arkadaşlar diğer konularımda görmüşsünüz , görmeyenler için söylüyorum 23 mayısta boşandım. Eşimin boşanmak istemesi sonucu boşandık . Konuya geliyorum şimdi eski eşim biz boşanma aşamasındayken bana maddi durumu olmadığını nafaka falan veremiyceğini söyledi , bende kabul ettim buna istinaden altınlarımdanda verdim ona düşünün ki üzüldüm durumuna ve altınlarımdan verdim asıl konuya geliyorum : ben eski eşim boşanma aşamasındayken psk anlamda çöküntüde olduğunu düşünürken meğer o boşanma aşamasında gitmiş tatil planları yapmış arkadaşlarıyla :) gülüyorum ama sinirlerim çok bozuk şöyle ki beni eve tıkıp hapis hayatı yaşatıp balayı hayallerimi tatil hayallerimi kestirip atıp hadi dışarı çıkalım dediğimde bahaneler sunup yok yorgunum yok param yok vs sen şimdi benim hayallerini nasıl yaşarsın ya hemde ben bu durumdayken ? Gittiği tatil mekanı otel vs hepsi benim kafamda planladığım yer ve mekandı . Hani sen maddi olarak iyi değildin hani sen psk anlamda çöküntüdeydin ? Sinirlerim çok bozuk sözde arkadaş kalıcaktık beni bayramda aramadı gitti kankileriyle benim hayallerimi yaşadı ben burda ona üzülürken.. hemde ben whatsapp’dan durum paylaşıyorum oda bana nispet yapar gibi gözüme gözüme sokarak yaptığı tatili durum olarak paylaşıyo , tatil bitiyo bayram bitiyo bana msj atıyosun naber nasılsın diye. Arkadaşlar size soruyorum ya bu insanın amacı ne ya gerçekten anlamıyorum