Acımasız insanlar..

Benim bi tanıdığım da senin gibi aynı canım her ay beklemek ve olmadığını görmek stres oluyor işte ve insanı yipratiyor önemli olan elalem ne der diye düşünmemek insanlara bu konuda açıklama yapmak zorunda değilsiniz paylaşman da iyi olmuş çünku o kadın şu an bunca insanın tepkisini aldı vicdanı rahat uyuyor mu acaba evinde..

merhaba arkadaşlar;
Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır
İster cehalet de ister vicdansızlık... İnsan beddua etmek istemiyor böylelerine ama içinden buğzediyor. Karnında taşıdığın salih evlat olamayacaksa ne değeri var Allah katında senin anneliğinin? Ben de çok karşılaşıyorum böyleleriyle canım benim. O yüzden seni çok iyi anlıyor ve hissediyorum. Emin ol Rabbim o kadının cümlelerinden razı olmamış ve ona bir ceza hazırlamıştır ki bizim aciz akıllarımız bunu düşünemez bile. Herkes kınadığı ile sınanır. Rabbim karnını kucağını boş bırakmasın inşallah

bir tanıdığımızın ev nışanın da 6-7 aylık hamile bir tanıdığım vardı bende 6 haftalık hamile idim
konuşma esnasında ben normal doğumdan korkuyorum asla yapamam dedim onun dediği de ben normal yapıcam normal doğum yapmayana kadın demem ben annelik öyle olur gibi şalakça şeyler söyledi buna benzer unuttum şuan 4 sene geçti üstünden. Ama ne oldu çocuğu ve kendi ölüyordu zor kurtardılar sezaryenle bense normal bir şekilde çatur çutur doğurdum.
o yüzden ne oldum değil ne olacağım denmeli diye boşuna söylemediler
sen canını üzme sıkma rabbim büyüktür her şeyin zamanı var inş rabbim hayırlısıyla bebeğini sana gönderir.

Evlat işlerinde şaka olmaz, büyük konuşmak hiç hiç olmaz işte. Rabbim lafıyla sınamış onu. Evladı olmayan insanları hor görmek çok büyük günah. Çünkü o evladın asıl sahibi belli. Bunu unutan insanlara kızmak değil acımak lazım..Allah ıslah etsin böylelerini

Sadece ben mi rahatsızım diye kendimi kötü biliyorum artık ama bu yenı nesıl anneler çok tuhaf, bır bebek yapıyorlar o bebeğin her halını çekiyorlar face hıstagram atıyorlar yemınle bebekten tıksındım takip etmiyorum artık ama neden bu kadar abartılıyor daha doğurmadan başlamışlar şimdi, kafayı yemiş kadınlar.

Ah be canim daha neler var. Ben de tup bebeKle hamile kaldim kimse bilmiyor tedavi surecimi tedavimi. Benim kendi ailem bile anlayamadi beni. Ancak basina gelen anlar. Allaha havale et oylesini. Insallah en kisa zamanda guzellikler icinde nasip eder yaradanim. Kendini yipratma bu surec zor uzun ve anlayissiz insanlarla dolu. Hamile olunca da bitmiyor bu defa karnindaki yavruyu kiyasliyorlar. Bosver sen tedavine odaklan. Sormak istedigin her konuda mesaj atabilirsin. Allah yar ve yardimcin olsun.

Ultrason fotosunu paylasan bile var arkadas listemde :)

Cok acidim su haline o kadinin.
Elbet bi yerden cikicak dedim icimden.
Ama insallah cocugundan cikmaz, Allah korusun cocugu dogar ölur. Sirf bu sozleri yuzunden. O yavrucuga yazik ya.

evet dimi bide boyleleri var
bence cocuk dogduktan sonra kakasinda boncuk buldum diye paylasimlara devam ederler
ben hic sevmiyorum cocugumun resimlerini paylasmayi,artik bi furya var,cocuk bacak bacak ustune atsa foto koy,agzina kasik goturse foto koy..ya belki kimi insanlar cok uzuluyor bakamiyor o resimlere..
en sonunda dondurdum butun hesaplarimi,bilgi vs. paylasim degil benim cocugum senin cocugundan harika dercesine milletin cocuk kapistirma alani olmus sosyal paylasim siteleri

aynen bende şahit oldum ona, Allah akıl fikir versin, yazık ki hayattaki tek başarıları çocukları bu kadınlarımızın , önemli olan doğurmak değil o çocugu düzgün yetiştirebilmek ama gelde anlat bu kadınlarımıza, bir arkadaşım var face de oğlunun bugun hangi renk şıçtıgını bile öğrenirsin o derece paylaşır durur bır dugune göturur elli fotograf gelir face ye, bı akşam bana geldi çocuk yerınde durmuyo laf dinlemiyo , belli yetiştiremeyi bilmiyo çocuk saygı görgü bilmiyo yahu acıyorum hallerine bişey desen bu sefer kıskanıyorsun derler malesef...

