- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi KAYIPSEHIIR
şuan çalıştıgımı anneme vermıyorum dırek,kaldıkı verebılsem verırım
ınatlaşmayla ,TEHDİTLERE maruz kalan benım ne kadar kolay suçlar varı yazmıssınız
ben kımseye benı alıcaksın işimide kurucaksın demedım,anlaşma imzalatmadım
bu zamana kadar kımsenın cebıne guvenıp iş kurma HAYALLERIM olmadı
o kadar arkadaşa cevap yazdım,detayları konustuk
ben kımseden,bu bekarken arkadaşım,şimdi eşim,ona dayatmadım
eşim ,yaparım derken,anneme farklı konustu bana hayır çalışma evde otur
çocuk olmassa olmass ,burada ,PARASI OLAN bır eşin sırf inatlaşarak sadece kendı İSTEKLERINI irdeleyerek
farklı yaklaşımları almak ,düşünmek adına konu açmıştım
benı yargılamak ,yerıgeldıgı suçlamak ne kadar basıt görünmüş oradan
yazdıklarınızı okuyun tekrar,arkadaşlara yaptıgım yorumlara bakın bı öyle yazın lütfen
bekarken yanınızda, yaptınıgınız ,attıgınız her adımı destekleyen biri, evlenınce nasılsa gerı dönemez yolundan,düşüncelerıyle
benı aylarca ağlama krızlerıne soktu,saplantılı durumlarını farkettiğimde ona gore yaklaşmama ragmen,rotasını değiştirdi
şimdi kıme ne dıyecegını,anneme başka konusup,kv. annesıne başka konusup,evde ,bırıkımlerını luks tatıllere ayırmayı palanladıgını
benı TEHDİT EDEREK,GİYDİĞİM TİŞÖRTÜME SALDIRIP ruh hastasıymış gıbı tavırlar takınması
2 dk. sonra normale donmesı,ŞİMDİ eşim deyıp guvendıgım ınsan bana evde oturup ona çocuk doğurarak ,akşamları kapıyı açarak mutlu evlılığin bu oldugunu düşünen bırı oldu
NEDEN yargılarınız bunca saçmalığa rağmen ben kötu ve düşüncesız lanse edılıyorum
gerçekten anlayamıyorum,ben ANLAŞMA İMZALAMADIM,evlenınce çalışmaya devam edecegımı söyledım,ben 2li oynamadım
eşime süprız yapmadım
kaldı kıııı ,keyıften çalışmak ıcın ugraşmıyorum
benım annem var ,bu konuda annemı yok saymam ıstenıp böyle sonradan değişen eşime,HERŞEYİMİ feda edıyorum annemde kalsın orda,yarı aç tok yaşar elbet bız çıkalım tatıle,alalım sıfır arabamızı gezelım hayatım
sana ustune bıde benden çocuk
bumudur hayat,eşlerin İYİ GUNDE KÖTU GUNDE SÖZ VERMELERI
BEN BENI ANLAYACAK,YANIMA YOLDAŞ,hayat arkadaşı aldıgımı sanmıştım,umarım benım gıbı guven tokatı yemessınız,evlenmeye ıkna edene kadar herşeye tamam de,sonrada hayır benım dedıklerım olsun
nerde kaldı aşkımız sevgımız saygıııı
Ne kadar saptırmışsınız ama ben size anlaşma imzaladınız mı dedim resme öyle dediniz evlenmeden önce iş kuracağını söyledi dediniz. Şimdi sözünde durmuyor dediniz adam ne zaman size çalışma demiş ben göremedim yazınızda. Ben annenize para göndermeyin demedim hatta bende gönderiyorum dedim farkındaysanız ama eşiniz zaten maaşınızdan annenize para göndermenize izin veriyorken, çocuk istemiyorum derken illa çocuk istiyorum dememiş ki kabullenmiş tamam demiş ama üzülmüşte.
Ben size neden çalışıyorsunuz mu dedim ama aileniz için çalışıyorken eşinizin duygularını hiçe sayamazsınız. Tekrar söylüyorum eşiniz annenizin size bunları iş kurma mevzunu söyleceğin bilmiyor mu biliyor neden ikili oynasın sizin bunun hesabını soracağınızı bilir. Annem yarı aç yarı tok gezerken tatil yapamam demişsiniz peki iş nasıl kuracaksınız o yazdıklarıma hiç cevap bile vermememişsiniz tatile verecek paranız yok lüks ama iş kurmaya var o kadar masrafın altından nasıl kalkacaksınız. Eşiniz size riskleri anlatıyor hala farkında değilsiniz tutmazsa işiniz olabilecekleri söylüyor.
Açmak istemeyen adam ne annenize kalkıp bunu der ne de size riskleri söyler ben açamam der işine geliyorsa der açmak zorunda da değil ama siz eşiniz açmak zorundaymış gibi davranıyorsunuz. Çalışırsınız ailenize bakarsınız. Bakın kendiniz diyorsunuz evlenmeye bile işyeri açacağı için ikna olduğunuzu söylüyorsunuz bu anlaşma değil de nedir bana evlenmeden önce işyeri açacağını söyledi sözünde durmadı boşanıcam bu kadar mı basit.
Peki bu adamın size ilgisizliği, aldatması, içki kumarı var mı, evne bakmıyor mu, ailenize saygısızlık mı ediyor, size şiddet mi uyguluyor hayır hiç öle şeyler okumadım tek sorun ne evlenmeden önce bana işyeri açacağını söyledi kıvırıyor yani bu ne demek ben bu söze inandım evlendi yoksa evlenmezdim demek. Sizin maaşınız ancak ailenize ve size yeter borçlanacaksa bu adam oraya buraya borçlanacak siz işi tutturamazsınız ki garantiniz de yok eşinizin düşeceği durumu düşünün.
Eğer eşinizi gerçekten seviyor olsanız o size yalvarsa bile işyeri açmak için istememeniz lazım elimizde para yok borçla olmaz riskli iş ya beceremezsem ne yaparsın demeniz lazım tatil parası ile işyeri aöma parasını bir tutmanız ayrıca enteresan zaten. Beraber çalışım kazanın yine ailenize para gönderin az yiyin az giyin ama evinizin huzuru olsun maddi konularla hzuursuzluk yaratmayın garantisi olmayan şeylerde eşinizi zora sokmayın.
Son düzenleme: