Açılmayı düşünüyorum?

beni oyalamak için demiyordu.ama bir kaç saat içinde değişebiliyor her şey demek ki.onun dengesini bilmem de benimkini bozdu.bir kaç güne toparlanırım.yalnız çok üzüldüm birden duyunca.
bilemezsiniz belki bir gün size tekrar dönücek hayat bu. Suan belki sizin için yanlıs zamandı, doğru zamanda daha mutlu bir iliskiye baslayabilirsiniz beraber hiç belli olmaz. Ben hep böyle düşünüyorum..

bilemezsiniz belki bir gün size tekrar dönücek hayat bu. Suan belki sizin için yanlıs zamandı, doğru zamanda daha mutlu bir iliskiye baslayabilirsiniz beraber hiç belli olmaz. Ben hep böyle düşünüyorum..

benle değildi zaten.aramızda öyle bir yakınlık yoktu.normal konuşmalarda ,topluluk içinde böyle diyordu.ilişkisi daha çok yeni bildiğim kadarıyla.ben gene söyleyeceğim.sadece bilmesini istiyorum.neden uzaklaştığımı bilsin diye.ondan sonra bir süre bir araya gelmeyeceğim.kimsenin ilişkini bozmaya çalışmam.

benle değildi zaten.aramızda öyle bir yakınlık yoktu.normal konuşmalarda ,topluluk içinde böyle diyordu.ilişkisi daha çok yeni bildiğim kadarıyla.ben gene söyleyeceğim.sadece bilmesini istiyorum.neden uzaklaştığımı bilsin diye.ondan sonra bir süre bir araya gelmeyeceğim.kimsenin ilişkini bozmaya çalışmam.
en güzeli, göz görmeyince gönül de katlanıyo zaten :)

Kizlar kontür yuklemek icin gittim ismini sordum soyleyip onune dondu sizce olumsuz mu cok utandim bu arada

ben söyledim.:skandal:biraz görüşmeyelim.her şeyi biliyorum.sadece bil istedim.yalnış anlaşılmak istemiyorum dedim.zaten bana yüz versen biliyorum iki gün sonra aynısını bana yaparsın dedim.tabii şöyle bir durum var.gerçekten bu yaklaşımımı farklı almayacağına emindim en başından.sonuç ne oldu dersen.yanlış anlaşılacak bir şey yok.sana saygı duyuyorum dedi.bir süre görüşmeyeceğiz.bunu bile bile söyledim.çünkü gerçekten duygum var.çok rahatladım.

Back
X