- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
banada şaka geliyor o kabustan uyanmak için çok dua ettım ama gercekmiş..aynen öyle bilseydim hiç bişey yapmazdım onun için ama o kadar iyidiki bana karşı şimdi de inanamıyorum böyle bişey yapmasına şaka gibi sanki
Elimde olmadan bakıyorum ama artık kendime söz verdim bidaha asla yapmam öyle bişey. Ben sadece hiç olmamışım gibi hayatlarına devam etmelerine üzülüyorum hepsinin benden haberi vardı. Üzülen taraf tek ben oldum. Bencillik diyeceksiniz ama bencillik değil bu, benim gururum incindi. Tam yapılmaması gereken bi zamanda yaptı bunu. Aileme karşı mahçup oldum çevremdekilere karşı mahçup oldum. Ya beni değersiz görmüşler ben buna üzülüyorum. Hiç birinin de benden bi üstünlüğü yok.Bişi dicem, siz onlar mutsuz olsun diye bekleyip acaba mutsuz oldularmı diye takip ettiğiniz sürece mutsuz olmaya devam edersiniz. Benzer şeyleri herkez yaşadı.. Ha... benimkiler evlendiler üstelik çokta mutlular.
Ne oldu.. hayat devam etti.
Kendinize onları/onu hırs yapmayın. hayatın tadına bakın
Bende öyle ağlaya ağlaya uyuduğum geceleri bilirim ilk ayrıldığımız gün hattı krmıştım uyandığımda telefona baktım mesaj gelmiş mi diye ciddi ciddi rüya sanıyodum o kadar kötü geçti ki o günlerbanada şaka geliyor o kabustan uyanmak için çok dua ettım ama gercekmiş..
Yanmıyo canım bende buna üzülüyorum ya
Elimde değil ki kendimi çok değersiz hissettim. Bide benim ailem o tür şeylere karşı. Ona rağmen aileme anlattım beni yarı yolda bıraktıüzülme işte..demekki sana sevgine hiç değer vermemiş..sende bunlara üzülerek zamanını harcama...
ozaman herkese inat çok güçlü ol..hırs yap bu konuda..eğlenceli arkadaş grupların olsun mesela..Elimde değil ki kendimi çok değersiz hissettim. Bide benim ailem o tür şeylere karşı. Ona rağmen aileme anlattım beni yarı yolda bıraktı
Değmez tabiki ama verdiğim emeklere üzülüyorum babamın karşısında ezildim. Annem istemedi anne iyi dedim seviyorum dedim komşularım bile o çocuk olmaz dedi ben onlar ne karışıyomuş ben tanıyorum onu dedim. Neler yaptım onun için hiç birine değmedi. Artık bu saatten sonra bakmam zaten ne halleri varsa görsünler. Ben sadece kendimi çok değersiz hissettim daha düne kadar benim için ölüp biten insan, aileme anlatayım diye yalvaran insan şimdi ben hiç olmamışım gibi hayatına devam ediyo.aynı sekilde bende bakmaktan alamıyodum kendimi.tam iyi oluyodum bi paylasım bişey görüyodum ogün yine ilk güne dönüyodum okadar cabam emegim unutmak için hazmetmek için yaptıgım hersey sıfırlanıyodu.aynı seyleri sil bastan tekrar yasamak zorunda kalıyodum.iki secenek var ya komple çıkarcaksın hayatından bakmıcaksın yada her seferinde basa döncegini bile bile kendine işkence etceksin.inan bana bakmadıgın zaman hayat normal akısında devam ediyo.5 ayda uzun bi zamn silkelen kendine gel artık acını cekmişsin bitmis aslında. ama sen ısrarla bitirmemek için çaba gösteriyosun. zararın kendine kimseye bişey olmuyo sen üzüldügünle kalıyosun.onlar kendi hayatlarında mutlu peki sen kimin için ne için kendine bukadar eziyet ediyosun degermi DEĞMEZZ.
