Açılmak

belinnnay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
17
1
1
Kızlar bişey merak ediyorum ben bi çocuktan hoşlanıyordum arkadaşım bunu bilmiyordu ve arkadaşım sevgili ile buluşacaktı bende gittim hoşandığım çocuk da gelmişti ama hiç konuşmadık daha sonraki hafta yine 4ümüz buluştuk ama benim sonradan haberim oldu o gün birlikteydik ama ikili bi diyoloğumuz olmadı sonra da bi daha hiç buluşmadık konuşmadık ama o da beni tanıyo sürekli onu görüyorum ve hoşlantım daha da büyüdü arkadaşlarım git söyle ne kaybedersin diyo ama ben biraz çekiniyorum sizce ne yapmalıyım

Bence ortamda sohbet etmeliydiniz arkadaşça aynı zamanda ilişkiye açık kapı bırakarak.
İki kere bi araya gelip hiç konuşmamak enteresan olmuş.
Önce arkadaş olmaya çalış. Çekingen davranma. Konuş ve hayran bırak bir dahaki ortamda.

Konuş bence evetse evet hayırsa zorlama yok ya. Sonra ba§kasıyla cikarsa üzülürsün bak.

Bence ortamda sohbet etmeliydiniz arkadaşça aynı zamanda ilişkiye açık kapı bırakarak.
İki kere bi araya gelip hiç konuşmamak enteresan olmuş.
Önce arkadaş olmaya çalış. Çekingen davranma. Konuş ve hayran bırak bir dahaki ortamda.
tekrar aynı ortama girsek konuşucam ama biraz zor gibi gözüküyo o yuzden

Açılma. Onun acilmasini sagla. Yada hoslanmasini sagla. Madem muhabbet edebilecek ortaminiz var. Sende geregini yap ;)

bir "merhaba" demek zor mu yahu.... merhaba, seninle de hep böyle buluşmalarda karşılaşıyoruz ama hiç tanışmadık ben belinay...

peki bunu nasıl sağlayablirim bidaha aynı ortama girebilecekmiyiz bilmiyorum

Ya ben 16 yasindaydim tanistigimda. En yakin arkadaslarimiz cikiyordu. Öyle bulusup etmezdim de onlarla.. bir sekilde denk geldi mesjlasmaya basladik. Bu arada aramizda herhangi bir hoslanma durumu yoktu. Hatta sevgilisi vardi.onu dinlemem onunla ilgilenmem mutlu etmis. arkadasligimizi ilerlettik. Sonra o ayrildi sevgikisinden falan filan.. biz kazara asik olduk.
Yani muhabbet etmek icin illa ki hoslanmaya gerek yok öyle düşünmeyebilir. Sosyal medyadan ekle ne bileyim arkadasina söyle tekrar ayni ortamda denk gelin dikkatini cekin. Olacagi varsa olur.. ama direk gidip ben aşık oldum demeyin. Yavas yavas belli edin.

Back
X