Saç Rengi ve Saç Boyama acılyardıma ıhtıyacım var balyaj attırdımm begenmedım

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
118
38
İstanbul
merhaba kızlar hayatımda ılk defa balyaj yaptırdım sadeceuclarına ıstedım ama ıstedıgım gıbı durmadı sımdı acık renk bı boya alsam kendı sacımbıraz acılsa balyajlı yerlerde bıraz koyulsa nasıl olur aradakı ton farkı ve dıbım cıkmıs gıbı durmasını hıc sevmedım oryalle acılan sacı platın sarıya boyasambısı olurmu

$sac.webp

Son düzenleme:
merhaba kızlar hayatımda ılk defa balyaj yaptırdım sadeceuclarına ıstedım ama ıstedıgım gıbı durmadı sımdı acık renk bı boya alsam kendı sacımbıraz acılsa balyajlı yerlerde bıraz koyulsa nasıl olur aradakı ton farkı ve dıbım cıkmıs gıbı durmasını hıc sevmedım oryalle acılan sacı platın sarıya boyasambısı olurmu

Eki Görüntüle 1169392

ne yapmak istediğinizi tam anlayamadım hem kendi saçım açılsın aynı zamanda balyajlı kısım koyulsun demişsiniz birde balyajlara oryal sürsem demişsiniz.Diplerinize göre balyajlar oldukça açık duruyor ton farkını biraz kspatırsanız daha doğal durur bence bal köpüğü yada kahve köpüğü gibi tonlarla olur bence.Oryali neden sürmek istiyorsunuz,komple sarışın olmak mı istiyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X