- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.496
- 133
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
Ahshhajw zaten vasiyetim ölünce yakilmakBence her türlü yanacaksınız ikiniz.
kardesim 28 yasında , rus kızla ilişkisi oldugundda 20 21 yaslarındaydıKaç yaşında bu kardeş ?
Rus kızla ilişkisi olduğunda kaç yaşındaydı ?
iyi ki öyle bir şey olmadı, kıza fiziksel zarar verirdi herkesin icinde.Bence o tanistirdiginiz kadın, kardeşinizin ağzının ortasına bir tane cakmaliydi asagiladiginda. Esas karma budur.
Aklı başına gelir kadınlarla ugrasilmayacagini anlardı.
Sizle ne alakası olsun?
Ergenmiş o zamankardesim 28 yasında , rus kızla ilişkisi oldugundda 20 21 yaslarındaydı
Başımıza iş getirecek diye korkuyorlar herhal.Siz niye taktınız ailecek çocuğu evlendirmeye???
Ondan diyor, kararlarıma saygı duysaydınız ben bu kadar yıpranmazdım diyor bizeErgenmiş o zaman
Ondan değildir
Adamı bi salın. Siz ne derseniz tersini yapacak . Bi dk. Bu benim.Ondan diyor, kararlarıma saygı duysaydınız ben bu kadar yıpranmazdım diyor bize
inatcının teki
Onun kadınlarla ilgili fikirlerini okursanız anlarsınızArthur Schopenhauer ( yanlıs yazmıs olabilirim ) diye bir adamın kitaplarını okudu, ondan sonra iyice devreleri yandı . Eskiden böyle değildi ama entellektüellik seviyesi arttıkca yas aldıkca daha da kontrolden cıkıyor .
İnsaniyetini kaybetti robot gibi birsey oldu . ben eskisi gibi olmasını isterdim . 20li yaslrının basındaki gibi masum olsun tekrar
İnsaniyetini kaybetmedi sadece artık kendine denk birisini arıyor siz adamı niye zorla evlendirmeye çalışıyorsunuz herkes evlenmek zorunda mı ?Arthur Schopenhauer ( yanlıs yazmıs olabilirim ) diye bir adamın kitaplarını okudu, ondan sonra iyice devreleri yandı . Eskiden böyle değildi ama entellektüellik seviyesi arttıkca yas aldıkca daha da kontrolden cıkıyor .
İnsaniyetini kaybetti robot gibi birsey oldu . ben eskisi gibi olmasını isterdim . 20li yaslrının basındaki gibi masum olsun tekrar
Tam olarak ne anlatıyor üşenirim okumaya vallaOnun kadınlarla ilgili fikirlerini okursanız anlarsınızayrıca Rus biriyle ilişkisi vardı “izin vermediler” ne demek? Her şeyine karışmak yerine elinizi üzerinden bir çekin bence. İnsanların hayatlarındaki majör olaylara karışmamalısınız.
Kardeşiniz ekşici, tahmin ettiğim gibi.Orada redpill akımını falan destekleyen bircok incel var. Sanırım Türkiye'nin en büyük incell topluluğu orada ve kadınların çıkarcı olduğunu kadınlara kötü davranılması gerektiğini savunuyorlar.Arthur Schopenhauer ( yanlıs yazmıs olabilirim ) diye bir adamın kitaplarını okudu, ondan sonra iyice devreleri yandı . Eskiden böyle değildi ama entellektüellik seviyesi arttıkca yas aldıkca daha da kontrolden cıkıyor .
redpill akımı ne demek ?Kardeşiniz ekşici, tahmin ettiğim gibi.Orada redpill akımını falan destekleyen bircok incel var. Sanırım Türkiye'nin en büyük incell topluluğu orada ve kadınların çıkarcı olduğunu kadınlara kötü davranılması gerektiğini savunuyorlar.
redpill akımı ne demek ?
iyi ki öyle bir şey olmadı, kıza fiziksel zarar verirdi herkesin icinde.
psikolga git diyorum, benim cozemediğim bir seyi psikolog nasıl cozsun diyor , psikolglara da inanmıyor .
aileniz izin vermemis iyi halt etmis demeye geldim .Erkek kardesim benden 2 yaş küçük ama hareketleri çok tuhaf
hayatındaki kadınlara karşı çok acımasız. Bu kötü karma beni bulacak diye çok korkuyorum çünkü 6 aylık çok güzel ilişkim var ve kardesimin kötü karması beni bulur diye çok korkuyorum .
şöyle ki kardesimle birini tanıstırdı annem ve annemin arkadası . konussunlar diye , kardesim kıza çok kötü davranmıs ve abuk sabuk sorular sormus asagılamıs . çok aksi biri oldu intikam mı alıyor bizden bilmiyorum ama rezil olduk . bana karsı cok iyi ailesine karsı cok ıyı ama cok aksi
zamanında rus bir kız vardı hayatında 20li yaşlarının basında, annem babam izin vermedi ayrıldılar onun öcünü mü alıyor bizden anlamadım . hiç evlenmeyecem diyor , hayatına giren kızlarla hep sorun yaşadı . kötü tercihler yaptı 20li yaşların basında,
rus kızdan sonra bi tane kıza cok asıktı ama kız sürekli reddetti kardesimi onu cok ıyı hatırlıyorum o kızın pesınden 3 yıl kostu sonra o kızı bıraktı baska bir kızla ilişkisi oldu o da kardesimi aldattı . ondan sonra kardesim kayışı kopardı, her kıza ciddiyetsiz yaklasıyor , önyargılı , ciddi plan yapmıyor . hiç evlenmeyecem diyor. annem ve babama benden torun beklemeyın diyor.
yaşlarımız yakın oldugu ıcın arkadas gıbıyız ama son zamanlarda cok agır konusuyor, içinde zerre insanlık kalmamıs kardesimi tanıyamıyorum
Ben annemle babama kendi halinde bırakın diyorum ama onlar bana sen konus seni dinler düzelir diyor ve cok ısrar ediyorlar , ben anlamadım
Psikologa mı gıtsın ne yapayım ne önereyim kardesime
Cıkamıyorum işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?