Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama neyse .Kavgalık konu. Biz açıl ayol nolcek desek açılacan mı? Bi de bu açılmak kapanmak çok acayip değil mi? Hediye paketi misiniz siz açılacaksınız?
Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama
sizce ne yapmalıyım
Açılın dediğimizde açılacak mısınız? Ay günahınıza sevabınıza ortak etmeyin bizi ya. Kapanırken bize mi sordunuzIki yıldır kapalıyım kendi isteğimle kapandım bir sürü kiyafet aldim falan baya hevesim vardı ama şimdilerde istemiyorum yani açılmak istiyorum bir tarafım da günah olduğu için vicdanımrahat degil ama kapaliyken de rahatsız gibi hissediyorum kafam cok karışık sizce ne yapmalıyım
Kes ve defol ne gerizekalı insanlar var ya sanane benim actigim konulardanBu ne o zaman?
Gerçi eski konularınıza bakınca şekil olsun diye kapanmışsınız gibi görünüyor zaten.
Ovv atarlı ergen. Ben de ne zamandır hakaret davası açamıyordum, iyi oldu bu.Kes ve defol ne gerizekalı insanlar var ya sanane benim actigim konulardan
Dini konu yasak. Muhtemelen birazdan ban yiyeceksiniz.
Cevap vermek değil de dini tartışmaya girerseniz banlanırsınız.bilmediğimden soruyorum dini konuya cevap vermekte ban sebebi mi? banlanmayız hepimiz umarım boşluğuma geldi yorum yaptım düşünmeden
Cevap vermek değil de dini tartışmaya girerseniz banlanırsınız.
Popo hakaretKes ve defol ne gerizekalı insanlar var ya sanane benim actigim konulardan
hayırdır bu ne celal?açılmak istiyorsanız açılın kapalı kalmak istiyorsanız da öyle kalın.buna biz mi karar vereceğiz hanımefendi?Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?