Acım var:(

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
yine kötüyüm yine içim acıyor..eski sevgilimi üç yıllık sevgilimi unutabilmek için biriyle konuşmaya başladım. ama beklediğim ilgiyi göremedim.gün içinde 2 kere falan arıyordu bense eski o çok sevdiğim eski sevgilimle karşılaştırdım hep.ama gerçekten de ilgisizdi..neyse ona da belirttim bu durumu daha şimdiden böyleyse diye o da elimden bu kadar geliyor demiş..gelelim benim meseleme ben eski üç yıllık sevgilimi unutamamışım meğer.onun profiline girdim yine..bir kızla foto koymuş o kızı tanıyorum benimle bile tanıştırmıştı,iyi kız demiştik ikimizde.aynı ortamda bulunduk kızla oturduk ,sohbet ettik..şimdi benim çok sevdiğim eski sevgilimle sevgili olabilme ihtimali var.bu da benim canımı çok acıttı.Ağladım yine:(Odanın içine sığamadım,bir o tarafa bir bu tarafa..Sonra sigara kullanmadığım halde gittim karşı büfeden 8 tane içmişim.Yine rahatlamadım yatsı namazını kıldım,ağladım yalvardım Allah'a hayırlısını çıkar artık Allah'ım diye.Bu acı ne garip bir şey miş onu anladım,ölüm acısı desen bilmiyorum onu ALlah yaşatmasın kimseye..Ama sevdiğim dediğin,ilerde kocam olacak dediğin adamın yanında başka bir kızla görmek ve bu fotoğrafı benim çok sevdiğim erkek arkadaşımın akrabalarının beğenmesi,zamanında gelinimz diye bana diyen insanlar..şimdi benim eski sevgilimin o kızla fotosunu beğenmişler..Bu adam bana hakaten çok acılar çektirdi,aldattı,üzdü,hakaret etti,küfür etti.Ve çevremde herkes tarafından sevilen iyi niyetli bir insanımdır.Ama neden hep üzülen ben oluyorum bu hayatta çözemiyorum.O kız gerçekten iyi bir kız ve benim eski erkek arkadaşıma asla layık değil..Ama yine mutlu olan ve bu işten karlı çıkan eski e.a olmuyor mu..Yine yalnız değil,yine mutlu,yanında güzel bir kz,iyi bir kız..Bendeki özellikler olan bir kız..Şimdi bu adalet mi,bu adam sürünmeyi hakaderken mükafat olarak yeni biri..Benim çektiğim çileleri anlatsam burda..Daha evlenmeden maaşını alırım muhabbetinden tutun,baskılar,hakaretler,kendi sözünü dinletme çabası.6 ay bir insan gözyaşı döker mi 6 ay boyunca hergün onun için ağladım yaşadıklarıma,verdiği sözlere..Hergün ayrı bir foto koyuluyor,barda diskoda,yanında değişik insanlar..Ve ben bunları 2 haftadır takip etmiyordum.Dün gece 1 rüya gördüm.RÜyamda dedilerki nişanlanıyor çok düzgün bir kızla iyi bir kızla diye.Bende dedim ki o haketmiyor iyi birini.Sonra baktım yeni foto koyulmuş o kızla benle gittiği piknik yaptığı yere götürmüş o kızı..İnanın hazmedemiyorum,canım çok yanıyor:( Bende bir an önce birini sevmek unutmak istiyorum,denedim de ama ilgisizliği yüzünden,aramaması yüzünden soğudum gibi birşey oldu.Tekrar üzülmekten çok korktum.Yazımı okuyanlar dua etsin bana hayırlı biri çıksın karşıma ve yorumlarınızı bekliyorum tabiki..

facebooktan onu ve arkadaslarini sil engelle
madem degmez biriymis niye kendini uzuyorsun ki
elbet duzgun biri cikicak karsina
takip ettikce daha kotu olursun

"Eski" sevgilin yanlış anlama ama ayrılmışsınız.Kendi hayatına devam ediyor.Size karşı bağlılığı yok başka insanlarla gezmesi normal.
Sende denemissin başkasıyla olmayı? onun yapması neden zoruna gidiyor? Aynı şeyi sende yapmışsın.Bence eskileri karıştırmamalısın.
Zaman herşeyin çaresi sadece sen düşünüp bakma onunla ilgili şeyleri karıştırdıkca üzüntü duyarsın.

