- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınla içimi o kadar rahatlattın ki tam da istediğim cevapları verdin. İyiki yazmışım buraya. Hep içime attığım içi mantıklı düşünemiyorum bazen kendimi suçluyorum biliyomusun. Bi kaç kere çok ilgisizdi bana karşı ben aldattığını hissedyodum ki kadınlar hisseder emindim diyebilirim 2-3 kere hattı kırıp ayrılmakla tehdit ettim. Bu ayrılktan sonra beni suçladı ben evlenince babamın evinede gidermişim zırt pırt hattı kırmakla tehdit ediyomuşum sıkılmış bunalmış. Bazende kendimi suçladım.Aman o agizlarina laf verdigin insanlarimi düsünüyorsun yahu..
Onlar coktan baska insanlarinin dertlerini sakiz etmislerdir agizlarinda.. bir dedikodu olur sonra baska dedikodu gelir birincisi unutulur. Elalemi hic düsünme. Kimsede sana acimiyordur sen vesvese yapiyorsundur. Herkesin kendi derdi var..bir konusur iki konusur yataga yatinca kendi derdini düsünür herkes..seni düsüncek degiller ya ömrüleri boyunca.
Ayip birseyde yapmadin sonucta. Inandin güvendin o kisiye ve evlilik yoluna adim atmissin. Ama kismet olmadi..hatta Allah onun ve ailesinin gercek yüzünü görmeye yardimci oldu sana.
Bu kadar basit .. Ayrica ne kadar poz verirseler versinler oraya buraya sözler yazsinlar..herkes kimin nasil oldugunu bilir merak etme. Adam seni sevseydi deger verseydi iki üc gün sonra o kizla birlikte olmazdi. Ki yengesi ayarlamis olmali zaten bu serefsizligi. Sen hic üzülme vallah..birak onlar üzülsün..asil sen boy boy mutluluk resimleri koy..bak bende gaza geldim simdiama gercekten koy yani..gez eglen at üstünden bu sikintilari artik.
Elimde değil ki ama gösteriş yapıyolar resmen
Benim içim rahat ilahi adalete inanıyorum ama şuan çok ezik durumdayım hiç beklemediğim bi anda başıma böyle bişey geldi. Ben kimseye kin tutmam kimseden nefret etmem bana en büyük kötülüğü yapmış insana bile hakkımı helal ettim ben ama bu durum başka ben herkese karşı mahçup oldum çok zor günler atlattım ben o kadar emek vermiş sevmişken benim için kimse gram üzülmedi o günden beri hep mutlular hep mutlular ben üzülmeyeymde kim üzülsün
Ben her zaman şükrederim rabbim beni korumuş ondan diye ama ben çok şey yaptım onun için ben o kızla mutlu olmasını istemiyorum. İyiki onunla evlenmemişim oh be mutluluk sendeymiş demesini istemiyorum çok göz yaşı döktüm onun içinyaparlarsa yapsınlar. demek ki gösteriş için yaşıyorlar şu anki yaşadıklarını. çünkü insan gerçekten mutlu olduğunda nazardan kem gözden korkar öyle kimselerin gözüne sokmak istemez.
sen de unutacaksın bugünleri. gönlüne göre birisi karşına çıkacak ve diyeceksin ki bu yaşadıklarım benim sınavımmış. elindekine daha da bir dört elle sarıl diye tüm bunlar.
Savaşa çeviren taraf ben değilim ki tam tersi en çok ben üzüldüm ben ağladım. Dediğiniz gibi ilişkiler yaşanır biter ama işler o raddaye kadar gelmişken ben tam anlamıyla ona güvenmişken öyle bi pislik yapması beni sarstı.Bakın bunu sadece sizin konunuz için değil, buradaki birçok benzer konu için yazıyorum.
Sizin üzgün olmanız ile onların mutsuz olması arasında bir korelasyon yok. Siz üzülmeyin diye mutsuz olacakları yok, ayrıca sizin takip ettiğinizi düşünüp bunu sosyal medyada göstermemeleri de saçma olurdu.
Sizin hala onları takip etmeniz daha da saçma.
