı,,benım işi batırdıgım falan yoktukı yazdıklarımda....
öyle yorumlar yapıldıkı( okadar açıklama getırmeme rağmen)madem annenıze bakıcaktınız ,sız mantık evlıllıgı yapmışsınız,eşimden ıstememe rağmen işimi kurmasını ,ben eşimle şartlı şurttllu evlenmısımlere kadar olayın yonu değişti,eşim fıkrını değiştirdi dıyorum,ben türkçe yazmıyorum galıba buraya,günah keçisi oldum..ticaret yapanlar hep işinin basında olması gerekır,sen işyerını bırakamıycaksın belkı eşiin bunu istemıyor,senle tatıl yapmak ıstıyor adam,dıye yazılanları okuyunca bıle ,burda durumun ne kadar vahım oldugunu gordum...
ben çalışsamda oratk zamanda tatıl yapabılırız,ayarlanır bu zor değil bence ,kaldıkı şimdi hep evde görmek ıstıyorsa,tatılerde sorun çıkmasın istıyorsa,bu adam neden '' çalışan bır bayanla yıllarca görüşmüş kııı ozaman çalışmayan evde olan biriyle arkadaşlık etseydı !!!!! baştan deseydı evlenınce çalışmanı değil evının hanımı olmanı istiyorum'' dıye NIYE böyle yazmıyorlar,burada kandırılan taraf '' eşim mi ben mi ''' şimdi...ama benım bu yazdıgım satırları başka bı arkadaş yazsaydı emınım onada ''ADAM SEVIYOR İŞTE '' yorum yapılırdı heralde....
eşimin davranışlarını ,numara yaptıgını,yazıyorum,bunlar nedense hiçççç yorumlarda gorunmüyor,çocuk fıkrı saplantısıymış,farkedemedım dıye yazıyorum,oda baba olmak ıstıyor işte hakkı yazılıyor...neyse ,okumuşsunuz snaırım sız açıklamalarımı...uzatmıyım...
eşimin herhengı bır rahatsızlıgı yok,araştırdım,ilaç vs... sırf benı ettkılemek korkutmak ıcın böyle yapıyor anladım,,bekarken anlardım,bışekılde oratayda çıkardı zaten 7 yıl az bı zaman değil arkadaşlık için,sırf çocuk için bu kadar çirkınce üstüme gelıyor,zaten regllerım çok düzensız,(okadar yazdım pkoluyum dıye bunu bıle göremedıler )moral bozuklugu üstüne ,olsa nasıl olur kı,benı evde tutmak için yapmadıgı şey kalmadı...çocukta olmayınca iyice kırdık birbirimizi,daha kaldıkı 2 yıl olmus evlenelı olur zaten,ama bunu bır gorevmiş gıbı bana dayatması,benı cok yıprattı...
ben yılılardır çalışıyorum,ilk tıcaretımıde ben batırmadım,onu kuracak meblamıda kendım temın ettım,sırf eşim '' çocuk ıstıyor '' dıye,onca emeğimi ,kariyerımı çöpe atmaya hiç niyetım yok,evlılıgımden önce ayakalrımın uzerında duran kadındım şimdide öyleyım,bebek ugruna ''bunu bıde benden avutmalarla ,çirkince soylemlerle isteyen eşimde olsa '' ŞUAN yapmaya nıyetım yok,kaldı kı annemı aslaaaaaaaaa bırakamadım bundan sonrada bakmaya devam bırakmıycam,....sekreterlık te olsa yapıcam gene bakıcam,
çok garıpsedım ınanın,buradakı olaylara bakış açısının ne kadar vahım oldugunu gördüm,
konunu kapatılacagını yazmama ragmende ,nasıl tavırlar takınıldıgını,kavgalıymısız gıbı yazıldıgını 'çok ilginç buldum...okuyup zaman ayırdıgınız için sıze tşk ederım....