[sıze=2]"eski" sevgilin yanlış anlama ama ayrılmışsınız.kendi hayatına devam ediyor.size karşı bağlılığı yok başka insanlarla gezmesi normal.
Sende denemissin başkasıyla olmayı? Onun yapması neden zoruna gidiyor? Aynı şeyi sende yapmışsın.bence eskileri karıştırmamalısın.
Zaman herşeyin çaresi sadece sen düşünüp bakma onunla ilgili şeyleri karıştırdıkca üzüntü duyarsın.[/sıze]

işte onun hayatına devam edip benim edemem acıtıyor artı o hak etmiyor mutluluğu..:((

önemli olan bir an önce biri cikmasi degil hakkinda hayirli biri cikmasi sana saygi duyan deger veren bir kisi..bunun icinde belki daha zamana ihtiyacin..Eksik zayif yönelerini gelistir ki i tekrar üzülmemen icin bundan sonraki iliskilerinde ama bu süeci eski erkekarkadasini takip etmekle degil sosyaleserek arkadas gruplarina girerek yapabilirsin gercekci ol geriye degil önüne bak ancak öyle mutlu olabilirsin yoksa hak etmeyen dedigin kisi dahada mutlu sen ise dibe vurursun..Ama Sen mutlu enerjik inancli positiv ol bak nasil hersey sana dönücek hersey senin ellinde Mutlu olucak cok nedenin var bunca yasadiklarindan sonra..

Merhaba ;

Öncelikle içinde bulunduğun tutarsızlığı düzeltmelisin . Bu tutarsızlık ne mi ?
Eski arkadaşının sana etmediği hakaret , aşağılama kalmamış ama buna rağmen onu seviyorsun da ,
yeni arkadaşın sadece ilgisiz diye ayrılıyorsun , hem de hiç sabretmeden , düzeltmek için şans vermeden .

Elbette , sevgi zorla hissedilecek yada hissettirilecek bir şey değil ; ancak bu ilgisizliği öyle vurgulamışsın ki ; sanki önceki arkadaşın ilgi yumağı yapmış seni gibi anlaşılıyor ki , anlattığın kadarıyla yanından bile geçemez !

Ayrıca ; bitmiş gitmiş bir ilişki için , şimdiki zamanını neden heba ediyorsun ? Hayat o kadar uzun mu ki , har vurup harman savuruyorsun .

Face ye girme arkadaşım , ister diskoya gitsin , ister pikniğe sanane . Mazoşist misin ki kendine acı çektirmek için düşünüp duruyorsun .

ALLAH ; vakti zamanı gelince , herkese hakkını da müstehakkını da verir , bunu sakın unutma !

Sabret , affet , umut et !

Sewgiler ...

Merhaba ;

Öncelikle içinde bulunduğun tutarsızlığı düzeltmelisin . Bu tutarsızlık ne mi ?
Eski arkadaşının sana etmediği hakaret , aşağılama kalmamış ama buna rağmen onu seviyorsun da ,
yeni arkadaşın sadece ilgisiz diye ayrılıyorsun , hem de hiç sabretmeden , düzeltmek için şans vermeden .

Elbette , sevgi zorla hissedilecek yada hissettirilecek bir şey değil ; ancak bu ilgisizliği öyle vurgulamışsın ki ; sanki önceki arkadaşın ilgi yumağı yapmış seni gibi anlaşılıyor ki , anlattığın kadarıyla yanından bile geçemez !

Ayrıca ; bitmiş gitmiş bir ilişki için , şimdiki zamanını neden heba ediyorsun ? Hayat o kadar uzun mu ki , har vurup harman savuruyorsun .

Face ye girme arkadaşım , ister diskoya gitsin , ister pikniğe sanane . Mazoşist misin ki kendine acı çektirmek için düşünüp duruyorsun .

ALLAH ; vakti zamanı gelince , herkese hakkını da müstehakkını da verir , bunu sakın unutma !

