Açılmam Yok :(

Klima falan vardır inş . Allah yardımcın olsun canım ben evde olduğum halde çok fenayım seni düşünemiyorum. İnilh dayanabilirsin de Bebiş doğduğunda daha fazla vakit geçirirsin onunla
işyerinde iyim klima vr en azından serin serin ama evde eziyt vantilator bi nebze kurtatıyor 31.haftamdayım karnım cok asagıda normal mi acaba haftaya kontrole gidecgm ama merk ediyorm

işyerinde iyim klima vr en azından serin serin ama evde eziyt vantilator bi nebze kurtatıyor 31.haftamdayım karnım cok asagıda normal mi acaba haftaya kontrole gidecgm ama merk ediyorm
Canım o karın yapıyla alakalı bence benimde 33 ten beri aşağıda doğuramadım 39+3 üm düşün

ole mi diyosun hadi inşallah rkenden gelmesinde :)
İlk kızımda hep yukarıdaydı bunda hep aşağıda. Bebeğin yerleşimi etkiliyor sanırım. Şuan karnım çok aşağıda ama bebişim tam anlamıyla yerleştirmemiş kafasını az kalmış dddi Dr

Allah allah demekki dediğin gibi cnm bebegin yerleşimiyle alakalı heralde normal dogsun istiyorum ama korkuyorm da inş başarırm :) kaçıncı haftada doktor nrmal mi yda seeryan mi olduğunu söler

Allah allah demekki dediğin gibi cnm bebegin yerleşimiyle alakalı heralde normal dogsun istiyorum ama korkuyorm da inş başarırm :) kaçıncı haftada doktor nrmal mi yda seeryan mi olduğunu söler
Normal şartlarda son ana kadar değişebilir bu durum . Herşey normal ilerler doğumu sancını beklersin. Ama şimdi özel hastanelerde anlam veremediğim erken teşhisler konuluyor şaşırıyorum

Kızlar alt tarafımda acayip acı var ağrılı yürüyemiyorum dün çok hurma yemiştim bugünde Kızılay'da eşimle gezdik akşam yemeğe falan gittik. Eve geldim koltuktan koltuğa yürüyemiyorum noldu bana ya

Açılman mı arttı acaba son durum nedir merak ettim umarım iyisiniz ikinizde

Rizeli doğurdun mu yoksa
Akşam doktora gitcem diyordun bugün için merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…