bilmediğimden soruyorum dini konuya cevap vermekte ban sebebi mi? banlanmayız hepimiz umarım boşluğuma geldi yorum yaptım düşünmeden
Alayının suratında 1 kilo makyaj vardı.Bu sira acilan acilana.. bknz fenomen ablalaryaz geliyor ondan zaar
Zaten hepinin saci boynu acıktı, onlarinki tesettur degil modaAlayının suratında 1 kilo makyaj vardı.
Siz ve sizin gibilere kapanmasın çünkü içiniz pis!.Kapalı insanlara saygı duyuyorum ama böyle oyuncak haline getirenlere asla saygı duymuyorum.Kes ve defol ne gerizekalı insanlar var ya sanane benim actigim konulardan
Ben hiç zorlanmiyorum tek tip giyiniyorum aynı dışarı kıyafetimden onlarca var giy çık müthiş kolaylık.Kapalı olan biri olarak şunu söyleyebilirim evet zor yani kolay değil açık olduğum dönemleri çok aradığım oluyor bi kot bi tshirt giyip çıkmak çok kolaylık. Rahatıma düşkün olduğum için ben bu konuda zorlanıyorum mesela , ama bu içsel bişey bence yani zorlanıyorum diye bırakılacak acaba açılsam mı diye düşünülecek bir konu değil size öyle geliyorsa muhtemelen ilk tercih yaparken tam olarak manasını kavramadan geçiş yaptınız yoksa böyle bi düşünceniz olmazdı . Araştırın okuyun yaptığınız şeyin ne olduğunu artı ve eksilerini olumlu ve olumsuz yönlerini yüce düşünün sonra karar verin bence .
Kes ve defol ne gerizekalı insanlar var ya sanane benim actigim konulardan
Kim miş o kapalı infulisirlerAlayının suratında 1 kilo makyaj vardı.
Geçen youtubede denk geldim açılan fenomenler diye, tanımıyorum da hiç birini abdbsvsvsKim miş o kapalı infulisirler
Bende acılan fenomenler diyince ulan neden nerenin fenomeni bunlarGeçen youtubede denk geldim açılan fenomenler diye, tanımıyorum da hiç birini abdbsvsvs
sen kimsin derken? gelip burda fikrimizi sorma o zaman? Ne diye gelip konu açıyorsun böyle hassas bir konuda? Dini inanışları oyuncak etmeden otur da kararını ver o zaman adam gibi önce.Hayır sen açıl dersen açılmayacagim kendi istedigimle yapacağım sen kimsin ? Ben burda kafam karışık olduğu için fikir almak istiyorum sadece Başlığı okursan amacımı anlarsın zaten zor gibi ama neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?