Sabret , affet , umut et !

Sewgiler ...

saol cnm yorumun için..eski erkek arkadaşım 1 sene boyunca çok iyiydi sonradan arkadaş çevresi çok bozdu..günde kırk kere arardı,kızardı falan ama ilgilenirdi.son bir yılı kavga içinde geçti zaten.sanırım ben kıyaslamayı ilk baştaki haliyle yapıyorum..çok saol cnm ALLAH ; vakti zamanı gelince , herkese hakkını da müstehakkını da verir , bunu sakın unutma !
diye ne güzel demişsin..

İlk işin o ve onu hatırlatacak kişileri faceden engellemek olsun. Gördükçe daha kötü olacaksın bu bir gerçek. Sen aslında onu sevmiyorsun. Verdiğin emeği,harcadığın zamanı ve sana bu kadar kötü şeyler yaşatmasını kaldıramıyorsun doğal olarak aklından çıkmıyor hiç. Bu süreçte nedense yaşattığı kötü şeyler değil de nerede kıyıda köşede güzel anılar var onları düşünür kendimizi harap ederiz.Bunu söylemekten bende hoşlanmıyorum ama sadece zaman. Allah yardımcın olsun,en kısa sürede en az acıyla bunları atlatırsın inşallah.

kız hemen her seferinde eski sevgilim yazarken "çok sevdiğim eski sevgilim" yazmışsın kıyamam:) sevgini kendine bile bu kadar dillendirme, içinden devam edecek ama unutulacak ama sen her kelimede hala çok seviyorum mesajı gönderme bilinçaltına, amacımız unutmak perçinlemek değil ki:) kız da çok iyi demişsin, salak çirkin filan der millet genelde. ne güzel iyi kalplisin, dürüstsün böyle kal sen bakma kimseye. o haketmiyorsa iyi şeyleri eğer o kız da bir gün onu bırakır zaten.

eskiyi unutamadın diye yeniye de çok taviz verme en başta insanlar teli kapatamaz çok meşgulse filan bile yatmadan arar wc den arar vs. her zaman değilse de ilk anın heyecanıyla yapılır. bu baştan böyle yapmış yuh.

Son düzenleme:
canım benım kıyamam sana :( ofkenıde ıcının acısınıda cok ıyı anlıyorum .

senı uzmek ıstemıyorum tatlım ama ,o kızla beraber olma ıhtımallerı cok yuksek :/

once kendını herseyın kotusune alıstırmayı ogren tatlım o zaman acını daha

hızlı bır sekılde atabılırsın .hayatında bırıde olabılır cok sevdıgı bırıde olabılır hatta

senı hıc sevmemısde olabılır ,bunları dusun en kotusunu dusundugunde acını ıcınden

atmak daha kolay olacaktır .asla ınancını yıtırme .asla Allah'ın adaletını hafıfe alma .

elbet herkes yaptıgını yasıyor cnm .ama bugun ama 10 yıl sonra elbette yasar .

senınle ortak seyler yasamısız .benımde kotu gıden bır ılıskım oldu ıhanet ,yalan ,

saygısızlık, hatta sokak ortasında şiddet...ben de bır cok seye cok gozumu yumdum .

hatta herseye yumdum .neden ? yıllarım bosa gıtmesın dıye .ama sımdı bakıyorum da ;

keske ılk hatasında tekmeyı basıp gıtmeyı bılseydım bu kadar acı cekmeseydım dıyorum

.bızım en buyuk hatamız bu malesef .bı adamın degısebılecegıne duzelıcegıne ınanıyor

olmamız .ılk hatada gıtmeyı bılseydık eger bu kadar haksızlıga maruz kalmayacaktık .

cunku gercek su kı bır adam 7 sınde ne ıse 70ındede aynıdır .o yuzden sakın deme ;

