Açılmak ama cesaret edememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zamandır açılma isteği duyuyorsunuz? Ben Psikolojik sorunlar yaşadığım dönemde açılmayi ,ara ,ara aklımdan geçirdim ama o kadar seneden sonra tesettürlüyken dışarı açık , şekilde çıkabilmeye cesaret edemedim, kendimi çıplak hissederim diye, o dönemi anlattıktan sonra iyiki açılmamışım diyorum, çünkü bu benim inanışım ,hemde kendimi rahat ve güzel hissettiğim şekil seviyorum tesettürümü , siz ne hissediyorsunuz o önemli , bizler bu konuda öneride bulunamayiz, dinen tabi ki günah ama sizin bileceğiniz iş

İster açıl ister kapan yahu kendi tercihin ve kararların. Açılışınıda kapanışıda birlikte yapmayacağız diye düşünüyorum yanılmıyorsam. Kendi kararlarını verecek yaştasınız inşallah. Amannn derdiniz bu olsun koy çayını iç dibine kadar. Keşke bizimde dertlerimiz bu olsa (Anket yapsaydınız keşke daha faydalı olurdu efendim )

Kapalı olan biri olarak şunu söyleyebilirim evet zor yani kolay değil açık olduğum dönemleri çok aradığım oluyor bi kot bi tshirt giyip çıkmak çok kolaylık. Rahatıma düşkün olduğum için ben bu konuda zorlanıyorum mesela , ama bu içsel bişey bence yani zorlanıyorum diye bırakılacak acaba açılsam mı diye düşünülecek bir konu değil size öyle geliyorsa muhtemelen ilk tercih yaparken tam olarak manasını kavramadan geçiş yaptınız yoksa böyle bi düşünceniz olmazdı . Araştırın okuyun yaptığınız şeyin ne olduğunu artı ve eksilerini olumlu ve olumsuz yönlerini yüce düşünün sonra karar verin bence .

Ben hiç zorlanmiyorum tek tip giyiniyorum aynı dışarı kıyafetimden onlarca var giy çık müthiş kolaylık.

bunun kararını sizden başka kimse veremez. çok kişisel bir mesele. kalbinize dönüp ne istediğinizi nasıl rahat ettiğinizi hangi sizin daha çok kendiniz olduğunu iyice ölçüp biçmeniz lazım. bence insanların duygu düşünceleri zamanla değişebilir. bu suç değil. ama kararı siz vermelisiniz.

sen kimsin derken? gelip burda fikrimizi sorma o zaman? Ne diye gelip konu açıyorsun böyle hassas bir konuda? Dini inanışları oyuncak etmeden otur da kararını ver o zaman adam gibi önce.

Bu da yeni moda çıktı.
Ne istiyorsan onu yap, bize ne?
Sorma fikrini kimsenin, bizi tanımıyorsun!
Bu kadar saygısız davranacağın insanlara fikir de soramazsın.
Sen önce idrak et.
Edep nedir?
Sonra da tesettür nedir diye araştırırsın.
Hadi git buradan, kibleyelim de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…