- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
Rizeli-53 .. Canım nasılsın , sendeki son durumlar nasıl..kontrole gittin mi
Valla acılma bendede olmuo napcaz,sen benden daha da aktifsin yuruyon fln
Ben artık onu da yapamıyorum, bebek okdr asarda ki ,ultrasonda bakarken artık kilot içinden bakıcak nerdeyse dr tobe yarbm..
Sancılandım ,cok agrım vardı ...acılma olmuştur umuduysa bu sabah solugu dr aldım ... amaaa nasıl bi sancıı hiç durmayan hiç nefes vermeden 3 saat cektim ,snra hafifledi ve duzensiz aralarla kasılmalı agrılar giriyordu
Bi gittik ne acılma var nede kafasını dogum pozynuna yerleştırme var ,yok oyk hiçbir guzel haber yok
Serum baglaldı iki adet ... bu serum ya agrını azaltıcak yada şiddetlencek dedi
Gecerse yalancı sancı dedi, yattım iki saat hastnde ve kasılma olurken agrı kesildi...
İlk nst sancılı cıkmıştı ,serum aldıktan sonraki nst de kasılma yok oldu... ve biz eşimle evee
Bebegim oynarken canım okdr acıo ki artık ... resmen bacagım tutuldu bacagımın sinirine baskı yapıo herlde...
Artık gelsin istiyorum , ben bu sancıları daha kac gun cekerim , bitkin duştum daha bir gunde ben, artık. Sezeryanı bile dusunur oldum,sancı cekip acılmam olmazsa ben kendime neden eziyet edeyim ki.... offff
Cok uzun yazdım cnm ama cok sınırım bozuk ... cıısın artık bu bebek rahtlmk istyrm , hareketlerinden bile acı cekıp aglıyorumOooofffff allahm hepimize yardm etsn
Bebek ne durum canim,doktorun ne diyor bu duruma
Bence doğurdu
Gözünaydın canım çok şükür :) Anne babasıyla sağlıkla büyüsün güzel kızınKızlar ben Doğum yaptım dün 18:25 te çok şükür :)
Aaaaa cok sevindim sukurler olsun :))Kızlar ben Doğum yaptım dün 18:25 te çok şükür :)
Ohh çok şükürr bende istiyorumm:)) hayrli olsun canim. Nasil oldu nasil bitti detaylari musait zamanda yazarsin artik insKızlar ben Doğum yaptım dün 18:25 te çok şükür :)
Kızlar ben Doğum yaptım dün 18:25 te çok şükür :)
Kızlar ben Doğum yaptım dün 18:25 te çok şükür :)
Bende ne açılma ne kasılma nede başka belirti günüm bitti ve ben hala hiç bişey hissetmiyorum doğuma dairSancim var, agrim var ...bugun hastanelik oldum okdr cok sancim vardi... Acilma- 2 cm ...ooofffff , zaten 10 gun oncede 2 cm di...
Bukdr agri sanci kasilma ve bende acilma yook..allahim yardim et , nasil dayancam bu agrilara daha kac gun dayanmam gerekicek acaba , kizim nazli cikti hic yardimci olmuyo...iffffff
Canım seni çok iyi anlıyorum . Hastaneye yattığım gün Dr bana açılma artmamış dediğinde bağırarak ağlamaya başladım eşim zor sakinleştirdi. Ama doğuyorlar er geç çok şükür. Darısı başına olsunBende ne açılma ne kasılma nede başka belirti günüm bitti ve ben hala hiç bişey hissetmiyorum doğuma dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?