Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adama kizamiyirum. Bosanmis hayatina devam ediyor. Sizin durum koymaniz falan sacma. Nafaka olayi zaten sacma birsey. Adamlar neden yollarini ayirdiklari insanlara baksin ki ?
Bosver, adamın gerçek karakterini görmüş oldun böylece. Takip etmez, senjnle iletişime gecmezsine izin vermezsen cok.daha kolay unutursun. Ben olsam numaramı değiştirdim, bana ulasamazdi. Maddi durumun da ona gore çok iyiymiş, ye ic gez, hatta yapmadıysan yüksek lisans vs yap, hayatini yaşa, yeni bir çevre edin. O seni takip etip kaçırdığına hayiflansin. Hala beni unutamıyor diye egosunu sisirmesine izin verme
Bana yasatamazlar. Ben ne eaki esyalari isterim ne de istemedigim adamin parasini. Hayatim boyinca hicbir erkege ne maddi ne manevi boyun egmedim şükür.