Acıma uygun başlık bulamadım

Farkinda misiniz aile sefkati ve abi hatri görmek istediğiniz kişi için sadece para ile ilgili ornekler veriyor aciklama yapıyorsunuz .
Para para para oda böyledir degildir demiyorum ama sorun ikinizde de var. Hayatin maddi yönüne o kadar agirlik vermissiniz ki ornekler bile para.
Siz arayin madem siz yakinlasin yada yakinlassaydiniz misal. Deneseydiniz.
Nasılsın diye sormuyor diyorsunuz nasilsin diye aradım yüzüme kapadi vs demiyorsunuz sadece para hakkında yaziyorsunuz. Maddi iliskileri hic sevmem.

H

Son düzenleyen: Moderatör:
He nasılsın deme olayına da degineyim sadece para dan bahsetmek olmasın
Herhangi bir şey maddiyat dışında odasına girdiğimde itina ile odadan çıkarıp kapısını kapatır.

Teşekkür ederim iki cümle okur ferahlarım belki derken sayenizde daha da kötü oldum
Neden kötü oldunuz? İliski ikili dinamikten oluşur şuan sizi pışpışlasam benden iyisi olmazdi. Ben ise karşılıkli problemlerinizi cozmeniz için yardim etmeye çalışıyorum. İki tarafinda hatasini kabullenmesi iliski icin her zaman iyidir.
Belki farkina varip adim atarsiniz diye düşündüm. Neyse gideyim bari. Çav

Farkinda misiniz aile sefkati ve abi hatri görmek istediğiniz kişi için sadece para ile ilgili ornekler veriyor aciklama yapıyorsunuz .
Para para para oda böyledir degildir demiyorum ama sorun ikinizde de var. Hayatin maddi yönüne o kadar agirlik vermissiniz ki ornekler bile para.
Siz arayin madem siz yakinlasin yada yakinlassaydiniz misal. Deneseydiniz.
Nasılsın diye sormuyor diyorsunuz nasilsin diye aradım yüzüme kapadi vs demiyorsunuz sadece para hakkında yaziyorsunuz. Maddi iliskileri hic sevmem.

He nasılsın deme olayına da degineyim sadece para dan bahsetmek olmasın
Herhangi bir şey maddiyat dışında odasına girdiğimde itina ile odadan çıkarıp kapısını kapatır.

Teşekkür ederim iki cümle okur ferahlarım belki derken sayenizde daha da kötü oldum

Neden kötü oldunuz? İliski ikili dinamikten oluşur şuan sizi pışpışlasam benden iyisi olmazdi. Ben ise karşılıkli problemlerinizi cozmeniz için yardim etmeye çalışıyorum. İki tarafinda hatasini kabullenmesi iliski icin her zaman iyidir.
Belki farkina varip adim atarsiniz diye düşündüm. Neyse gideyim bari. Çav

Tşkler iyi geceler size

Ben bunu buraya yazarken utandım ama yazayım ki hiçbir zaman unutmayayım hep aklımda kalsın. Aşağıda paylaşacağım konuşma öz be öz abim olur .

Mesajlaşmanın konusu annem bi süre başka yerdeydi abim olacak kişi evi temizlemem için aradı gelemeyeceğimi söyledim. Ve yazdıkları aşağıda bu olay olalı 1 haftayı geçti ama çok dokundu normalde de abi kardeş ilişkimiz yok konuşmayız senelerdir. Şiddet gördüğümü bildiği halde aramadı sormadı nasılsın demedi. Beklemedim de aramasını eksikliğini hissetmedim varlığını bilmediğim için.

Ben elin adamı hakaret küfür ediyor diye bıraktım ne sıkıntılar çektim ne sıkıntılar. Kan bağım olan insan ın dediği şeyler den farklı değil.

Umursamam sandım ama çok koydu daha yeni konu açtım yalnızlıkla ilgili.
Çok çok uzaklara gitmek istiyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ağlarken saat 3 olmuş hiç kimsem yok hemde hiç.
Keşke sıkısıp ondan para alacagıma tv yi telefonu filan satsaydım.

