Acıma uygun başlık bulamadım

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Ben bunu buraya yazarken utandım ama yazayım ki hiçbir zaman unutmayayım hep aklımda kalsın. Aşağıda paylaşacağım konuşma öz be öz abim olur .

Mesajlaşmanın konusu annem bi süre başka yerdeydi abim olacak kişi evi temizlemem için aradı gelemeyeceğimi söyledim. Ve yazdıkları aşağıda bu olay olalı 1 haftayı geçti ama çok dokundu normalde de abi kardeş ilişkimiz yok konuşmayız senelerdir. Şiddet gördüğümü bildiği halde aramadı sormadı nasılsın demedi. Beklemedim de aramasını eksikliğini hissetmedim varlığını bilmediğim için.

Ben elin adamı hakaret küfür ediyor diye bıraktım ne sıkıntılar çektim ne sıkıntılar. Kan bağım olan insan ın dediği şeyler den farklı değil.

Umursamam sandım ama çok koydu daha yeni konu açtım yalnızlıkla ilgili.
Çok çok uzaklara gitmek istiyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ağlarken saat 3 olmuş hiç kimsem yok hemde hiç.
Keşke sıkısıp ondan para alacagıma tv yi telefonu filan satsaydım.

Bana dua edin ne olur çünkü ben yapamıyorum artık :KK43:

Edit: haklı olarak benim hakaret etmemden dolayı beni suçlayanlar oldu. Öncesinde duydugum cümleler için o mesajı ben attım.
Ve o evde barınamadıgım için onlardan ayrı evde taşındım çıkardığım sorun boşanıp gelmem çünkü.
Değil para tüm maaşımı versem de olmuyor bazı şeyler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzulmeyin olur mu. Ikinizin de konusma sekli bana degisik geldi. Insanlardan beklentiniz olmazsa uzulmezsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Uzulmeyin olur mu. Ikinizin de konusma sekli bana degisik geldi. Insanlardan beklentiniz olmazsa uzulmezsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Her zaman mesafeliydik yabancıdık ama hiçbir zaman saygıda kusur etmedim ne Zaman ihtiyacı olsa elimden geldiğince yardımcı oldum zaten para istemek dışında hiç aramadı

Her zaman mesafeliydik yabancıdık ama hiçbir zaman saygıda kusur etmedim ne Zaman ihtiyacı olsa elimden geldiğince yardımcı oldum zaten para istemek dışında hiç aramadı

Uzulmeyin lutfen. Ne yasadiginizi siz bilirsiniz sadece, biz bize anlattiginiz kadarini bilebiliriz daha fazlasini degil.

Farkindamisiniz önce siz hakaret ederek konusmussunuz ve para mevzusunu siz acmissiniz abinize. Beni para için arama diye siz onu kırınca o da sizi kırmış haklı olarak. İçgüdüseldir yani siz para mevzusu yaparken 4 bin tlsini aldiginiz halde bir şey demeyecek mıydı? Başta siz abinize cok cirkin konusmussunuz

Farkindamisiniz önce siz hakaret ederek konusmussunuz ve para mevzusunu siz acmissiniz abinize. Beni para için arama diye siz onu kırınca o da sizi kırmış haklı olarak. İçgüdüseldir yani siz para mevzusu yaparken 4 bin tlsini aldiginiz halde bir şey demeyecek mıydı? Başta siz abinize cok cirkin konusmussunuz

Çünkü sadece para istemek için arar benden 10 yaş büyük birisi ben beklerim nasılsın diye arasın

Ve evet 4 bin tl sini aldığım halde birsey dememesi lazım kardeşiz ya hani

Ve evet 4 bin tl sini aldığım halde birsey dememesi lazım kardeşiz ya hani
E siz demissiniz basta beni para için bir daha arama diye siz neden diyorsunuz kardessiniz ya.
Siz derseniz o da der tabi.
Bu nasıl iş canım ağzına geleni adama soyle ama o soylemeyez çünkü kardessiniz.
Para mevzusunu siz acmissiniz diyorum farkina varin artık