İlişkiler yaşanır, biter, kötü biter, iyi biter. Kan davası gütmeye gerek yok ve her zaman bunu savaşa çeviren taraf kaybeder.
Ben her zaman şükrederim rabbim beni korumuş ondan diye ama ben çok şey yaptım onun için ben o kızla mutlu olmasını istemiyorum. İyiki onunla evlenmemişim oh be mutluluk sendeymiş demesini istemiyorum çok göz yaşı döktüm onun için
Savaşa çeviren taraf ben değilim ki tam tersi en çok ben üzüldüm ben ağladım. Dediğiniz gibi ilişkiler yaşanır biter ama işler o raddaye kadar gelmişken ben tam anlamıyla ona güvenmişken öyle bi pislik yapması beni sarstı.
Öyle yapmaya çalışıcam atlatıcam Allahın izniyle ben sadece bigün pişmanlığmı yaşamasını istiyorumyarın bir gün der. üç sene sonra olur beş sene sonra olur ama der. belki yüzüne diyemez içinden der ama der. ama sen böyle üzüldüğünle kalırsın. o yüzden dediğimi yap. dikkatini başka yöne ver. yeni insanlarla tanış. git bir kursa falan yazıl bir şeyler yap yoğunlaş uzaklaş şu psikolojiden.
Ben sizin gibi düşünmüyorum birinin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Ben haklıyım. Zamanı gelincede rabbim soracak hesabını. Ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ve istemiyorum mutlu olmalarını.Bakın mutsuz olmalarını ısrarla dileyen taraf sizsiniz. Onların böyle yaptığını hiç sanmıyorum.
Buradan bile savaşa çeviren tarafın siz olduğu anlaşılıyor. Ve umursamayan taraf elbette mutlu olmaya devam eder. Siz umursamasanız siz de mutlu olursunuz.
orasina yapabilecegin bsy yok.. boyle mutsuz olsunlar diye beklersen kendini mutsuz edersin..Direkt çirkinleştiğine göre kişiliksizdir. Bana yaşattığı bunca şeyden sonra o kızla mutlu olmasını istemiyorum ben
Ben sizin gibi düşünmüyorum birinin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Ben haklıyım. Zamanı gelincede rabbim soracak hesabını. Ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ve istemiyorum mutlu olmalarını.
Offf nerden çıktı karşıma nasıl bu kadar güvendimorasina yapabilecegin bsy yok.. boyle mutsuz olsunlar diye beklersen kendini mutsuz edersin..
Bana kötülük yapan insanlara iyi dilekte bulunacak değilim, benim yaşadığımı yaşasaydınız anlardınız beni. İyi akşamlar.İlk cümlenizi bana değil kendinize söylemeniz gerek. Mutlu olmak için onların mutsuz olmalarını bekleyen sizsiniz.
Kötü dileklere inançları karıştırmak da çok ironik geliyor bana, ama dediğiniz gibi aynı düşünmüyoruz.
İyi akşamlar dilerim
burdaki bi cok kadin bunu soruyo, ama bi cogumuzdan iyi durumdasin, evlenmeden gordun yuzunu..Offf nerden çıktı karşıma nasıl bu kadar güvendim
Orası öyle tabi o kız değiştirebilir mi onu sizce yoksa hevesmidirburdaki bi cok kadin bunu soruyo, ama bi cogumuzdan iyi durumdasin, evlenmeden gordun yuzunu..
bunu yapma iste :) nasil sorular bunlar, kendine boyle eziyet ediyosun..Orası öyle tabi o kız değiştirebilir mi onu sizce yoksa hevesmidir
Merak ediyorum ben değiştiremedim o yapabilir mi sizcebunu yapma iste :) nasil sorular bunlar, kendine boyle eziyet ediyosun..
Merak ediyorum ben değiştiremedim o yapabilir mi sizce
Yapamaz değil mi? İçimi kemiren bu sorudan kurtulamıyorum. Eğer o kız benim gibi yabancı olsaydı yapamazdı adım gibi eminim. Ama aileler tanıyo bide yengesi var arada belki değiştrebilir diye düşünüyorum bazenYapamaz... Değiştiremez...
Olsa olsa tencere kapaktir...
kimse degismezMerak ediyorum ben değiştiremedim o yapabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?