Açım ama yemek yiyemiyorum

Hayır acı su gelmesi gibi değil ilaç içersiniz de tat kalır ya yada metal tadı işte geçmiyor
Mideyle alakalı değildir o zaman canım. Ya diş etlerinizde problem vardır ya da tükürük bezleriyle alakalıdır diye düşünüyorum.

Kiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Olay yada kişilere karşı bastırılmış öfke, biri tarafından aldatılma.. Hangisini yaşadınız?

Mideyle alakalı değildir o zaman canım. Ya diş etlerinizde problem vardır ya da tükürük bezleriyle alakalıdır diye düşünüyorum.
Sinirle ilgili sıkıntılar yaşadım kollarım kaslarım ağrıyor bir sürü şey araştıeıyorlsr korkuyorum dogal olarak ağızda acı tat deyince sjögren sendromu iltihaplı romatizma beyinde tümör bu ne ya

Sinirle ilgili sıkıntılar yaşadım kollarım kaslarım ağrıyor bir sürü şey araştıeıyorlsr korkuyorum dogal olarak ağızda acı tat deyince sjögren sendromu iltihaplı romatizma beyinde tümör bu ne ya
İnternetten okuğunuz şeylere göre kendinize teşhis koymayın. Benim de kolumun altında acıma ve yuvarlar şişlik vardı. İnternete bakarsam kanserim ölmüşüm gömenim yok. Hastalık psikolojisine girmişsiniz üstünde durmamanızı ve doktora gitmenizi öneririm. Böyle düşündükçe o tat geçmeyecektir.

Back
X