Açım hergün tekrardan artıyor sanki.

Kubractn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
229
422
18
36
Hergün ağlıyorum bebeğim için.Canım çok yanıyor, çıkış kapısı bulamıyorum.Hayat çok boş geliyor,yaşamanın bir anlamı kalmamış gibi ama sonra diyorum kendi kendime toparlanman lazım yeni umut için kendini hazırlamalısın sağlıklı bir bebeğin sağlıklı annesi olması lazım diyorum ama sadece lafta kalıyor kendime iyi gelemiyorum.Bebegimin acı kaybı önceki imtihanlarin üstüne denk geldi ve bu acıyla hepsini çok kuvvetli şekilde hissediyorum.Kimsem yok paylaşacak beni anlayan gel omzuma ağla diyecek kimsem yok geçecek diyen bir sürü insan var ama bu gececek kısmının nasıl olacağını bilmiyorlar buraya yazınca iyi olurum diye yazdım kusura bakmayın.Benim gibi hisseden birileri varmı acımızı paylasalım.

Başınız sağolsun. Giden bebeginizin yerine Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah.

Biliyorum yapması zor ama; ruhsal olarak çöküntü yaşamamak adına güçlü durmaya çalışın. Güzel günlerin geleceğini bilin ve kendinizi o güzel mutlu tabloda hayal edin. Benim de iki düşüğüm oldu, hayatımı sorguladığım zamanlarım çok oldu ama size de tavsiye ettiğim gibi hep iyi şeyler hayal ederek, güzel günlerin geleceğine inanmayı seçtim. Giden bebeginiz için bol bol dua edin, onun hep yanınızda olduğunu ve öte dünyada hep bir arada olacağınızı bilin. Başka da ne denilebilir bilmiyorum...

Kardeşim var sizin gibi o da ama o artık etkilenmemek için buraya girmiyor onu teselli edemiyorum terapiye başladı Allahım size yardım etsin isteyen herkese sağlıklı bir anne ile birlikte kucaklarina sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Bebek gördüğümde sanki ben doğurmuşum da bebeğimi almışlar benden gibi hissediyorum diyor iyi ki bebeğin yüzünü görmedi diyorum ama aynı görmüş gibi değişen bir şey yok onun canı yanınca benim de yanıyor Allahım size sabrını versin inşallah

Çok sağolun amin inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Amin inşallah bende başlamıştım ama anlık rahatlamadan başka hicbirsey değil iyi gelmedi bana inşallah kardeşinize iyi gelir onunla konuşup derdimizi paylaşmak acımızı paylasmak çok isterdim birtek yanan anliyor

Ben doğum yaptım kuvezde 11 gün sonrası kaybettim nasıl acı

Estağfurullah öyle derken karşındaki hemen olsun hissi doğuyor içine ama beklemek lazım toparlanmak lazım kalplerimize inşirah versin Rabbim

Rabbim yardımcınız olsun. Ben de ikiz bebeklerimi kaybetmiştim kalpleri durmuştu. Rabbim bize onları şefaatçi kıldı. İnanın hiçbir kula nasip olmayacak bir şey bu. İnsanı çok acıtıyor. Ama Peygamber efendimizin bununla ilgili o kadar güzel hadisi şerifleri var ki bir annenin başına gelecek en kötü durum bu Allah katında öyle mükafatlandirici ki.. Rabbimize dua etmekten başka hiçbir çaremiz yok..

Size üzülmeyin diyemem biliyorum üzüleceksiniz ama maalesef bazı şeyler asla bizim elimizde değil değiştiremiyoruz düzeltemiyoruz. Kabul etmekten başka hiçbir çaremiz olmuyor. Herkes tüm insanlar için geçerli bu acılar. Umarım Allah yüreğinize ferahlık verir en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle tekrar bir evlada kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…