"sımdı mukafatlandırılır gıbı ıyı bır kızla beraber "dıye .bu şimdilik boyle .yanı cicim

aylarında boyleler .suan yenı baslamıs bır ılıskıde senın sevgılın en mukemmel erkegı

oynuyordur ,ılıskı ılerledıgınde gercek yuzu adamın ortaya cıkacak ,bakalım o kız o

hallerını cekebılecek mı ?yanı demek ıstıyorum kı ; bu kafadakı ınsanlar omur boyu

mutsuzluga mahkumdur .senın acın gececek ama onun kısılıgınden dolayı gelen

mutsuzlugu hıc bıtmeyecek .ben de aynı sebeplerden oturu 4 ay once ılıskımı bıtırdım .

zaman zaman arayıp pısmanlık mesajları atarak kendını bana hatırlatıp canımı yakmadı

degıl yaktı ama bı sekılde kendımle mucadele ettım .en kotusunu dusunup en kotusune

kendını hazırladıgında daha mantıklı bakabılıyorsun olaylara .ben kendımıde

onu da Allah'ın adaletıne bıraktım cunku ınanıyorum kı kul susarsa yaradan konusur!

o yuzden sen de ınancını hıc yıtırme .emın ol herkes hakettıgını yasıyor

Son düzenleme:
Canım başka bir sebepten dolayı ayrılmış olsaydınız bişey diyemeyecektim ama adamda her türlü pislik var.
Aldatma, hakaret, küfür vs.
Bence sen ağlamalısın ama Rabbime şükürden dolayı ağlamalısın.
Şükretmelisin ki seni böyle bi insancıktan kurtarmış.
Diyorsun ki o neden mutlu ben mutsuz.
Merak etme.
O da mutsuz olacak.
Hem öyle bi sürünecekki sen mutluluktan bulutların üstünde olacağın için göremeyeceksin onu.
Ne demişler "alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste"
Sen Rabbime teslim et kalbini.
O zamanı gelince sana mutlulukların en güzelini verecektir. :16:

yine kötüyüm yine içim acıyor..eski sevgilimi üç yıllık sevgilimi unutabilmek için biriyle konuşmaya başladım. ama beklediğim ilgiyi göremedim.gün içinde 2 kere falan arıyordu bense eski o çok sevdiğim eski sevgilimle karşılaştırdım hep.ama gerçekten de ilgisizdi..neyse ona da belirttim bu durumu daha şimdiden böyleyse diye o da elimden bu kadar geliyor demiş..gelelim benim meseleme ben eski üç yıllık sevgilimi unutamamışım meğer.onun profiline girdim yine..bir kızla foto koymuş o kızı tanıyorum benimle bile tanıştırmıştı,iyi kız demiştik ikimizde.aynı ortamda bulunduk kızla oturduk ,sohbet ettik..şimdi benim çok sevdiğim eski sevgilimle sevgili olabilme ihtimali var.bu da benim canımı çok acıttı.Ağladım yine:(Odanın içine sığamadım,bir o tarafa bir bu tarafa..Sonra sigara kullanmadığım halde gittim karşı büfeden 8 tane içmişim.Yine rahatlamadım yatsı namazını kıldım,ağladım yalvardım Allah'a hayırlısını çıkar artık Allah'ım diye.Bu acı ne garip bir şey miş onu anladım,ölüm acısı desen bilmiyorum onu ALlah yaşatmasın kimseye..Ama sevdiğim dediğin,ilerde kocam olacak dediğin adamın yanında başka bir kızla görmek ve bu fotoğrafı benim çok sevdiğim erkek arkadaşımın akrabalarının beğenmesi,zamanında gelinimz diye bana diyen insanlar..şimdi benim eski sevgilimin o kızla fotosunu beğenmişler..Bu adam bana hakaten çok acılar çektirdi,aldattı,üzdü,hakaret etti,küfür etti.Ve çevremde herkes tarafından sevilen iyi niyetli bir insanımdır.Ama neden hep üzülen ben oluyorum bu hayatta çözemiyorum.O kız gerçekten iyi bir kız ve benim eski erkek arkadaşıma asla layık değil..Ama yine mutlu olan ve bu işten karlı çıkan eski e.a olmuyor mu..Yine yalnız değil,yine mutlu,yanında güzel bir kz,iyi bir kız..Bendeki özellikler olan bir kız..Şimdi bu adalet mi,bu adam sürünmeyi hakaderken mükafat olarak yeni biri..Benim çektiğim çileleri anlatsam burda..Daha evlenmeden maaşını alırım muhabbetinden tutun,baskılar,hakaretler,kendi sözünü dinletme çabası.6 ay bir insan gözyaşı döker mi 6 ay boyunca hergün onun için ağladım yaşadıklarıma,verdiği sözlere..Hergün ayrı bir foto koyuluyor,barda diskoda,yanında değişik insanlar..Ve ben bunları 2 haftadır takip etmiyordum.Dün gece 1 rüya gördüm.RÜyamda dedilerki nişanlanıyor çok düzgün bir kızla iyi bir kızla diye.Bende dedim ki o haketmiyor iyi birini.Sonra baktım yeni foto koyulmuş o kızla benle gittiği piknik yaptığı yere götürmüş o kızı..İnanın hazmedemiyorum,canım çok yanıyor:( Bende bir an önce birini sevmek unutmak istiyorum,denedim de ama ilgisizliği yüzünden,aramaması yüzünden soğudum gibi birşey oldu.Tekrar üzülmekten çok korktum.Yazımı okuyanlar dua etsin bana hayırlı biri çıksın karşıma ve yorumlarınızı bekliyorum tabiki..

