yine kötüyüm yine içim acıyor..eski sevgilimi üç yıllık sevgilimi unutabilmek için biriyle konuşmaya başladım. ama beklediğim ilgiyi göremedim.gün içinde 2 kere falan arıyordu bense eski o çok sevdiğim eski sevgilimle karşılaştırdım hep.ama gerçekten de ilgisizdi..neyse ona da belirttim bu durumu daha şimdiden böyleyse diye o da elimden bu kadar geliyor demiş..gelelim benim meseleme ben eski üç yıllık sevgilimi unutamamışım meğer.onun profiline girdim yine..bir kızla foto koymuş o kızı tanıyorum benimle bile tanıştırmıştı,iyi kız demiştik ikimizde.aynı ortamda bulunduk kızla oturduk ,sohbet ettik..şimdi benim çok sevdiğim eski sevgilimle sevgili olabilme ihtimali var.bu da benim canımı çok acıttı.Ağladım yine
Odanın içine sığamadım,bir o tarafa bir bu tarafa..Sonra sigara kullanmadığım halde gittim karşı büfeden 8 tane içmişim.Yine rahatlamadım yatsı namazını kıldım,ağladım yalvardım Allah'a hayırlısını çıkar artık Allah'ım diye.Bu acı ne garip bir şey miş onu anladım,ölüm acısı desen bilmiyorum onu ALlah yaşatmasın kimseye..Ama sevdiğim dediğin,ilerde kocam olacak dediğin adamın yanında başka bir kızla görmek ve bu fotoğrafı benim çok sevdiğim erkek arkadaşımın akrabalarının beğenmesi,zamanında gelinimz diye bana diyen insanlar..şimdi benim eski sevgilimin o kızla fotosunu beğenmişler..Bu adam bana hakaten çok acılar çektirdi,aldattı,üzdü,hakaret etti,küfür etti.Ve çevremde herkes tarafından sevilen iyi niyetli bir insanımdır.Ama neden hep üzülen ben oluyorum bu hayatta çözemiyorum.O kız gerçekten iyi bir kız ve benim eski erkek arkadaşıma asla layık değil..Ama yine mutlu olan ve bu işten karlı çıkan eski e.a olmuyor mu..Yine yalnız değil,yine mutlu,yanında güzel bir kz,iyi bir kız..Bendeki özellikler olan bir kız..Şimdi bu adalet mi,bu adam sürünmeyi hakaderken mükafat olarak yeni biri..Benim çektiğim çileleri anlatsam burda..Daha evlenmeden maaşını alırım muhabbetinden tutun,baskılar,hakaretler,kendi sözünü dinletme çabası.6 ay bir insan gözyaşı döker mi 6 ay boyunca hergün onun için ağladım yaşadıklarıma,verdiği sözlere..Hergün ayrı bir foto koyuluyor,barda diskoda,yanında değişik insanlar..Ve ben bunları 2 haftadır takip etmiyordum.Dün gece 1 rüya gördüm.RÜyamda dedilerki nişanlanıyor çok düzgün bir kızla iyi bir kızla diye.Bende dedim ki o haketmiyor iyi birini.Sonra baktım yeni foto koyulmuş o kızla benle gittiği piknik yaptığı yere götürmüş o kızı..İnanın hazmedemiyorum,canım çok yanıyor
Bende bir an önce birini sevmek unutmak istiyorum,denedim de ama ilgisizliği yüzünden,aramaması yüzünden soğudum gibi birşey oldu.Tekrar üzülmekten çok korktum.Yazımı okuyanlar dua etsin bana hayırlı biri çıksın karşıma ve yorumlarınızı bekliyorum tabiki..