Bu iki arkadasa sonuna kadar katiliyorum ilk gebeligim bos gebelik oldugu kurtajla sonuclandi. Kimse bilmiyordu o zaman kurtaj sonrasi gebe bi arkadasim arayip bebeginin cinsiyetini soyledi, facebookta bi arkadasim 8 haftalik ceninin ultrason fotosunu paylasti. Dedim ki sinavim bu benim. Sinavimi seviyorum. Bu gebeigimde de yasadiklarim oldu ama bubdefa bilerek yasatanlar. Gorusmuyorum bu olaylar bana insanlari tanimam icin vesile oldu. Olaylar oncesinde gebe olan tum arkadaslarimi arayip birseye ihtiyaclari olup olmadigini sorardim. Birkisi bile beni aramadi. Kafama tukureyim:)
ek gidaya da gectik bugun diyip mamasini paylasan her ay kiyafetleri ile bitirdigi ayin sayisini yazan (biri bana soylesin o modayi kim cikardi?hepsi yapiyor arkadasim. ) ama yasamayan anlayamaz onlari da anliyorum. Cani yanmayan nereden bilsin?

Özetle insanlıktan nasipsiz biriymiş doguracaginin garantisinimi almış biyerlerden patavatsiz salak

şok oldum. ne biçim bir kadın büyük konuşmamak gerektiğini bilmeli.
bir kadın bir kadına bunları nasıl söyler hayret ettim.

şok oldum. ne biçim bir kadın büyük konuşmamak gerektiğini bilmeli.
bir kadın bir kadına bunları nasıl söyler hayret ettim.
Hepımız sok olduk . Ona sevgı dolu seyler soyluyorduk ay cok yakışmış ay saglıkla kucagına al vs. Dedık bu saka mı yapıyor.

Aynen oyle canı yanmayan nereden bilsin ki

Cahil insanın hali başka. Allah böyle cezalandırmasın demiş ya birde. Kimbilir bu şekilde konuştuğu için o nasıl cezalandırılacak.
Bu şekilde konuşan insanların işi gücü yok boş boş oturmaktan millete laf sokma sanatı diye bişey geliştiriyorlar kendilerince. Kale almaya deymez. Boşverin..
Ben de çocuk için tedavi görüyorum bu arada. Süreç uzun ve yıpratıcı olabiliyor. Bunlara kendinizi hazırlayıp güçlü durmaya çalışın. Boş konuşan insanları dert edinip kendinizi yıpratmayın.Bol bol dua edip inancınızı yitirmeyin yeter..
Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin isteyen ve bu uğurda emek harcayan herkese..

Aynen çok tehlikeli cahilce söylenmiş sözler, Rabbim evlat özlemi çeken kardeşlerimize hayırlısıyla bebekler nasip etsin inşallah amin

Hepımız sok olduk . Ona sevgı dolu seyler soyluyorduk ay cok yakışmış ay saglıkla kucagına al vs. Dedık bu saka mı yapıyor.
Ben bu güzel sözlere layık değilim demek istemiş içindeki tüm çirkinlikleri döküvermiş 1 kaç dakikada üzmeyin canınızı sıkmaya deymez. Nereden bileceksin sen karşındakini kendin gibi bildin iyi dilekte bulundun unutma herkes sepetindene ne varsa ondan verir iyilik varsa iyilik kötülük varsada kötülük.,.Allah yar yardımcın olsun canım amin

Böyle konuşması için daha çok erken o kadar acele etmesin, ama umarım hayırlı bir evladı olur da kendisine benzemez. En azından nazik olmayı bi yerlerden öğrenerek büyür inşallah. Çünkü bu özelliği o anası olacak kadın müsveddesinden alamayacağı belli. Yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…