Açılmak ama cesaret edememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaylulee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
175
-3
16
Iki yıldır kapalıyım kendi isteğimle kapandım bir sürü kiyafet aldim falan baya hevesim vardı ama şimdilerde istemiyorum yani açılmak istiyorum bir tarafım da günah olduğu için vicdanımrahat degil ama kapaliyken de rahatsız gibi hissediyorum kafam cok karışık sizce ne yapmalıyım

Bu çok karışık bir mevzu. Müslümanlığa dair fazla bir şey bilmiyorum ama günah dendiğini sanmıyorum. Günah olduğunu düşünüyorsunuz ama kapalıyken de rahatsızsınız. Neden rahatsız olduğunuz üzerine biraz düşünmeniz lazım, kafanız karışık gibi. Kendi fikirlerimi burda yazardım ama banlanabilirim. Din konuşmak yasak çünkü.

Kavgalık konu. Biz açıl ayol nolcek desek açılacan mı? Bi de bu açılmak kapanmak çok acayip değil mi? Hediye paketi misiniz siz açılacaksınız?
Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama neyse .

Niçin kapanmak istemiştiniz o dönem onu düşünün.
O yüzden kapanmak istiyorum diyene neden istiyorsun iyi düşün diyorum.
Yine açılmak istiyorum diyene de aynı soruyu soruyorum.
Çok üzgünüm ama hayatını kapalı devam ettirirken belli bir yaştan sonra açılmak isteyen insanların sosyal medyadaki bazı insanlardan ayağı yere basmayan bir cesaret aldıklarını düşünüyorum.
Şöyle ki açık yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili insanlar zaten yorum hakkına sahip değil. Kul ile Allah arasında mesele...
Zira kapalı arkadaşlarım olduğu kadar açık arkadaşlarım da var. Hepsiyle gayet keyifli zaman geçirebiliyoruz.
Ama gel gör ki aç kapa aç yalama olduğunda mesele benim için kişiliklerinin oturmadığının göstergesi.

Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama

sizce ne yapmalıyım

Bu ne o zaman?

Gerçi eski konularınıza bakınca şekil olsun diye kapanmışsınız gibi görünüyor zaten.

Tesettürlü de olabilirsiniz olmaya da bilirsiniz. Tesettürlü olup sonradan değişedebilirsiniz. Buna kimsenin laf etme hakkı yok. Ben bu üslubu doğru bulmuyorum sadece. Rahat değilim açılayım hop şimdi kış geldi rahat olsun kapanayım. Bu kadar basit değil bu işler.

Açılın dediğimizde açılacak mısınız? Ay günahınıza sevabınıza ortak etmeyin bizi ya. Kapanırken bize mi sordunuz

hayata bir kere geliyorsun nasıl istiyorsan öyle yaşa bunu bizim söylememize gerek yok illa. sonuçta herkesin kendince bir inancı var ve ona göre yargılanıp cevap alacaksın.

Heves edip yapılacak bir şey olmamalı bu kanımca, içinizden ne geliyorsa onu yapmalısınız ki bence açık olmak kapalı olmak değil, niyet önemli.

hayırdır bu ne celal?açılmak istiyorsanız açılın kapalı kalmak istiyorsanız da öyle kalın.buna biz mi karar vereceğiz hanımefendi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…