Bana dua edin ne olur çünkü ben yapamıyorum artık :KK43:

Edit: haklı olarak benim hakaret etmemden dolayı beni suçlayanlar oldu. Öncesinde duydugum cümleler için o mesajı ben attım.
Ve o evde barınamadıgım için onlardan ayrı evde taşındım çıkardığım sorun boşanıp gelmem çünkü.
Değil para tüm maaşımı versem de olmuyor bazı şeyler
okuduktan sonra, içimdeki his, abiniz haklı gibi diyor...

Konuşmada konuyu maddiyata çeken ve hakaret ederek konuşan sizsiniz. Siz böyle konuşunca karşı tarafın da çiçek uzatmasını bekleyemezsiniz. Telefonda da nasıl bir konuşma oldu bilmiyorum. Bu şekilde ise uzak olmanız normal. Saygı içimizden gelir, karşımızdakine göre şekillenmez. Sizin de saygı probleminiz var. Para mevzusunu da siz açmışsınız. O da haklı olarak bana borcun var demiş. Ayrıca öncesinde para vermiş olmanız şimdi paranın üstüne yatmanızı haklı göstermez. Size uzatılan ele nankörlük bu yaptığınız.

Son cümle de dikkatimi çekti. Hep kendini haklı görüyorsun yazmış. Burada da öyle hep bir savunma içindesiniz. Neden hatanızı kabul etmiyorsunuz? Sizi boşanmaya iten, ailenizden ayrı eve çıkmanıza sebep de kendiniz olabilirsiniz.

Ben bunu buraya yazarken utandım ama yazayım ki hiçbir zaman unutmayayım hep aklımda kalsın. Aşağıda paylaşacağım konuşma öz be öz abim olur .

Mesajlaşmanın konusu annem bi süre başka yerdeydi abim olacak kişi evi temizlemem için aradı gelemeyeceğimi söyledim. Ve yazdıkları aşağıda bu olay olalı 1 haftayı geçti ama çok dokundu normalde de abi kardeş ilişkimiz yok konuşmayız senelerdir. Şiddet gördüğümü bildiği halde aramadı sormadı nasılsın demedi. Beklemedim de aramasını eksikliğini hissetmedim varlığını bilmediğim için.

Ben elin adamı hakaret küfür ediyor diye bıraktım ne sıkıntılar çektim ne sıkıntılar. Kan bağım olan insan ın dediği şeyler den farklı değil.

Umursamam sandım ama çok koydu daha yeni konu açtım yalnızlıkla ilgili.
Çok çok uzaklara gitmek istiyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ağlarken saat 3 olmuş hiç kimsem yok hemde hiç.
Keşke sıkısıp ondan para alacagıma tv yi telefonu filan satsaydım.

Bana dua edin ne olur çünkü ben yapamıyorum artık :KK43:

Edit: haklı olarak benim hakaret etmemden dolayı beni suçlayanlar oldu. Öncesinde duydugum cümleler için o mesajı ben attım.
Ve o evde barınamadıgım için onlardan ayrı evde taşındım çıkardığım sorun boşanıp gelmem çünkü.
Değil para tüm maaşımı versem de olmuyor bazı şeyler
Lütfen yanlış anlamayın ama bu mesaj da abiniz daha ılımlı,konuşulabilir biri gibi görünüyor.Evet sizinle yakınlık kuramamış olabilir.Ama bu sevmediği ve değer vermediği anlamına gelmez.Sizi düşünmese icralık olduğunuz zaman yardım etmezdi.

İnsan bazı şeyleri olayın içindeyken göremiyor.Objektif olamıyor.Bence siz de kendinizi gözden geçirin.Gerçekten sizin tavrınızda doğru değil.

Siz arayın,adım atın,vakit geçirmeye çalışın eminim çok değişilik olucak.

Abiyle mesajlari ben mi goremedim? 6 sayfa boyunca biri alintilamistir belki diye baktim ama goremedim. Kim kime ne demis bilemedigim icin de yorum yapamayacagim.
Ben de saf saf okuyorum, hayır 2 kişi alıntılanmış ama onlarda da konu değişmiş sanırım, konuşmalar yok ama onlar konuşmaları görüp yorum yapmışlar .

Back
X