Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pantene'de herhangi bir sorunum olmadı şu zamana kadar.Elseve de çok güzel onu da öneririm eğer kullanmadıysanız.Ayrıca kepek sorununuz varsa Bioxcin de gayet iyi.
Arkadaşlar bugün yeni bi şampuan alacağım. Saçlarım çok yağlı. Bıktım her gün saç yıkamaktan tresan,elidor,dove,blendax,gliss... kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Pantene aqua light almayı düşünüyorum. Ne dersiniz???
Ben de pantene kullanıyorum. Aqua light değil ama çünkü yağlı değil saçlarım. Ama güzel bir şampuan kokusu çok iyi![]()
Evet kokusunu ben de beğendim ve de tresandan sonra saçlarıma iyi geldi. :) Umarım yağlanma sorunuma da iyi gelir.
Bitkisel şampuanlar benimkini sertleştiriyor![]()
Bende de aynı sorun oldu hem de elektirikleniyodu ilk zamanlar
Arkadaşlar bugün yeni bi şampuan alacağım. Saçlarım çok yağlı. Bıktım her gün saç yıkamaktan tresan,elidor,dove,blendax,gliss... kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Pantene aqua light almayı düşünüyorum. Ne dersiniz???
Elseve nin yeşili çok güzel benimde saçım yağlı en iyi o geldi bana
aqua light kullanıyorum şu an. genel olarak sevdim ama bununla yıkadığım zaman saçlarım diğer şampuanlara göre daha zor açılıyor
hem durulanan hem durulanmayan krem kullanıp öyle açıyorum
ende aynen dertten muzdribim panten agua ligt kulanıyorum......
Ben daha yeni geçiş yaptım pantene. Sdn memnun musun peki?
evet mennunum ......