Acım mı geçmedi daha da kötü oluyo sayelerinde..

kendi hayatina zulmediyosun boyle yaparak.. umursamaz gorun hic degilse.. abartili mutluluk pozlarina da girme..
nedir ya..

Emin ol senin için en iyisi bu.
Yazık etme kendine.
"Önümüzdeki maçlara " de yeni , tertemiz yol çiz.
Ben bütün bunların Allah tarafından olduğuna inanıyorum. Kaç defa rüyamda bile gördüm. Bide komik gelecek sana ama onlar istemeye geldiler gittiler evdeki herşey bozuldu telefona kadar sağlam hiç bişey kalmadı. Babamın iş yerinde bile herşey bozuldu çalışanlardan biri 30 senelik makinacıyım ben böyle bişey görmedim falan bile dedi. O kızla birlikte olduğunu öğrenince mesaj atacaktım içime bi soğukluk geldi yazdığım mesajı gönderemedm normalde olsa hemen gönderirdim ama biri beni durdurdu sanki o mesajı göndermedim telefonu indirdim elimden

Bir şey sormak istiyorum yanlış anlama kötü niyetle sormuyorum. Sen sevgilinin yengesinden suphelenen kizdin değil mi

Suphelerin doğru muymus peki sence

Ben mantıklı düşünemiyorum ki sizce doğru mu ben olanları anlattım kısaca biraz daha anlatayım istersen. İnsanların günahlarını almak istemiyorum.
Sürekli yengesinden bahsederdi yengemle oturuyoruz yengem şunu pişirmiş bunu pişirmiş yengemi eve bırakıyorum. Hatta bigün mesaj atmıştım yengesi sanmış beni ne alakaysa sonra telefon kafayı yedi yengem sandım dedi bana. Yüz yüzeykende yengeme saçımı soruyorum olmuş mu diye oda olmuş diyo kıyafetlerim yengemde. yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar beni seviyolar sevgilerini belli ediyolar falan filan işte. sen olsan ne düşünürsün. şuan yengesimnin kız kardeşi ile sevgili

Ben deliler gibi asik oldugum adamdan çok afilli bir darbe yedim. Ama eninde sonunda gördümki bir aski yok etmenin tek yolu daha büyük bir aşkmış. Bende hep bakardim profillerine acilar çekerdim. Simdi inan hic umrumda değil sadece kaybettigim zamana yanarim o kadar. Hatta ona bile yanmam çok büyük tecrübe oldu. Sende tecrübelerini cebine koy ve hayatına kaldigin yerden devam et. Mutlu olacagin adami bul ve mutlu ol. Yoksa hep geçmişe takili kalirsin. Dinle beni :)

İnşallah benimde karşıma onu unutturacak biri çıkar. Eski sevgiline ne oldu peki haberin var mı

İnşallah benimde karşıma onu unutturacak biri çıkar. Eski sevgiline ne oldu peki haberin var mı

Hayir. Facebookuna bakmistim erkek arkasimla cikmaya baslamadan once kapamis olduğunu gordum, bir daha da acmadi sanirim 2 3 yil oluyor. Ölmüş olmasini diliyorum.

yengesi iyi kafaya almis bu oglani ..
hala yengeyi suclaman yanlis..yani aralarinda birsey oldugunu düsünmen yanlis. öyle birsey yok.
yengesi sadece oglani kiz kardesine yapmak istemis.. basarmista..
benim tahminim seninki ilerde pisman olacak

Mutlulugunu baskalarinin mutsuzluguna endeksledigin muddetce mutlu olamayacaksin. Birak insanlar ne yasarsa yasasin sana ne sen kendi hayatina bak. Seni aldatan adamdan kurtulmussun ne mutlu.. 4 cocukla da aldatilip terk edilebilirdin. Sukret haline yeni asklara yelkenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…