Her zaman çivi çiviyi sökmez. Ruhunuzu bu kadar sıkmaya ne hakkınız var? Biraz kendi halinizde kalsanız, acınızı yaşasanız sonra baska birini alsanız hayatınıza olmaz mı?

Canım benim ya nefretin bir yandan içini kemiriyor sevgin bir yandan.

Senin yapman gereken olan durumu kabul etmen başta sen nasıl başkası ile ilişkiye başlamışsın oda aynı bu şekil düşün.

Onu sana hatırlatacak herşeyden uzaklaşman gerekiyor facede yaptıklarına dur diyeceksin gerekir ise belli bir zaman kullanma hatta. Onun ile pikniğe gittiğiniz gibi anıları değil tam tersine sana çektirdiği olumsuz anıları düşün sen böyle bir insanı hak ediyormusun bak o iyi biri değil diyorsun yer yer. Belki de kurtuldun bu insandan hayırlısı buymuş.

Sosyalleş içine kapanma arkadaşların ile vakit geçir ne seviyorsan onü yap. Ama bir başkasını onu unutmak adına yada sevdikte ne olsu seven biri ile olayım deme hem kendine hem karşı tarafı yıpratırsın belki bu hikayenin tam tersi olur anlatabildimmi ?

Kafanı başka şeyler ile meşgul et sürekli buna odaklanma arkadaşımın başına geldi deprasyona girdi onu zor toparladık oda senin gibi ağlıyordu kendini paralıyordu şimdi ne oldu biliyormusun onca zaman sonra nişanlı ve biz onu hiç böyle mutlu görmemiştik daha önce sabır ve zaman canım ve tabi unutman gerektiğini kendine kabul ettireceksin.

Bu kışın birde baharı var.

Bu adam bana hakaten çok acılar çektirdi,aldattı,üzdü,hakaret etti,küfür etti.

Bu sizin cümleniz...Neden daha fazla üzülüyorsunuz? kendinizi yıpratmaya değer mi? Değmezmiş deyip geçip gitmeyi öğrenmeliyiz kadınlar!:) Bunu öğrenemediğin sürece bir sonrakinden ayrılırsan yine aynı sıkıntıya düşeceksin.
Boşver ne olursa olsun, zaten öyle bir insansa o mutlu olamayacak ki, bakalım yanındaki kızlar ona ne kadar dayanacak?

Bence biten bitmiş deyin face'ten de kimseyi takip etmeyin, eskiden face mi vardı ya??? Kendinize zaman verin, onu unutmak için başkalarıyla çıkmayın, sonuçta unutmamışsınız başka insanı da kendinizi de kandırmayın. Biraz bekleyin acınız dinsin, sonra zaten gerisi gelir

Bir ilişkiyi bitirmeden ötekine başlarken neyi bekliyordunuz ki ?

