- 8 Temmuz 2013
- 188
- 36
- 38
- Konu Sahibi KAYIPSEHIIR
sevgili konu sahibi,
hic kendinizden süphe etmeyin.Anlattiklarinizi okuyunca size hak verdim ben.Bir cok insan yazik ki akil tutulmasi yasiyor.Ama bütün bunlar sizi etkilemesin.Bence esinizle son bir kez daha cok ciddi bir sekilde konusup sizi anlamasini saglayin.
Hala isi yokusa sürüyorsa da bana göre yapilacak tek sey kaliyor.
Bir insanin kendine olan güvenini yok etmek, nerdeyse asagilar tarzda konusmak yapilabilecek en büyük kötülüklerden birisidir.
Var olan gücünü sizi sindirmek icin kullaniyor.Ortada büyük bir güven sorunu var.
Ne yazik ki size cevap veren bir cok kisi bu durumu cok normal kabul ediyor.Yani nerdeyse bir cok insan saglikli düsünme yetisini kaybetmis diyecegim geliyor.
Bence bu konuyu kapatin anlasilan kimsenin ortada ne oldugunu anlamaya, görmeye niyeti yok.
Kendinizi üzmeye degmez, hayat bunun icin cok kisa...
yorumlar ve düşüncüler kişiden kişiye değişebılıyor,olumlu yada olumsuz tum yazılara açıgım,ama mantıklı açıklamasını yapmama yorumlara cevap vermeme rağmen sanırım,durumun yonu değişti(bırazda başta benım uzun olmasın dıye,fazla açıklayıcı olmamamdan kaynaklandı,çünkü 2 yada 3 konu bağlantılıydı)
durumun acı hali görülmedıkçe,ne kadar doğru yaptıgımıda düşündüm,tabıı baştan '' nasıl yanı bende mı bı sorun var,hıkayemı yazıyorum,diye kendımı kötu hıssettım ama rahatım vıcdanen,
eşimi canavar gıbı göstermek ıstemedım,yada ben ohh lüküs hayat fılmı çeviriyorum sıkıldım,evlılıgımde heyecan olsun dıye,yazmadım onca satırları.....mutlaka uzlaşıcaz eşimle,oda bende evlılıgımızden soğumuş değiliz,ben daha sağlıklı hangısıdır bunu düşünüyordum,sizlerle paylaşıyordum.........
sadece ;
sorumluluk içeren isteklerımız neden elimızden alınmak ıstenıyor,
baba olma hakkı bu kadar çirkince mı eşe söylenır?
yada çocugunun annesı olacak kadına,, bu sankı bır gorevmiş gıbı mı yansıtılır?
güven kaybı,yada zedelenmesı bu kadar basitmidir evlılıklerımızde ?
ben bunları ve daha da nıcelerını sorgularız dıye düşünmüştüm ama sanırım