Ah be kardeşim kan bağı değil can bağı gerek bize gönül bağı
Uzme kendini ne olur çünkü karşındaki buna değecek biri değil Allah ıslah eylesin
Hepimiz yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz bu dünyadaki yalnızlık nedir ki...
Hem bak şuan yalnız değilsin burda yorum yazan hanımlar var
Bu saatte burdaysak bizde yalnızız demek ki
Gözyaşlarının ardından ferah mutlu huzurlu günlerin gelsin inşallah
" Yağmurdan sonra büyürmüş başak
Meyveler sabırla olgulasirmis...
Mona Roza.. "
2290379

Çünkü sadece para istemek için arar benden 10 yaş büyük birisi ben beklerim nasılsın diye arasın
Vallahi 10 yaş büyük abiniz ama maşallah mahalle arkadaşınız gibi konusmussunuz ilk hakaret sizde para konusu sizde attigi mesaj sonrasi ondan da ağır cumleler ile mesaj atmissiniz adama. Büyük buyuklugunu kucuk küçüklüğünü bilecek.

E siz demissiniz basta beni para için bir daha arama diye siz neden diyorsunuz kardessiniz ya.
Siz derseniz o da der tabi.
Bu nasıl iş canım ağzına geleni adama soyle ama o soylemeyez çünkü kardessiniz.
Para mevzusunu siz acmissiniz diyorum farkina varin artık

Bu mesajlaşma öncesi telefon konuşması var sırf evi temizlemeye gelemeyeceğim için ağzına gelip saydırıp yüzüme kapattı telefonu durduk yere beni arama diye mesaj atmaz kimse.

Uzme kendini ne olur çünkü karşındaki buna değecek biri değil Allah ıslah eylesin
Mona Roza.. "Eki Görüntüle 2290379
Birinize soracagim artık. Size denk geldi mesajları okudunuz ilk para mevzusunu soran açmış ilk hakareti o etmiş neden bayan için kurban psikolisine girdiniz.
Gerçekten ilk hakareti etmesi ilk para konusunu acmasina ragmen nasil hakli buldunuz merak ediyorum sadece bir merak yanlış anlamayin ben mi farkli bakıyorum yani mesajimi tam okumadiniz

Vallahi 10 yaş büyük abiniz ama maşallah mahalle arkadaşınız gibi konusmussunuz ilk hakaret sizde para konusu sizde attigi mesaj sonrasi ondan da ağır cumleler ile mesaj atmissiniz adama. Büyük buyuklugunu kucuk küçüklüğünü bilecek.

Peki hanım efendi size S***** G** (Defol) denirse kardeşini tarafından telefonda siz küçüklüğünüzü bilirsiniz. teşekkürler

Mona Roza.. "Eki Görüntüle 2290379

:) yok be çok mutlu insanlar var benim için kardeşi ile muhabbet edebilmek bile mutluluk bi önceki konumda da yazmıştım bi arkadasımın ailesini ziyarete gidince gördüm. Muhabbet ediyorlar.
Ben nasılsın abi desem koyukahve bana bi sigara alsana der en basiti. Güzel dilekleriniz içinde çok teşekkürler

Peki hanım efendi size S***** G** (Defol) denirse kardeşini tarafından telefonda siz küçüklüğünüzü bilirsiniz. teşekkürler
Anlatamıyorum sanırım.
Siz para konusuna aşırı takmissiniz ama konuyu baslatan siz olmussunuz diyorum. Adam telefonda para mevzusunu açmamıştır acsa yüzüme vurdun falan diye atardiniz ilk mesaji ama siz beni bu tarz konular için asla rahatsiz etme diye atmissiniz.
Yuzumuze vurulmasini istemedigimiz şeyleri başkasının yüzüne de vurmamaliyiz.
Borcunuzda olduğu için zaten bu konuyu acmaniz hiç olmamış.
İster eve verin para ister vermeyin borc borctur.

Back
X