Açılmam Yok :(

Olsun stres yapma bazen 41 in içinde geliyor bebek hersey ona bağlı ne zaman isterse artık. Gittin mi doktora
Gerçekten artık bıraktım gezip tozuyorum ağrım olunca yatıyorum. Bazen içimi korku kaplıyor açılmam olurda birden sokakta sancım gelir diye :) eşim sağ olsun lavaboda iki dk uzun kalsam hemen sesleniyor :)

Kizlar ben sezeryanla dogurdum
Bebisim meme ucum kucuk diye kavrayamiyor ve sut sagma makinesinde denedim sutum hiccc yok 3.gundeyim gelmedi sutum cay felan aldim ama ise yaramadi.Mama veriyorum ogluma aptamil 1 onu bile doktorun soyledigi kadar icmiyor. Sutum gelsin diye dua edin moralim sifir

Gözün aydın öncelikle allah sağlıkla huzur içinde büyütmeyi nasip etsin
Israrla emzireceksin canım yarım saatte bir ver hemen süt artmaz zaten sen ısrarcı olacaksın moralini bozma bolca su iç hergün bol bol protein tüket içtiğin su 3 lt altı olmasın
Aptamil sevmemiştir belki başka bir mama deneyebilirsin

Ben aynıyım canım ya bi değişim Yok kızım inatla gelmiyor darısı senin oğlana. Seni takip ediyorum en don 1.6 mm demişti dimi Dr . Kedi Dr un iğneye devam dddi mi?
Canim yaa Allah yardımcın olsun. Ben senin yerinde olsam hastaneye giderdim suni sanci verseler alırdım. Ben ilkinde almıştım doğum sürecini hızlandırıyor. Benim durumum aynı cnm yine celestone igne vuruldum 2 doz daha. Rahim ağzım daha da kısalmis. Dikkat etmeye çalışıyorum işte. Insallah benim oğlan da senin kız gibi inatci çıkar da bu haftalara gelebilir :)

Nasılsın canım bazı konulardan takip ediyorum seni bebeğin inşallah zamanında gelir
Çok sağol cnm merak ettiğin için. Iste cnm dinlenmeye çalışıyorum. Ciğer geliştirici iğne oluyorum. 34.cu haftaya kadar durabilseydim çok iyi olurdu.

Bugün gidicem hastaneye suni sancıyı kabul Edicem aslında korkmuyorum suni sancıdan normal Doğum sancısının hızlandırışöışı diyor annem. Normale dayanamayan suniye de dayanamaz ama sen dayandın ilkinde diyor :) Allah yardımcın olsun görürsün bak Şen'de nasıl doğmuyor bu bebek diye şaşıracaksın inş :)

Inşallah cnm ya bende öyle derim. Git bencede böyle kendine eziyet etme. Bende suni sanci aldım benim kendi sancim yoktu ama dayanırsın Allah in izniyle. Rabbim dayanamayacagimiz yükü bize vermezmis ben buna çok inanıyorum. Insallah hersey kolay ilerler senin için. Dualarim seninle.

Saol canım Allah razı olsun. Allah evlatlarımıza sağlık ömür versin. Zahmetsiz anne olunmuyor. İlerde ben seni doğururken neler çektim demem lazım

Saol canım Allah razı olsun. Allah evlatlarımıza sağlık ömür versin. Zahmetsiz anne olunmuyor. İlerde ben seni doğururken neler çektim demem lazım
Amin cnm. Şöyle zaten bende soyleyecem hele bi sağlıcakla dogsun da. Yeminle iğneden kalcam da yer kalmadı her tarafı mosmor bide o kadar canım yaniyorki iğne yaparken. Biz çok zahmet çekiyoruz inşallah sefasini sureriz. :))

Canım benim ya çok az kaldı az sabır. O iğne çok yakıyor zaten basıl bişeyse

Cnm yarim saatte bir emzirmek bir yana 4 saatte ancak uyandirabiliyorum.Resmen uyanmiyor cok ilginc acliktan bisey olur diye cok korkuyorum

Cnm yarim saatte bir emzirmek bir yana 4 saatte ancak uyandirabiliyorum.Resmen uyanmiyor cok ilginc acliktan bisey olur diye cok korkuyorum
Benim oğlum da uyumazdı sarılık olmasın dikkat et sürekli suratına dokun bazı yerler var huylandıkları bana bebek hemşiresi kulağının bittiği yer yüzüne doğru bi noktası var orayı parmağımla okşadıkça uyanırdı sen ısrar et

4 saat deliksiz uyutma bu dönemde en geç 2 saatte bir beslenmesi lazım
Ben ilk doğduğunda yarım saatte bir emme refleksi ilerledikten sonra 1 saat arayla sonra 2 saate çıkardım

Sancim var, agrim var ...bugun hastanelik oldum okdr cok sancim vardi... Acilma- 2 cm ...ooofffff , zaten 10 gun oncede 2 cm di...
Bukdr agri sanci kasilma ve bende acilma yook..allahim yardim et , nasil dayancam bu agrilara daha kac gun dayanmam gerekicek acaba , kizim nazli cikti hic yardimci olmuyo...iffffff

Açılmayı hızlandıracak bişey yapmıyorlar mı? Günü tam dolsa suni sancı ile hızlandırır belki

Açılmayı hızlandıracak bişey yapmıyorlar mı? Günü tam dolsa suni sancı ile hızlandırır belki

Yapmadı , galba 2 cm acıklık az gelio benm dr..
Agrı kesici serum verdi hatta ,kesilirse sancı yalancıdır dedi , ve biraz rahtladım kasılmam cıkmadı nst de..
Serum öncesi kasılmalar vardı 60-80 gibi birsey ama dayanılmaz agrım vardı oyuzdn gittm hastneye acılma vardır umuduyla ..pff

Rizeli-53 .. Canım nasılsın , sendeki son durumlar nasıl..kontrole gittin mi
Valla acılma bendede olmuo napcaz,sen benden daha da aktifsin yuruyon fln
Ben artık onu da yapamıyorum, bebek okdr asarda ki ,ultrasonda bakarken artık kilot içinden bakıcak nerdeyse dr tobe yarbm..
Sancılandım ,cok agrım vardı ...acılma olmuştur umuduysa bu sabah solugu dr aldım ... amaaa nasıl bi sancıı hiç durmayan hiç nefes vermeden 3 saat cektim ,snra hafifledi ve duzensiz aralarla kasılmalı agrılar giriyordu
Bi gittik ne acılma var nede kafasını dogum pozynuna yerleştırme var ,yok oyk hiçbir guzel haber yok
Serum baglaldı iki adet ... bu serum ya agrını azaltıcak yada şiddetlencek dedi
Gecerse yalancı sancı dedi, yattım iki saat hastnde ve kasılma olurken agrı kesildi...
İlk nst sancılı cıkmıştı ,serum aldıktan sonraki nst de kasılma yok oldu... ve biz eşimle evee
Bebegim oynarken canım okdr acıo ki artık ... resmen bacagım tutuldu bacagımın sinirine baskı yapıo herlde...
Artık gelsin istiyorum , ben bu sancıları daha kac gun cekerim , bitkin duştum daha bir gunde ben, artık. Sezeryanı bile dusunur oldum,sancı cekip acılmam olmazsa ben kendime neden eziyet edeyim ki.... offff
Cok uzun yazdım cnm ama cok sınırım bozuk ... cıısın artık bu bebek rahtlmk istyrm , hareketlerinden bile acı cekıp aglıyorum Oooofffff allahm hepimize yardm etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…