söylemek istiyorum ama korkuyorum açıkcassı terslemesinden ve hiç 2li bi diyoloğumuzda olmadıSana karşı büyüyen hoşlantılar besliyorum de
18Yaş kaç?
2 aydır takip ediyorum beni gördüğünde bana bakıyo gülümsediği bile oldu ama kararsızımKonuşma, bekle hareketlerini takip et
tekrar aynı ortama girsek konuşucam ama biraz zor gibi gözüküyo o yuzdenBence ortamda sohbet etmeliydiniz arkadaşça aynı zamanda ilişkiye açık kapı bırakarak.
İki kere bi araya gelip hiç konuşmamak enteresan olmuş.
Önce arkadaş olmaya çalış. Çekingen davranma. Konuş ve hayran bırak bir dahaki ortamda.
peki bunu nasıl sağlayablirim bidaha aynı ortama girebilecekmiyiz bilmiyorumAçılma. Onun acilmasini sagla. Yada hoslanmasini sagla. Madem muhabbet edebilecek ortaminiz var. Sende geregini yap
peki bunu nasıl sağlayablirim bidaha aynı ortama girebilecekmiyiz bilmiyorum
Ondan beklersem hiçbişey olmıcak gibi amaBaşlık açılmak olunca ben de başörtülusun açmayı düşünüyorsun sandım. Türkçeyi de nereye çeksen o yana gidiyor.
Mevzuya gelince bence ilk adımı erkek atmali
O zaman kendi gelsin açılsın öyle tebessüm edip gitmekle olmuyor o isler2 aydır takip ediyorum beni gördüğünde bana bakıyo gülümsediği bile oldu ama kararsızım
ondan beklersem yaşlanırım ben yaaO zaman kendi gelsin açılsın öyle tebessüm edip gitmekle olmuyor o isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?