Öyle yapıcam artık. Allah'a bıraktım benim onunla işim bitti rabbim sorsun hesabını :)ozaman herkese inat çok güçlü ol..hırs yap bu konuda..eğlenceli arkadaş grupların olsun mesela..
Canım benim kıyamam sana, ne demek istediğini iyi anladım.Bir çoğunuz konumu bilir ben hala atlatamadım bugün yine kötü oldum. Etrafımda beni anlayacak kimsem yok anlatsam da anlamazlar gurursuz derler yüzsüz derler ama ben atlatamıyorum bu yaşadığımı. Bugün yine o kızın evine gitmiş, fotoğrafını gördüm. Kız evde yok bu arada, başka şehirde okuyo. Fotoğraflar çekmişler yengesiyle birlikte, annesinin evinde.. komik değil mi ben buna üzülüyorum, yine tutamadım kendimi ağladım ayrılığımızın ilk günü olan şey oldu boğazıma bişeyler düğümlendiBen üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben ağlarken onlar hiç hayatlarında olmamışım gibi devam ediyolar mutluluk pozları veriyolar
Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken
sil at hayatından o pislikleri. dünyanın en mutlu insanlarımı oluyolar perişan olup sürünüyolarmı bosver ne halleri varsa görsünler.ısrarla kendine acı cektirme.olayı kişileştirip o adama nefret duygusu bile hissedecek bir anlam yükleme yasaman gerekiyomus yasamıssın allahtan gelen birşey tecrübe diyip at cebine ve yoluna devam et.inan bana ondan nefret etmen bile ona verilen bir degerdir o duyguyu bile haketmedigini kabuullen önce. umarım artık iyileşirsin.Değmez tabiki ama verdiğim emeklere üzülüyorum babamın karşısında ezildim. Annem istemedi anne iyi dedim seviyorum dedim komşularım bile o çocuk olmaz dedi ben onlar ne karışıyomuş ben tanıyorum onu dedim. Neler yaptım onun için hiç birine değmedi. Artık bu saatten sonra bakmam zaten ne halleri varsa görsünler. Ben sadece kendimi çok değersiz hissettim daha düne kadar benim için ölüp biten insan, aileme anlatayım diye yalvaran insan şimdi ben hiç olmamışım gibi hayatına devam ediyo.
İnşallah canım inşallah. Mutsuzluklarını istiyorum diye ben kötü bi insan değilim ben çok ağladım çok üzüldüm. Mutsuzluklarını değil de o insanları iyi tanıyorum sadece herkes birbirinin gerçek yüzünü görsün istiyorum. Tek isteğim buCanım benim kıyamam sana, ne demek istediğini iyi anladım.
Sanıyo musun ki hep mutlu olacaklar
Birinin gerçekten ahını almış kaç kişi mutlu olabilmiş ki?
Ağlama demiyorum ağla rahatlarsın
Sadece sayret, onlar da mutsuz olacaklar.
Onlar ağladığında ise sen güleceksin.
Sabret
Çok teşekkür ederim artık bıraktım ne hali varsa görsün. Elbet bi gün anlaşılır kim iyi kim kötüsil at hayatından o pislikleri. dünyanın en mutlu insanlarımı oluyolar perişan olup sürünüyolarmı bosver ne halleri varsa görsünler.ısrarla kendine acı cektirme.olayı kişileştirip o adama nefret duygusu bile hissedecek bir anlam yükleme yasaman gerekiyomus yasamıssın allahtan gelen birşey tecrübe diyip at cebine ve yoluna devam et.inan bana ondan nefret etmen bile ona verilen bir degerdir o duyguyu bile haketmedigini kabuullen önce. umarım artık iyileşirsin.
