Çok sağolun amin inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin RabbimBaşınız sağolsun. Giden bebeginizin yerine Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah.
Biliyorum yapması zor ama; ruhsal olarak çöküntü yaşamamak adına güçlü durmaya çalışın. Güzel günlerin geleceğini bilin ve kendinizi o güzel mutlu tabloda hayal edin. Benim de iki düşüğüm oldu, hayatımı sorguladığım zamanlarım çok oldu ama size de tavsiye ettiğim gibi hep iyi şeyler hayal ederek, güzel günlerin geleceğine inanmayı seçtim. Giden bebeginiz için bol bol dua edin, onun hep yanınızda olduğunu ve öte dünyada hep bir arada olacağınızı bilin. Başka da ne denilebilir bilmiyorum...
Amin inşallah bende başlamıştım ama anlık rahatlamadan başka hicbirsey değil iyi gelmedi bana inşallah kardeşinize iyi gelir onunla konuşup derdimizi paylaşmak acımızı paylasmak çok isterdim birtek yanan anliyorKardeşim var sizin gibi o da ama o artık etkilenmemek için buraya girmiyor onu teselli edemiyorum terapiye başladı Allahım size yardım etsin isteyen herkese sağlıklı bir anne ile birlikte kucaklarina sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Ben doğum yaptım kuvezde 11 gün sonrası kaybettim nasıl acıBebek gördüğümde sanki ben doğurmuşum da bebeğimi almışlar benden gibi hissediyorum diyor iyi ki bebeğin yüzünü görmedi diyorum ama aynı görmüş gibi değişen bir şey yokonun canı yanınca benim de yanıyor Allahım size sabrını versin inşallah
Onun karnında ölmüştü 2 hafta kalmıştı doğumaBen doğum yaptım kuvezde 11 gün sonrası kaybettim nasıl acı
Sizin ilk çocuğunuz muyduÇok zor imtihan
Allah yeniden verir inşallah desem de şuan teselli etmem mümkün değil kardeşime o kadar konuşsam da içinin yangını dinmiyor sizin de öyledir sabrını da versin inşallah RabbımEvet iki yıl sonra gelen suprizim yollarını gozledigim Enes Alp'im
Evet ben de kardeşimin hemen ardından olsun istiyordum ama terapisti bir müddet kendisini toparlamasını istediEstağfurullah öyle derken karşındaki hemen olsun hissi doğuyor içine ama beklemek lazım toparlanmak lazım kalplerimize inşirah versin Rabbim
İnşallah aminBenimde doktorum müsade etmedi.Hayirli vakitte gelsinler bizim onlara ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?