Açılmayı düşünüyorum?

Çok sevdiği sevgilisi falan varsa? Ne olursa olsun bir kadının açılmasına taraftar değilim.
Bende ondan korkuyorum sevgilisi falan varsa kötü olur
Varsa sevgilim var der geçer. Biri açılınca hemen sevgilisini mi terk edecek sanki?
R rainyy siz de korkuyorsanız önce tanışmayı deneseniz. Hiç konuşup tanışmadığınız birine de açılmak bir tuhaf çünkü.

bu hangisi? ben artık senin hızını takip edemiyorum :halay: senin bu işlerde uzman olmuş olman lazım, bırak biz sana soralım , haftada bir başkasına konu açıyosun çünkü:halay:

valla türk erkeği olduğu için açılma derim. ne kadar normal insan formuna yaklaşırsa yaklaşsın türk erkeğinin genel olarak ilk adımı karşı tarafın atmasından hoşlanmadığını düşünüyorum.

bu hangisi? ben artık senin hızını takip edemiyorum :halay: senin bu işlerde uzman olmuş olman lazım, bırak biz sana soralım , haftada bir başkasına konu açıyosun çünkü:halay:
Bu nasil tanisabilirim diye konu acmistim ama uzman degilim maalesef

Bence önce bir iletişim kurun, yakından tanımaya çalışın. İlişki durumunu, neleri sevip sevmediğini takip edin. Daha sonra açılmak için şansınız daha çok olabilir.

Bu işlerde acele etmemek gerek kanımca. Akıllıca davranan kazanıyor. Hem belki yakından tanıyınca hiç sevmeyeceksin. O yakışıklılığı yok edecek kötü özellikler öğreneceksin. Kim bilir...

Kizlar biri var cocuk yakisikli bende hoslandim acilmayi dusunuyorum butun duygulari tek tarafli yasamaktan yoruldum aciliyim mi sizce siz acildiniz mi hic birine sonrasi nasil oldu?
Sakın açılma. Erkeklerimiz henüz buna hazır değil. Kızlar açılınca egoları kafayı yiyor. Sen sinyalleri verirsin o zaten anlar, gelirse gelir gelmezse geçmiş olsun

Açıl canım içinde kalmasın, 3 günlük dünya. Olursa olur, o olmazsa da başkasıyla olur bişey kaybetmezsin.
Ben de açılmıştım lisede birine beni beğenmemişti ;)

Kizlar biri var cocuk yakisikli bende hoslandim acilmayi dusunuyorum butun duygulari tek tarafli yasamaktan yoruldum aciliyim mi sizce siz acildiniz mi hic birine sonrasi nasil oldu?
İşte benim asssla yapmadığım bir şey, yapanlara çok imrenirim ama kendine güvenin göstergesi gibi gelir. Umarım olumlu sonuç alırsınız :)

Sonucun olumsuz olacağını bilsen dahi açıl. Bırak hislerinden onun da haber olsun. Bende zamanında sevdiğim insanın karşısına çıkıp söylemiştim olumsuz oldu cevabı ama en azından hislerim bende kalmadı onunda haberi oldu. Keşke dememek için söylemiştim ben. Karşı taraf bunu güzel bir şekilde karşılayacak olgunluktaysa sorun yok bence. Çocuğun hareketlerinden bunu rahatça anlayabilirsin zaten.

Sonucun olumsuz olacağını bilsen dahi açıl. Bırak hislerinden onun da haber olsun. Bende zamanında sevdiğim insanın karşısına çıkıp söylemiştim olumsuz oldu cevabı ama en azından hislerim bende kalmadı onunda haberi oldu. Keşke dememek için söylemiştim ben. Karşı taraf bunu güzel bir şekilde karşılayacak olgunluktaysa sorun yok bence. Çocuğun hareketlerinden bunu rahatça anlayabilirsin zaten.
Ben bunu hiç yapamadım mesela, keşke yapabilseydim diyorum. Aslında en kötü ihtimal ben seni beğenmiyorumun ima edilmesi, ki bu da çok normal..

Ben bunu hiç yapamadım mesela, keşke yapabilseydim diyorum. Aslında en kötü ihtimal ben seni beğenmiyorumun ima edilmesi, ki bu da çok normal..
Ben hiç beni begenir mi beğenmez mi diye düşünmem bu durumda. Benim hislerim önemli olandır hep. Begenmezse begenmesin ben kendimi seviyorum :21: hiç olmadı kendime yeterim ayol.

Back
X