Şampuan ve Saç Kremleri Acilllllll

Brcmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
72
10
98
35
Arkadaşlar bugün yeni bi şampuan alacağım. Saçlarım çok yağlı. Bıktım her gün saç yıkamaktan tresan,elidor,dove,blendax,gliss... kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Pantene aqua light almayı düşünüyorum. Ne dersiniz???

Pantene'de herhangi bir sorunum olmadı şu zamana kadar.Elseve de çok güzel onu da öneririm eğer kullanmadıysanız.Ayrıca kepek sorununuz varsa Bioxcin de gayet iyi.

Son düzenleme:
Pantene'de herhangi bir sorunum olmadı şu zamana kadar.Elseve de çok güzel onu da öneririm eğer kullanmadıysanız.Ayrıca kepek sorununuz varsa Bioxcin de gayet iyi.

Teşekkürler elseve de kullandım ama yazmayı unutmuşum. Kepek sorunum yok çok şükür. Sanırım Pantene de kararlıyım.

Ben de pantene kullanıyorum. Aqua light değil ama çünkü yağlı değil saçlarım. Ama güzel bir şampuan kokusu çok iyi

Ben de pantene kullanıyorum. Aqua light değil ama çünkü yağlı değil saçlarım. Ama güzel bir şampuan kokusu çok iyi

Evet kokusunu ben de beğendim ve de tresandan sonra saçlarıma iyi geldi. :) Umarım yağlanma sorunuma da iyi gelir.

Elseve nin yeşili çok güzel benimde saçım yağlı en iyi o geldi bana

aqua light kullanıyorum şu an. genel olarak sevdim ama bununla yıkadığım zaman saçlarım diğer şampuanlara göre daha zor açılıyor
hem durulanan hem durulanmayan krem kullanıp öyle açıyorum

ende aynen dertten muzdribim panten agua ligt kulanıyorum......

aqua light kullanıyorum şu an. genel olarak sevdim ama bununla yıkadığım zaman saçlarım diğer şampuanlara göre daha zor açılıyor
hem durulanan hem durulanmayan krem kullanıp öyle açıyorum

Bende öyle bi sorun olmadı zaten dedigim gibi tresandan sonra cok iyi geldi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…