Tek size sormuyorum genel olarak çevremde de çok görüyorum ama anlam veremiyorum

Amaç ne yani , her daim hayatımda bi erkek olsun mu ? Yoksa çivi çiviyi belki söker bi denemek mi ?

Her ikisi de bana saçma geliyor.. Birini seversen olmalı, sevmezsen olmamalı bu kadar..

Bu sizin cümleniz...Neden daha fazla üzülüyorsunuz? kendinizi yıpratmaya değer mi? Değmezmiş deyip geçip gitmeyi öğrenmeliyiz kadınlar!:) Bunu öğrenemediğin sürece bir sonrakinden ayrılırsan yine aynı sıkıntıya düşeceksin.
Boşver ne olursa olsun, zaten öyle bir insansa o mutlu olamayacak ki, bakalım yanındaki kızlar ona ne kadar dayanacak?

Bence biten bitmiş deyin face'ten de kimseyi takip etmeyin, eskiden face mi vardı ya??? Kendinize zaman verin, onu unutmak için başkalarıyla çıkmayın, sonuçta unutmamışsınız başka insanı da kendinizi de kandırmayın. Biraz bekleyin acınız dinsin, sonra zaten gerisi gelir

hepinizden Allah razı olsun..İçim öyle yanıyor ki yazdığınız şu cevaplar kısa sürelide olsa yüreğime su serpiyor saolun..

haklısın cnm yaşamayan bilemez ne desen geçmiyor içimdeki yangın..benimle piknik yaptığı yere başkasını götürüyor yüreğim dayanmıyor daha fazla.ayrıca 8 aydır ağlıyorum maffettim kendimi 4 aydır ayrıyız tam anlamıyla.çok yalvardı dönmek için hiçbirini kabul etmedim.şimdi de diyorum yanlış mı yaptım.çok hassas bir yapım var tahmin edemezsiniz.çocuk gibi bir ruhum var,kırılgan,bunca olaya nasıl dayandım bende bilmiyorum.ama başkasıyla olması hem de haketmediği bir kızla olması.on sevmesi,değer vermesi canımı çok yakıyor..

Her zaman çivi çiviyi sökmez. Ruhunuzu bu kadar sıkmaya ne hakkınız var? Biraz kendi halinizde kalsanız, acınızı yaşasanız sonra baska birini alsanız hayatınıza olmaz mı?

evet bu yoruma katılıyorum .gercektende oyle cıvı cıvıyı her zaman sokmez .

ozellıkle bu gonul meselelerınde ..

kalbınden atamadıgın bırı var ıse yenı bırını tanımak senı daha da uzer .

karsında kı dort dortluk bırı de olsa sen hep eskısıyle kıyaslama durumuna

gıreceksın .o yuzden bu surecte kafanı dınlemen en ıyısı .cunku bellı kı

hala onu sevıyorsun ,bu surecte kımseyı almamanı tavsıye ederım hayatına .

en naif hassas oldugun donemdesın,yenı tandıgın kısının ufacık hareketını

bıle yanlıs anlamaya musaıtsın .dahada umutsuzluga ıter bu senı .

o yuzden kafanı dınle kımseyı bır sure alma hayatına .

o hayatına devam edecek ve sen hep üzülecenn var mı böyle bişey ya yapma böyle seninle aynı durumdayız tatlım boşverecen anladın mı boşver sana şu anda elim titreyerek yazıyom

seni anlayabiliyorum ama sunu unutmaki neyi beklersen o ozaman gelmiyor beklemedigin bir anda kelebek gibi konuyor omzuna ask dedigimiz sey mutlu olmak icin beklentisiz ol onun mutlu mutsuz oldugunuda bilemezsin mutluysa bile nezaman hakkini alacagini böyle temiz bir kalp tasidigin sürece sana en büyük mutlulugun gelecegine inaniyorum birgün gelecek neden kendimi degmez biri icin bukadar üzdüm diyeceksin hayatina giren kisi sayesinde isyan etme Allah a karsi gelmek gibi olur herseyi oldugu gibi yapabildigince kabullenmeye calis vede beklentisiz ol sabirli ol hakketini bulacagina inaniyorum .. ALLAH yar vede yardimcin olsun canim..

Back
X