Acımasız insanlar..

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır

Ne kadar kaba insanlar var ya o tatlı canını sıkmaya bile değmez onlar için boşver

Allah büyük , çok övünmesin . Topitop çocuğu olursa görürüm ben o hadsiiizi nasıl cezalandırırmış allah

Hamile haliyle ağzına terliği hak etmiş
Kafana takma böyle şeyleri
Kadınlıktan haberi olan insan böyle abuk subuk konuşmaz
Allah'ın işlerine de fazla karışılmaz, her doğuranın anne olmadığı neler gördük
Annelik kadın olmanın, hayatın anlamı vs.. söylemlere asla katılmıyorum, ne yani ben yaşamıyor muyum şimdi 40 senedir, çocuğum yok diye kadınlıktan mı çıktım, geç bunları. Çocuğa aşırı anlam yükleyen bir toplumuz, her şey çocukla olduruluyor Türk ailelerinde, çocuk olmazsa aile olmaz gibi bir görüş var. Ben ve eşim biz bir aileyiz çok şükür. Hiç dert etme, daha çok yenisin, Rabbim hayırlısı ile versin.

o nasıl bir insanmış ya? insan demeye bile bin şahit lazım
valla hamile falan dinlemez tavırlarının sözlerinin hoş olmadığını söylerdim
ne olursa olsun kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok
ah bana denk gelecekti ki o cahil kadın..
arkadaşım bu durumun hamilelikle alakası yok belli ki kadın hem cahil hem kötü niyetli
bak ordaki bayanlardan tepki gördüğü için de iyice saçmalamış

Tatlım cahil zaten sende anlamışsın..Onunda sağlıkla kucağına alacağı bellimi?
Hiç üzme kendini.. Bir dakika sonrası için garantimiz yokken karnında bebekle böyle büyük laf etmesi çok saçma..
Allah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

İlk kez bir konu fake olsun istiyorum. Böyle cahil ve kötü bir kadın hiç yaşamamış olsun şu dünyada. Kadının sanki kendi elinde hamile kalması. Sanki bir şey başarmış da onun haklı gururunu yaşıyor.. Allah ol demiş ve olmuş.. Neyin küstahlığı had hudut bilmezliği bu...

Bunun adi kabalik falan degil dupeduz vicdandan,merhametten,empatiden yoksun kalmis zavalli ne oldum delisi olmus. Cocugu kucagina almadan fena havalara girmis. Allah oylelerini islah etsin ne diyim.
Uzulme canim buyuk konusmus. Ben oyle olaylar duyuyorumki. Ilki kendiliginden olmus bidakine hamile kalabilcekmi acaba. Kendinden cok emin.allah yinede iyi etsin icinede azcik insaf insanlik kacsin insallah.terbiyesiz kadin. Ben olsam hamile falan demezdim bile bile kirmak amacli konusmus bu besbelli.bazi insan safligina gelir pot kirar anlarim hadi toparlamaya calisir falan bu bildigin yeirn dibine sokmus sokmus cikarmis. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

İşte böyle bir dallama çocuk doğurup onu yetiştirecek, yeni nesil için boşuna hamile kalmış bu ahmak. Bu ne kültürdür, ne cehalet...
Benim okuma bilmeyen şehirdışı görmemiş babaannem bile böyle inceliklere dikkat ediyorsa onlara cahil bile demem ben. Çünkü insanlıkdışı bir davranış bu, insan sıfatlarını haketmez. O kadar ağır konuşurum...

Kadın dediğin en başta nezaket sahibidir. Zaten kadınlığın ilk kuralını çiğniyo.

Çocuğuna acıdım dengesiz insan çocuğa nasıl davranır acaba..

Bir kadın olarak destek vereceği yerde nasıl bir zihniyettir bu küçümsüyor.Okurken bu kadar sinirlendim,bana söylense orda olsam kimbilir ne yapmazdımBüyük konuşmuş.Hayatta insanın başına ne geleceği belli olmaz.Siz belki kötü konuşmadınız ama kaç kalp kırdı,kaç ah aldı kimbilir.İlla ki acısı çıkar bu kelimelerin.

Allah bildiği yapsın..nasıl bir mahlukat bu yaa..o bebeği sağlıklı doğuracağı belli mi..yada doğururken kendisinin sağlıklı kalacağı bebeğinini göreceğinin garantisi varmış mı...Rabbim herşeyin hayırlısını versin..böyle insanlardan uzak eylesin bizi...
benim 1.5 yıldır olmuyor sizi çok iyi anlıyorum..o kadını takmayın bile kafanıza..

Son düzenleme:
Doğurmakla anne olunmayacağının bir örneği daha. ONun yetiştireceği çocuğu düşünemiyorum.
Rabbim sana en sağlıklısın en hayırlısından evlatlar nasip etsin.

Tövbe tövbe yaa. Daha bunun doğumu var sağ salim kucağına alsa bile nice ölen bebekler var. Ne cahil canı veren Allah.

Orada seninle olan herkese Allah hayırlı, ömürlü yavrular versin. Bu kadar büyüklenmek iyi olmaz deseydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…