Acımasız insanlar..

Şuanda o kadına çok acıdım çünkü bu davranışının bedelini biraz ağır ödeyecek,inşallah Allah onu masum yavrusuyla sınamaz. Kadınlık çocuk doğurmak değil veya eşine hizmet etmek değil ama işte maalesef kalbi ve ruhu kararmış insancıklara bunu anlatamazsın.

Şaka gibi.

Bebeğimi kaybederim diye de korkmamış, sanki anne olacağının güvencesi var gibi...

Rabbim tez vakitte sizd ve isteyenlere de nasip etsin inş..

Canım öncelikle geçmiş olsun . Herşeyin vakti zamani var . Bende yeni bebeğimi kaybettim. Ama demekki daha zamani gelmemiş. Sakın kimseye kulak asma benim 3 . senem olacak. İnşallah rabbim hayırlısı ile isteyen herkesin bebeğini kucağına sağlıklıca versin..

Amin canım ne guzel soylemişşin bende boyle dusunuyorum

Canım allah sabır versın sanada. En kısa zamanda bebişlerımuz olsun bizimde. Hıc canımı sıkmadım hayatta boyle ınsanlarda varmiş dedırttı

Malesef cok yıpratıcı bır surec bırde cevre faktöru var böyle.. O sebepten kımseyle bu durumu paylasmıyorum . Amin inş cok tesekkur ederım

iyi sabretmişsin. ben olsam ağzına kürekle vururdum. densiz şey
sen de inşallah tez vakitte, hayırlısıyla hamile kalırsın. böyle gerizekalıların seni üzmesine izin verme

Ne küçük insanlar var anne olmayı hayattaki tek amaç olarak gören..

Sen insan olamamışsın yazık, anne olsan ne olur deseydin keşke.

iyi sabretmişsin. ben olsam ağzına kürekle vururdum. densiz şey
sen de inşallah tez vakitte, hayırlısıyla hamile kalırsın. böyle gerizekalıların seni üzmesine izin verme
Yapacak yada soyleyecek çok sey var fakat degermıydı? Orda herkes cok fazla tepkı gosterdı kendılerını perısan ettıler . Elbette bende uzuldum ama daha cok onun adına ben ve oradakı herkes onu sevgıyle karsıladık bu durumu tercıh etmesı yuregını ortaya koydu.
İnş arkadasım cok tesekkurler .

Ne küçük insanlar var anne olmayı hayattaki tek amaç olarak gören..

Sen insan olamamışsın yazık, anne olsan ne olur deseydin keşke.
Demeye değer bile gormedım artık. Bır ınsana bır kadına yakıştıramadım

Nasıl ya Allah bizi böyle insanlardan korusun Allah herkesi farklı şekillerde sınar kimine vermez benden duadan vazgeçecek mi diye bakar kimine verir şükredecek mi diye bakar Allah korusun tövbe ama onu evladıyla sınamasın Rabbim ne kadar da kalbi kirliymiş Allah ona bir can daha lütfetmiş armağan etmiş şükretceğine böbürleniyor bende Bebek sahibi olmaya çalışıyorum inşallah dualarımız vakti gelince kabul olacaktır

Malesef böyle insanlar var
Ben de gecenlerde kadın doğuma gttim bir aile dostumuzu gordum orda
Bebek yok mu dedi hemen
Yok dedim henüz
Ayyyy becerip de birsey yapamadın dedi
Yani düşünsenize bu allahın takdiri veren Allah zamanı belirleyen allah sanki bebeği ben yapacagım
Soranlara düşünmüyoruz diyorum ama herkes evliliğimde problem oldugu için cocuk yapmadıgımı düşünüyormus
Umarım tez zamanda bebişe kavusursunuz
Ben artık bu tarz insanlara sinir bile olmuyorum sadece içimden acıyorum zavallılar diye
Bu tarz insanların cocukları olmasa intihar falan ederlermiş o derece yani

bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye boşuna söylenmemiş.sen üzülme o kendini rezil etmiş.acınacak hale düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…