Bak sana kendimden örnek veriyim, başkasına tercih edildim. Ağladım sızladım mutsuz olsunlar istedim, ama facebookda instgram da pozlar gülücükler aşk sözleri havada uçusuyodu. Ben de kendimi takip etmekten alıkoyamıydum. Sonra ne mi oldu, ayrıldılar. Aşk sözleri laf sokmaya döndüİnşallah canım inşallah. Mutsuzluklarını istiyorum diye ben kötü bi insan değilim ben çok ağladım çok üzüldüm. Mutsuzluklarını değil de o insanları iyi tanıyorum sadece herkes birbirinin gerçek yüzünü görsün istiyorum. Tek isteğim bu
Ama benim ki farklı canım aileler bile gösteriş yapıyo bişeyler yapıyolar hepsi birbirinin gözünde melekBak sana kendimden örnek veriyim, başkasına tercih edildim. Ağladım sızladım mutsuz olsunlar istedim, ama facebookda instgram da pozlar gülücükler aşk sözleri havada uçusuyodu. Ben de kendimi takip etmekten alıkoyamıydum. Sonra ne mi oldu, ayrıldılar. Aşk sözleri laf sokmaya döndüŞimdi ikisi aynı sınıfta birbirlerinin suratlarına nasıl bakıyolarsa artık. Ben de keyifle izliyorum
Az kaldı bak dediğim cıkacak
sadece yapman gereken artık takip etmemek bakmamak.bunu basardıgın an kendin için bişey yapmıs olcaksın.bunu hayatın sana sundugu bi sınav olarak gör bakmıcam de ve artık bakma .ne kadar güçlü oldugunu önce kendine ıspatla 1 2 hafta bakmasan zaten aklına bile gelmicekler bunu basar lütfen.hislerine duygularına merakına yenik düşme kendine deil allaha bir söz ver ve bakma artık.bakmaya devam ettigin sürece bitmicegini kabuullen ve sözünde dur olurmu.Çok teşekkür ederim artık bıraktım ne hali varsa görsün. Elbet bi gün anlaşılır kim iyi kim kötü
Tamam canım söz verdim kendime ne olursa olsun bakmam artık. Hayatıma bakıcam ders olsun bana bi daha asla kimseye böyle değer vermem güvenmem. Benim için hayırlı değildi zaten ap açık ortadaydı ben inanmak istemiyodumsadece yapman gereken artık takip etmemek bakmamak.bunu basardıgın an kendin için bişey yapmıs olcaksın.bunu hayatın sana sundugu bi sınav olarak gör bakmıcam de ve artık bakma .ne kadar güçlü oldugunu önce kendine ıspatla 1 2 hafta bakmasan zaten aklına bile gelmicekler bunu basar lütfen.hislerine duygularına merakına yenik düşme kendine deil allaha bir söz ver ve bakma artık.bakmaya devam ettigin sürece bitmicegini kabuullen ve sözünde dur olurmu.
Okudum zaten sizin işin içine aile de girmiş, şimdi tabi birbirlerine melek olurlar, ya da dışı seni içi beni yakar hesabı. Melek gözükürler, bakma öyle durduklarına. Birbirlerini çekiştiriyolardır bile, kendilerini kötü gösterecek değiller ya.Ama benim ki farklı canım aileler bile gösteriş yapıyo bişeyler yapıyolar hepsi birbirinin gözünde melek
İnşallah canım elbet görcekler birbirlerinin gerçek yüzlerini. Benim içim dışım birdi neysem o oldum ama yaranamadım. Kötüsü yaranıyo demek ki :)Okudum zaten sizin işin içine aile de girmiş, şimdi tabi birbirlerine melek olurlar, ya da dışı seni içi beni yakar hesabı. Melek gözükürler, bakma öyle durduklarına. Birbirlerini çekiştiriyolardır bile, kendilerini kötü gösterecek değiller ya.
Allah biliyo seni de onları da niyetlerine de.
Gör bak, evlenseler bile birinin ahıyla nasıl mutlu olabilirler, Allah yanlarına kâr bırakır mı hiç? Hele benimkini bilr bırakmamışken. Rabbime güven ve bekle.
Sonra benim gibi hallerini, reziiliklerini izler gülersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?