- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Belki aileler falan devreye girer o kızı kollayan çok olur değiştirebilir ben hep böyle düşünüyorumkimse degismezmerak etme..
Yapamaz değil mi? İçimi kemiren bu sorudan kurtulamıyorum. Eğer o kız benim gibi yabancı olsaydı yapamazdı adım gibi eminim. Ama aileler tanıyo bide yengesi var arada belki değiştrebilir diye düşünüyorum bazen
5 sene araya ayrılıklarda girdi. İlk başladığımızda ben 15 o 17 yaşındaydı. Benim hayatımda ondan başka kimse olmadı ama onun hayatına çok kişi girdi. Askerden geldikten sonra biz barıştık neredeyse 1 sene olacaktı. Bu olay geldi başıma.Canım yaa üzülme konuşmuştuk sanırım ilk konuyu açtığında ne kadardı sizin ilişkiniz
iyi de bunu biz de bilemeyiz sen de bilemezsin.. diyelim ki degistirdi, ne farkeder.. sen kafanda bitirdikten sonra umrunda olmaz ki, olmamali..Belki aileler falan devreye girer o kızı kollayan çok olur değiştirebilir ben hep böyle düşünüyorum
Yapamaz değil mi? İçimi kemiren bu sorudan kurtulamıyorum. Eğer o kız benim gibi yabancı olsaydı yapamazdı adım gibi eminim. Ama aileler tanıyo bide yengesi var arada belki değiştrebilir diye düşünüyorum bazen
Düşünme!
Değişse nolur, değişmese nolur?
Daha önce de söyledim.
Takibi bırak. Güçlü ol.
Dünya onlardan ibaret değil.
5 sene araya ayrılıklarda girdi. İlk başladığımızda ben 15 o 17 yaşındaydı. Benim hayatımda ondan başka kimse olmadı ama onun hayatına çok kişi girdi. Askerden geldikten sonra biz barıştık neredeyse 1 sene olacaktı. Bu olay geldi başıma.
Biticek inşallah mantıklıda düşünemiyorum yengeç burcuyum burcumun tüm özelliklerinide taşıyorum atlatamadım bi türlüiyi de bunu biz de bilemeyiz sen de bilemezsin.. diyelim ki degistirdi, ne farkeder.. sen kafanda bitirdikten sonra umrunda olmaz ki, olmamali..
Ben hep onu bekledim. Tam hayatıma biri girecekti geldi af diledi barıştım yine. Şimdi de kimseye güvenim kalmadı hep kendimde suç arıyorum. Bi çırpıda sildi attı hayatına devam ettiAyrılıklar zarfında onun hayatına çok kişi girdi sonrada bu olay emin ol evlendikten sonrada böyle gidecektir. bir insan 7sinde neyse 70inde de odur. Arkadaşın dediği gibi kimse kolay kolay değişmez..
Sana zor gelicek tabiki 5 yıllık bir ilişki, her ne kadar her saniye beraber geçmesede sevdiğin insan 5 yıldır hayallerin her şeyin o . Zor olucak geçmesi ama elbet geçicek bana kalırsa başka birisinin hayatına girmesine izin ver . Ha yıllar sonra aklına gelir mi gelir ama şu anki kadar canın acımaz ..
surunsunler istiyosun, bi yandan da korkuyosun 'ya cok mutlu olurlarsa?' diye.. bu dusunceler seni bi yere ulastirmaz, kendini kemirirsin yalnizca.. kizla iliskileri nasil olur bilemem ama dedigin gibi kisiliksizse adam, degismez..Biticek inşallah mantıklıda düşünemiyorum yengeç burcuyum burcumun tüm özelliklerinide taşıyorum atlatamadım bi türlü
Evet istediğim bu ama öyle bişey istediğim için vicdanım da rahat değil mutsuz olsalarda elime bişey geçmez sürünselerde yine üzülürüm hallerine beni bi çukura attı debelenip duruyorum tek başımasurunsunler istiyosun, bi yandan da korkuyosun 'ya cok mutlu olurlarsa?' diye.. bu dusunceler seni bi yere ulastirmaz, kendini kemirirsin yalnizca.. kizla iliskileri nasil olur bilemem ama dedigin gibi kisiliksizse adam, degismez..
sen sana yapilan kotulukleri Allah a havale et ve birak artik..
Böylelerini Allah bildiği gibi yapsın yaa bir insanın hayalleriyle oynamak yıllarca oyalamak bu kadar mı kolay yazıklar olsunBen hep onu bekledim. Tam hayatıma biri girecekti geldi af diledi barıştım yine. Şimdi de kimseye güvenim kalmadı hep kendimde suç arıyorum. Bi çırpıda sildi attı hayatına devam etti
Kolaymış canım gördüm sayelerinde Allah'a havale ettim ben bakalım ne olacak sonumuz hep böyle mutsuz olacak değilim yaBöylelerini Allah bildiği gibi yapsın yaa bir insanın hayalleriyle oynamak yıllarca oyalamak bu kadar mı kolay yazıklar olsun
Kolaymış canım gördüm sayelerinde Allah'a havale ettim ben bakalım ne olacak sonumuz hep böyle mutsuz olacak değilim ya
Teşekkür ederim sağolun. Ne biliyim belki çocukça ama hani o kadar emek vermişim göz yaşı dökmüşüm benim istediğim gibi biri olmamış sonradan gelen bi kız için değişmesi beni gerçekten çok üzernaçizane 1 laf vardır "katranı kaynatsan olur mu şeker..." diye gerisini yazmayayım, anca o kadar değişir işte. Size geçmiş olsun, diğer kıza da sabırlar dilerim, kurtulduğunuza sevinin.
Bu saatten sonra artık kendime söz verdim bakmam bidaha. 5 ay oldu bitirdim kendimiOlan olmuş artık. Üzülmen hiç bir şeyi degişemez bunu sen de biliyorsun.
Onları izlemege sarf etdiyin zamanı kendine sarf et.
Artık tüm yollar ayrılmış, sana düşen kendine yeni yol çizmek.
Her işde bir hayır var diyip yeni hayata başlamak zamanı gelmiş, hatta geçiyor bile.
Bende anlamıyorum benim bi hatam olmadı ona karşı sonucunda böyle bi kazık attı hangi kafayla yaptı bilmiyorumKesinlikle nelere alışlmıyo bu hayatta elbet geçicek zor günlern ama ben anlamıyorum böyle insanları arkasında yaralı birini bırakıp "ah" alıp gece nasıl yastığa başlarını koyuyolar nasıl içleri rahat devam ediyolar ?
Emin ol senin için en iyisi bu.Bu saatten sonra artık kendime söz verdim bakmam bidaha. 5 ay oldu bitirdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?