Acım mı geçmedi daha da kötü oluyo sayelerinde..

Elimde olmadan bakıyorum ama artık kendime söz verdim bidaha asla yapmam öyle bişey. Ben sadece hiç olmamışım gibi hayatlarına devam etmelerine üzülüyorum hepsinin benden haberi vardı. Üzülen taraf tek ben oldum. Bencillik diyeceksiniz ama bencillik değil bu, benim gururum incindi. Tam yapılmaması gereken bi zamanda yaptı bunu. Aileme karşı mahçup oldum çevremdekilere karşı mahçup oldum. Ya beni değersiz görmüşler ben buna üzülüyorum. Hiç birinin de benden bi üstünlüğü yok.

banada şaka geliyor o kabustan uyanmak için çok dua ettım ama gercekmiş..
Bende öyle ağlaya ağlaya uyuduğum geceleri bilirim ilk ayrıldığımız gün hattı krmıştım uyandığımda telefona baktım mesaj gelmiş mi diye ciddi ciddi rüya sanıyodum o kadar kötü geçti ki o günler

aynı sekilde bende bakmaktan alamıyodum kendimi.tam iyi oluyodum bi paylasım bişey görüyodum ogün yine ilk güne dönüyodum okadar cabam emegim unutmak için hazmetmek için yaptıgım hersey sıfırlanıyodu.aynı seyleri sil bastan tekrar yasamak zorunda kalıyodum.iki secenek var ya komple çıkarcaksın hayatından bakmıcaksın yada her seferinde basa döncegini bile bile kendine işkence etceksin.inan bana bakmadıgın zaman hayat normal akısında devam ediyo.5 ayda uzun bi zamn silkelen kendine gel artık acını cekmişsin bitmis aslında. ama sen ısrarla bitirmemek için çaba gösteriyosun. zararın kendine kimseye bişey olmuyo sen üzüldügünle kalıyosun.onlar kendi hayatlarında mutlu peki sen kimin için ne için kendine bukadar eziyet ediyosun degermi DEĞMEZZ.

Değmez tabiki ama verdiğim emeklere üzülüyorum babamın karşısında ezildim. Annem istemedi anne iyi dedim seviyorum dedim komşularım bile o çocuk olmaz dedi ben onlar ne karışıyomuş ben tanıyorum onu dedim. Neler yaptım onun için hiç birine değmedi. Artık bu saatten sonra bakmam zaten ne halleri varsa görsünler. Ben sadece kendimi çok değersiz hissettim daha düne kadar benim için ölüp biten insan, aileme anlatayım diye yalvaran insan şimdi ben hiç olmamışım gibi hayatına devam ediyo.

Canım benim kıyamam sana, ne demek istediğini iyi anladım.
Sanıyo musun ki hep mutlu olacaklar
Birinin gerçekten ahını almış kaç kişi mutlu olabilmiş ki?
Ağlama demiyorum ağla rahatlarsın
Sadece sayret, onlar da mutsuz olacaklar.
Onlar ağladığında ise sen güleceksin.
Sabret

sil at hayatından o pislikleri. dünyanın en mutlu insanlarımı oluyolar perişan olup sürünüyolarmı bosver ne halleri varsa görsünler.ısrarla kendine acı cektirme.olayı kişileştirip o adama nefret duygusu bile hissedecek bir anlam yükleme yasaman gerekiyomus yasamıssın allahtan gelen birşey tecrübe diyip at cebine ve yoluna devam et.inan bana ondan nefret etmen bile ona verilen bir degerdir o duyguyu bile haketmedigini kabuullen önce. umarım artık iyileşirsin.

İnşallah canım inşallah. Mutsuzluklarını istiyorum diye ben kötü bi insan değilim ben çok ağladım çok üzüldüm. Mutsuzluklarını değil de o insanları iyi tanıyorum sadece herkes birbirinin gerçek yüzünü görsün istiyorum. Tek isteğim bu

Çok teşekkür ederim artık bıraktım ne hali varsa görsün. Elbet bi gün anlaşılır kim iyi kim kötü

Bak sana kendimden örnek veriyim, başkasına tercih edildim. Ağladım sızladım mutsuz olsunlar istedim, ama facebookda instgram da pozlar gülücükler aşk sözleri havada uçusuyodu. Ben de kendimi takip etmekten alıkoyamıydum. Sonra ne mi oldu, ayrıldılar. Aşk sözleri laf sokmaya döndü Şimdi ikisi aynı sınıfta birbirlerinin suratlarına nasıl bakıyolarsa artık. Ben de keyifle izliyorum

Az kaldı bak dediğim cıkacak

Ama benim ki farklı canım aileler bile gösteriş yapıyo bişeyler yapıyolar hepsi birbirinin gözünde melek

Çok teşekkür ederim artık bıraktım ne hali varsa görsün. Elbet bi gün anlaşılır kim iyi kim kötü
sadece yapman gereken artık takip etmemek bakmamak.bunu basardıgın an kendin için bişey yapmıs olcaksın.bunu hayatın sana sundugu bi sınav olarak gör bakmıcam de ve artık bakma .ne kadar güçlü oldugunu önce kendine ıspatla 1 2 hafta bakmasan zaten aklına bile gelmicekler bunu basar lütfen.hislerine duygularına merakına yenik düşme kendine deil allaha bir söz ver ve bakma artık.bakmaya devam ettigin sürece bitmicegini kabuullen ve sözünde dur olurmu.

Tamam canım söz verdim kendime ne olursa olsun bakmam artık. Hayatıma bakıcam ders olsun bana bi daha asla kimseye böyle değer vermem güvenmem. Benim için hayırlı değildi zaten ap açık ortadaydı ben inanmak istemiyodum

Ama benim ki farklı canım aileler bile gösteriş yapıyo bişeyler yapıyolar hepsi birbirinin gözünde melek
Okudum zaten sizin işin içine aile de girmiş, şimdi tabi birbirlerine melek olurlar, ya da dışı seni içi beni yakar hesabı. Melek gözükürler, bakma öyle durduklarına. Birbirlerini çekiştiriyolardır bile, kendilerini kötü gösterecek değiller ya.
Allah biliyo seni de onları da niyetlerine de.
Gör bak, evlenseler bile birinin ahıyla nasıl mutlu olabilirler, Allah yanlarına kâr bırakır mı hiç? Hele benimkini bilr bırakmamışken. Rabbime güven ve bekle.
Sonra benim gibi hallerini, reziiliklerini izler gülersin

İnşallah canım elbet görcekler birbirlerinin gerçek yüzlerini. Benim içim dışım birdi neysem o oldum ama yaranamadım. Kötüsü yaranıyo demek ki :)

aldatılmak çok acı birşey bunu kabullenmekte çok zor... ama er yada geç geçecek bunlar bitecek hiç merak etme. bu söylediklerim şimdi anlamsız geliyor olabilir ama emin ol geçicek. ve sonra çok mutlu olucaksın inş. sana böyle birşeyi yaşatanlarda mutlu olamayacak hiç merak etme... senin vicdanın rahat en azından onlar düşünsün. hayatında kimse olmadığı için bu kadar uzun sürüyor acın Allah karşına sevebileceğn ii birini çıkarsın inş. mutlulukları veya mutsuzlukları onlarla ilgili hiç bir şeyin sana hiçbir şey ifade etmeyeceği bir hayat dilerim sana en güzeli bu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…