Acım mı geçmedi daha da kötü oluyo sayelerinde..

O doğuda yasiyor ve okuyordu, görüşmek için benim sehrime gelirdi. O yüzden karsilasma ihtimalimiz sifirin bile altında. Eskiden nefret ederdim ama artik etmiyorum. Aklimdan cikmazdi şimdi konusu acilmadan aklima bile gelmiyor. Her aci, ani olarak kalir bir yerden ssonra yeterki yoluna bakmasini bil. Her kadin unutup yikilmayacak kadar güçlüdür inan bana.
O kadar nefret ediyosun yani. Hiç karşılaşmadınız mı yani

Benim normalde asla öyle düşüncelerim olmaz hele sevdiğim insana hiç yakıştırmam ama çok abarttı gerçekten çok rahatsız oldum öyle düşündüm eminde değilim zaten hep söylüyorum eğer günahlarını aldıysam Allah beni affetsin sadece olanları söylüyorum. Çevremdeki herkes öyle söylüyo yengesi yapmıştır diye ama onuda bilemeyiz. Şuan mutlu görünüyo bilmiyorum pişman olur mu evlenince kesin olur ama şuan için bişey diyemiyorum.

Empati yapıp öyle yazıyorum canım, Öldürmeyen acı güçlendirir derler, oralardan biraz uzaklaşma şansın yok mu? Uzakta bir akraban falan.
Yok canım aileme ne derim ki? onlardan giziyorum üzüntümü. dün gece yine ağladım durdum artık söz verdim kendime hayatıma bakıcam yeter bu kadar üzüldüğüm

Haklısın teşekkür ederim sadece üzüldüm bu kadar değersiz görmüşler beni

haklısın ama yapacak bir şey yok artık.
mutlaka ağlayacaksın. üzüleceksin. fakat geçecek. zaman ilaç .

İnşallah bende senin gibi unuturum yoksa kafay yerim böyle

sizde onun yaptığı gibi yapın..gülün eğlenin...hayatın sonu deil canım o yüzsüzlüğüne yansın asıl..

Evet öyle gerçek yüzünü gösterdi bende kabullenemiyorum işte
keşke böyle olmasaydı. keşke kandırmasaydı . yalan olmasaydı. böyle bırakıp da gitmeseydi . ama keşke.
belki buraya kadar geldiniz . belki çok üzülüyorsun ama daha kötü olayllardan kurtuldun belki de. bunu da düşün. Allah seni korudu belki o insandan

Evlenip ayrılsaydımm daha kötü olurdu daha çok üzülürdüm tabi ama böylede üzülüyorum yazıklar olsun ya beni sevdiğine o kadar emindim ki böyle bişey aklımın ucundan bile geçmezdi ama yaptı

Yok canım aileme ne derim ki? onlardan giziyorum üzüntümü. dün gece yine ağladım durdum artık söz verdim kendime hayatıma bakıcam yeter bu kadar üzüldüğüm

Evet canım hakkını verdin yeterince ayrılığın, artık toparlan. Hayat çok güzel. Lütfen gençliğinin ve sağlığının kıymetini bil.

Bişi dicem, siz onlar mutsuz olsun diye bekleyip acaba mutsuz oldularmı diye takip ettiğiniz sürece mutsuz olmaya devam edersiniz. Benzer şeyleri herkez yaşadı.. Ha... benimkiler evlendiler üstelik çokta mutlular.
Ne oldu.. hayat devam etti.
Kendinize onları/onu hırs yapmayın. hayatın tadına bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…