Acım mı geçmedi daha da kötü oluyo sayelerinde..

Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınla içimi o kadar rahatlattın ki tam da istediğim cevapları verdin. İyiki yazmışım buraya. Hep içime attığım içi mantıklı düşünemiyorum bazen kendimi suçluyorum biliyomusun. Bi kaç kere çok ilgisizdi bana karşı ben aldattığını hissedyodum ki kadınlar hisseder emindim diyebilirim 2-3 kere hattı kırıp ayrılmakla tehdit ettim. Bu ayrılktan sonra beni suçladı ben evlenince babamın evinede gidermişim zırt pırt hattı kırmakla tehdit ediyomuşum sıkılmış bunalmış. Bazende kendimi suçladım. Yengesine zaten diyecek lafım yok belki suçsuzdur bilmiyorum ama insanın kaynıyla arasında bi mesafe olmalı. Birlikte annesinin evine gitmişler bide selfie çekiyolar hep beraber insan biraz mesafe koyar nasıl geniş insanlar ben anlamıyorum

Elimde değil ki ama gösteriş yapıyolar resmen

yaparlarsa yapsınlar. demek ki gösteriş için yaşıyorlar şu anki yaşadıklarını. çünkü insan gerçekten mutlu olduğunda nazardan kem gözden korkar öyle kimselerin gözüne sokmak istemez.
sen de unutacaksın bugünleri. gönlüne göre birisi karşına çıkacak ve diyeceksin ki bu yaşadıklarım benim sınavımmış. elindekine daha da bir dört elle sarıl diye tüm bunlar.

Bakın bunu sadece sizin konunuz için değil, buradaki birçok benzer konu için yazıyorum.

Sizin üzgün olmanız ile onların mutsuz olması arasında bir korelasyon yok. Siz üzülmeyin diye mutsuz olacakları yok, ayrıca sizin takip ettiğinizi düşünüp bunu sosyal medyada göstermemeleri de saçma olurdu.

Sizin hala onları takip etmeniz daha da saçma.

İlişkiler yaşanır, biter, kötü biter, iyi biter. Kan davası gütmeye gerek yok ve her zaman bunu savaşa çeviren taraf kaybeder.

Ben her zaman şükrederim rabbim beni korumuş ondan diye ama ben çok şey yaptım onun için ben o kızla mutlu olmasını istemiyorum. İyiki onunla evlenmemişim oh be mutluluk sendeymiş demesini istemiyorum çok göz yaşı döktüm onun için

Savaşa çeviren taraf ben değilim ki tam tersi en çok ben üzüldüm ben ağladım. Dediğiniz gibi ilişkiler yaşanır biter ama işler o raddaye kadar gelmişken ben tam anlamıyla ona güvenmişken öyle bi pislik yapması beni sarstı.

yarın bir gün der. üç sene sonra olur beş sene sonra olur ama der. belki yüzüne diyemez içinden der ama der. ama sen böyle üzüldüğünle kalırsın. o yüzden dediğimi yap. dikkatini başka yöne ver. yeni insanlarla tanış. git bir kursa falan yazıl bir şeyler yap yoğunlaş uzaklaş şu psikolojiden.

Bakın mutsuz olmalarını ısrarla dileyen taraf sizsiniz. Onların böyle yaptığını hiç sanmıyorum.

Buradan bile savaşa çeviren tarafın siz olduğu anlaşılıyor. Ve umursamayan taraf elbette mutlu olmaya devam eder. Siz umursamasanız siz de mutlu olursunuz.

Öyle yapmaya çalışıcam atlatıcam Allahın izniyle ben sadece bigün pişmanlığmı yaşamasını istiyorum

Ben sizin gibi düşünmüyorum birinin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Ben haklıyım. Zamanı gelincede rabbim soracak hesabını. Ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ve istemiyorum mutlu olmalarını.

Ben sizin gibi düşünmüyorum birinin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Ben haklıyım. Zamanı gelincede rabbim soracak hesabını. Ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ve istemiyorum mutlu olmalarını.

İlk cümlenizi bana değil kendinize söylemeniz gerek. Mutlu olmak için onların mutsuz olmalarını bekleyen sizsiniz.

Kötü dileklere inançları karıştırmak da çok ironik geliyor bana, ama dediğiniz gibi aynı düşünmüyoruz.

İyi akşamlar dilerim

Bana kötülük yapan insanlara iyi dilekte bulunacak değilim, benim yaşadığımı yaşasaydınız anlardınız beni. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…