işyerinde iyim klima vr en azından serin serin ama evde eziyt vantilator bi nebze kurtatıyor 31.haftamdayım karnım cok asagıda normal mi acaba haftaya kontrole gidecgm ama merk ediyormKlima falan vardır inş . Allah yardımcın olsun canım ben evde olduğum halde çok fenayım seni düşünemiyorum. İnilh dayanabilirsin de Bebiş doğduğunda daha fazla vakit geçirirsin onunla
Canım o karın yapıyla alakalı bence benimde 33 ten beri aşağıda doğuramadım 39+3 üm düşünişyerinde iyim klima vr en azından serin serin ama evde eziyt vantilator bi nebze kurtatıyor 31.haftamdayım karnım cok asagıda normal mi acaba haftaya kontrole gidecgm ama merk ediyorm
ole mi diyosun hadi inşallah rkenden gelmesinde :)Canım o karın yapıyla alakalı bence benimde 33 ten beri aşağıda doğuramadım 39+3 üm düşün
İlk kızımda hep yukarıdaydı bunda hep aşağıda. Bebeğin yerleşimi etkiliyor sanırım. Şuan karnım çok aşağıda ama bebişim tam anlamıyla yerleştirmemiş kafasını az kalmış dddi Drole mi diyosun hadi inşallah rkenden gelmesinde :)
Allah allah demekki dediğin gibi cnm bebegin yerleşimiyle alakalı heralde normal dogsun istiyorum ama korkuyorm da inş başarırm :) kaçıncı haftada doktor nrmal mi yda seeryan mi olduğunu sölerİlk kızımda hep yukarıdaydı bunda hep aşağıda. Bebeğin yerleşimi etkiliyor sanırım. Şuan karnım çok aşağıda ama bebişim tam anlamıyla yerleştirmemiş kafasını az kalmış dddi Dr
Normal şartlarda son ana kadar değişebilir bu durum . Herşey normal ilerler doğumu sancını beklersin. Ama şimdi özel hastanelerde anlam veremediğim erken teşhisler konuluyor şaşırıyorumAllah allah demekki dediğin gibi cnm bebegin yerleşimiyle alakalı heralde normal dogsun istiyorum ama korkuyorm da inş başarırm :) kaçıncı haftada doktor nrmal mi yda seeryan mi olduğunu söler
Sağlıkla kavuş yavruna hayırlı haberlerini yaz yarın :)Kizlar ben yarin sezeryan oluyorum. Hem kafasini yerlestirmemis hemde acilma vs
. Yok,hepinizden dua bekliyorum
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah spinal sezeryan mı olacaksın ? Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar ben yarin sezeryan oluyorum. Hem kafasini yerlestirmemis hemde acilma vs
. Yok,hepinizden dua bekliyorum
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah spinal sezeryan mı olacaksın ? Güzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canımNormal Sezeryan olucam ,genel anesteziyle :)
Açılman mı arttı acaba son durum nedir merak ettim umarım iyisiniz ikinizdeKızlar alt tarafımda acayip acı var ağrılı yürüyemiyorum dün çok hurma yemiştim bugünde Kızılay'da eşimle gezdik akşam yemeğe falan gittik. Eve geldim koltuktan koltuğa yürüyemiyorumnoldu bana ya
Canım bu akşam yada yarın Dr a gidicem alt tarafta çok sancım var bende anlamadım aşırı bi akıntım var ağrım oldukça geliyorAçılman mı arttı acaba son durum nedir merak ettim umarım iyisiniz ikinizde
İhmal etme bencede git güzel hayırlı haberlerini bekliyorumCanım bu akşam yada yarın Dr a gidicem alt tarafta çok sancım var bende anlamadım aşırı bi akıntım var ağrım oldukça geliyor
İnşlh canım ya 2 gün sonra 40 hafta doluyorİhmal etme bencede git güzel hayırlı haberlerini bekliyorum
Olsun stres yapma bazen 41 in içinde geliyor bebek hersey ona bağlı ne zaman isterse artık. Gittin mi doktoraİnşlh canım ya 2 gün sonra 40 hafta doluyor
Nasılsın canım bazı konulardan takip ediyorum seni bebeğin inşallah zamanında gelirCanım nasilsn? Son durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?